Son Konular

Acılı Kebap

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Acılı Kebap Tanımı İçin Malzemeler
250 gram kıyma
250 gram kuşbaşı
1 büyük kapya biber
2 orta uzunluk yeşil biber
Yarım baş közlenmiş sarımsak
1 tane küçük soğan
1 çay kaşığı tuz
Çeyrek çay kaşığı karabiber
Çeyrek çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı isot
Çay kaşığının ucuyla kimyon

Acılı Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kapya biber, yeşil biberi sarımsağı, soğanı blenderda incecik olana kadar çekelim.
Kuşbaşı eti farklı olarak küçük kesim olacak formda blenderdan geçirelim.
Hepsini kıymayla buluşturup yeterlice yoğuralım.
Baharatları ve tuzu da ekleyip, tekrar yoğuralım.
Şişe sıkıp tepsiye yerleştirelim.
100 derece 30 dk pişecek. Yeniden takip edelim. Üstü kızarmasın. Sulu olmalı.Çıkarıp servis edelim.
Acılı Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kıymalı Patlıcan Yemeği

S

Ege Usulü Sıcak Ot

Benzer Konular

  • Soru Soru
Adana Kebap Tarifi Adana kebap, Türkiye'nin güneyinden, lezzetiyle dünyaya nam salmış bir kebap çeşididir. Kuzu eti ve baharatların enfes uyumu, mangalda pişirilmesiyle eşsiz bir lezzet şölenine dönüşür. Malzemeler 500 gram kuzu kıyma (orta yağlı) 1 adet kuru soğan (rendelenmiş) 3 diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
S
  • Soru Soru
Kahvaltılık Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı süt 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı kakao 1 çay kaşığının ucuyla tarçın 1 tatlı kaşığı bal 1 adet iri uzunluk muz 4- 5 adet çilek Ceviz kırığı Kahvaltılık Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Tost Makinesinde Peynirli Rulo Dilim Börek (Pratik Ve Lezzetli) Tanımı İçin Gereçler 2 adet yufka İç harç için; 1 dolu kase rendelenmiş kaşar peynir 1 kase beyaz ezilmiş peynir 1 tutam maydanoz Çay kaşığının ucuyla tuz Sosu için; 1 yumurta 1 çorba kaşığı yoğurt 1 çay bardağı süt 1/3 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Acılı Kebap Hangisi? sorusu, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir. Acılı kebap, özellikle baharatlarıyla ünlüdür. Bu lezzetli yemeğin hangi türünün en iyisi olduğunu merak edenler için birkaç ipucu verebiliriz. İlk olarak, acılı kebap seçerken etin tazeliği çok önemlidir. Ayrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Hatay Yordamı Nohutlu Acılı İçli Köfte Tanımı İçin Malzemeler İçi için; 2 su bardağı nohut 1 tane soğan 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kasığı kimyon,nane ,pul biber ,tuz,pul biber 1 yemek kasığı domates salçası Köftesi için; Yarım kilo bulgur 2 su bardağı un Tuz Üzerine olan sosu için; 4 tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.106
  2. Mesajlar

    1. 1.678.457
  3. Kullanıcılar

    1. 31.753
  4. Son üye

Geri
Üst Alt