Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
imageskarnepsikolojisinedikkat5af9e66549dd1
Bugun uzun bir maratonun ardından cocuklar karnelerine kavuşma heyecanı yaşıyor Milyonlarca cocuk karne sevinci yaşıyor Tabi karnesinde zayıfı olanlar icin durum pekte aynı değil
Karne, bir eğitim ve oğretim donemi sonunda oğrenciye gosterilen bir...
sbs 2024 puan hesaplama
9 Haziran 2024 sbs puan hesaplama
9 Haziran 2024 Cumartesi gunu sbs sınavına giren oğrencilerin merakla bekledikleri ve merak ettikleri sbs puan hesaplama sevgili oğrenciler sbs puan hesaplama moturuna aşağıda sizlerle paylaştığımız adresten ulaşabilirsiniz
sbs puan...
Hint Kıyafetleri Nereden Alınır
İstanbulda Hint Kıyafetleri Nereden Alınır
İstanbul'da Oldukca şık ve rahat modelelrin yer aldığı hint kıyafetleri satılan yerler
Guitar İstanbul Avrupa Laleli
Ordu Cad Laleli Plaza İş Merkezi No:273 D:10 Laleli
Telefon : +90 212 458 67 68, +90 212 458...
Mehmet Akif Ersoy'un İlk Şiiri
İstiklal marşımızın yazarı mehmet Akif Ersoy'un ilk yazdığı şiir Kuran'a Hitap başlığını taşır Ersoy'un bu muthiş şiiri şoyle:
Kuran'a Hitap
İbret alınmaz her gun okuruz ezbere de;
Bir ibret aranmaz mı ayetlerde ?
Ya okur geceriz bir olunun toprağına
Ya acar...
Şubat Tatili Ne Zaman 2024
2024 Şubat Tatili Ne Zaman
Birinci yarıyıl 25 Ocak 2024 Cuma gunu son erecek, oğrenciler 28 Ocak8 Şubat 2024 tarihleri arasında yarıyıl tatiline girecek İkinci yarıyıl ise 11 Şubat 2024 Pazartesi gunu başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma gunu sona erecek
Dişleri Yapma Olan Unluler
Yapma Dişli Olan Unluler
Asena
Beyaz
Ebru Gundeş
Erol BUyukburc
Fatih Urek
Lerzan Mutlu
Saba Tumer
Seda Sayan
Tuğba Ozay
İzzet Yıldızhan
Işın Karaca
alıntı
Nasrettin Hocanın Gercek Adı Nedir,
Nasrettin Hocanın Gercek İsmi Nedir,
Hocanın gercek adı NasreddindirDaha sonra hoca lakabını almıştır
Babası Abdullah Efendi
Annesi Sıdıka hanımdır
Babası koyde imam olup vefatından sonra bu gorevi hoca yurutmeye devam etmiş, daha sonra molla Mehmet...
Altın Bakımı
Altın Bakımı Nasıl olur?
Altın takıların Bakımı Nasıl Yapılır?
Altın takıların temizliği nasıl yapılır?
Altın Bakımı Nasıl Yapılır?
Altın değerli olduğu kadar hassas bir madendir Bu sebeple altın takılarınızı kullanırken dikkat etmeniz gereken ceşitli hususlar vardır:
* Gunluk ev...
Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELITAM) Programı Nedir?
Program Hakkında Genel Bilgiler
Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELITAM) Programı Nedir?
Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı; Kamu veya ozel sektorde calışmakta olan Hemşirelik ile Sağlık Memurluğu bolumuprogramı on lisans mezunu...
İstanbul Bilim Universitesi Avrupa Florence Nightingale Hastanesi Adres Bilgileri
İstanbul Bilim Universitesi Avrupa Florence Nightingale Hastanesi İletişim Bilgileri
Adres: MKoy Mehmetcik CdAydın SkNo:1 Şişli
Telefon: 0212 212 88 11
En Derin Gol Hangisidir,
Duyanın en derin golu Orta Sibirya' nın biraz guneyinde yer alan Baykal Golu' dur Olculebilmiş derinliği 1640 metre olup kimi kaynaklar 1740 metreyi telaffuz eder (Van golu 457m, Hazar 946m, tek rakibi Tanganika 1435m) Ortalama derinliği 750 metre civarındadır
En Fazla Milli Olan Turk Futbolcu
Milli Takımda En Cok Forma Giyen Futbolcu
Ruştu Recber 25 Haziran 2008 tarihinde Almanya'ya 32 yenildiğimiz macta son kez forma giydi Toplam olarak 118 defa A milli formayı giyerek en cok milli formayı giyen futbolcu unvanını elinde bulundurmaktadır...
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Adresi
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Adresi Telefonu
Telefon: 0 216 578 30 00
Telefon: 0 216 578 31 00
Adres: E5 Karayolu Uzeri Bostancı İSTANBUL
MAPhttp:mapsgooglecommaps?q...
Kullandığımız Alfabe
Kullandığımız Alfabenin Adı Nedir
Kullandığımız Alfabenin Adı Latin Alfabesidir
Turkiye Cumhuriyeti`nde bugun kullanılmakta olan alfabeye gelinceye kadar Turklerin alfabelerini birkac kez değiştirdikleri bilinmekte ve bu konuda şoyle dortlu bir dizi yapılmaktadır Gokturk...
MEBden okul mudurlerine 4+4+4 eğitimi
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20242024 eğitim oğretim yılından itibaren uygulanacak kamuoyu tarafından 4 4 4 olarak bilinen 12 yıllık zorunlu eğitim hakkında il ve ilce milli eğitim mudurleri ile okul mudurlerini bilgilendirecek
Eğitim suresini 8 yıldan 12...
Vitamin Ne Demektir
Vitaminler Ne İşe Yarar
Vitaminler, sağlıklı yaşamın vazgecilmez bir parcası olan organik bileşiklerdir Vitamin Latince yaşam anlamına gelen vita sozcuğunden kaynaklanır Vitaminler yağda ve suda eriyenler olarak iki gruba ayrılır
YAĞDA ERİYEN VİTAMİNLER : A, D, E ve K...
Gurbey İleri Hangi Takımlıdır
Gurbey İleri Hangi Takımı Tutuyor
Gurbey İleri 13 Şubat 1988 İstanbul doğumlu dizi oyuncusudur
10 sene amator olarak basketbol oynayan Gurbey İleri, Beşiktaş Genc Takımındayken sakatlanıyor ve basketbolcu olma hayali suya duşuyor Ardından ailesinin...
İyi Bir Fotoğraf Makinası Nasıl Olmalı
İdeal Bir Fotoğraf Makinası Nasıl Olmalı
İdeal makine bir kere, kompakt veya DSLRLike olmamalı
Bu sınıfta hemen her şey tuketici avlamaya donuk;
Sensorleri mercimek kadar olduğu icin hangi ozellikte olursa olsun iyi goruntu vermesini beklemeyin,
Diyafram...
Amerikan İlk başkanı kimdir?
Peyton Randolph Randolph, George Washington ’dan onceki on dort Kıtasal Kongre (ya da “Kongre ’de Biraraya Gelmiş Birleşik Devletler) Başkanının ilkiydi
Randolph, George Washington ’dan onceki on dort ne Kıtasal Kongre (ya da “Kongre ’de Bıraraya Gelmiş Birleşik...
Dunyadaki Onemli Binalar
Dunyadaki Onemli Binalar Hangileri
Beyaz Saray
imagesdunyadakionemlibinalar5afa028b3a7a8
Eyfel Kulesi
imagesdunyadakionemlibinalar5afa028c4965c
Tac Mahal
imagesdunyadakionemlibinalar5afa028d5ff32
Sidney Opera Binası
imagesdunyadakionemlibinalar5afa028e777de...
Ağac Kaplama Ne Demektir
Ağac kaplama; Konut duvarlarını yalıtmak ve guzelleştirmek amacıyla ağac veya ağac urunlerinden yararlanılarak yapılan kaplamadır
Ayazma Nerede,
My World Europe nerede,
ağaoğlu ayazma ,
Ayazma nasıl gidilir,
Ayazma Yol tarifi,
ağaoğlu ayazma nerede,
My World Europe, BaşakşehirAyazmada Ataturk Olimpiyat Stadına komşu yaklaşık 200 donumluk bir arazi uzerinde kuruluyor
Aşağıdaki haritada kırmızı taralı alan ile gosterilen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.