Son Konular

Afyon'da Motosikletli Polisler Sınav Adaylarına Destek Verdi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
afyonkarahisar-da-yks-sinavina-giren-bircok-a-18772445_amp.jpg

Afyonkarahisar'da Bugün Gerçekleşen YKS Sınavında Polis Ekiplerinden Büyük Yardım!

Afyonkarahisar'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sabahında, kimliğini unutan veya sınav merkezini karıştıran adaylar için polis ekipleri harekete geçti. Motosikletli polis timleri, adayları dakikalar içinde sınava girecekleri okullara yetiştirerek büyük bir takdir topladı. Emniyet ekiplerinin zamanla yarışı, birçok öğrencinin sınav heyecanını bir nebze olsun hafifletti.

2025 YKS, Afyonkarahisar'da 97 farklı merkezde sorunsuz bir şekilde başladı ve yaklaşık 33 bin aday sınav heyecanıyla okulların yolunu tuttu. Güvenlik önlemlerinin yanı sıra polis ekipleri, adayların imdadına yetişerek sınav öncesinde önemli bir rol üstlendi.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü önünde görev yapan motosikletli polis timleri, kimlik sorunu yaşayan adayları hızlı bir şekilde nüfus müdürlüğünden alarak sınav merkezlerine yetiştirdi. Aynı zamanda sınav merkezlerini karıştıran adaylar da polis ekiplerinin yönlendirmesiyle doğru okullara ulaştı.

Motosikletli ekiplerin özverili çalışması sayesinde yaklaşık 20 aday, sınav stresine rağmen zamanında ve doğru merkeze ulaşabildi. Hem adaylar hem de aileleri, polis ekiplerinin duyarlı ve hızlı müdahalesi için teşekkürlerini iletti. Afyonkarahisar'da gerçekleşen bu sınav, emniyet güçlerinin önemli bir rol oynadığı bir başarı hikayesine dönüştü.

Benzer Konular

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler için beklenmedik bir yardım geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, sınava yetişmekte zorlanan adayları desteklemek amacıyla harekete geçti. ÖSYM tarafından düzenlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Afyonkarahisar'da polis ekipleri, sınava yetişmek için geçici kimlik belgesi almak üzere Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne gelen öğrencilere destek oldu. Öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınav salonuna alınmadan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Kütahya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu öncesinde kimlik kaybı yaşayan öğrenciler, sınava yetişme endişesiyle karşı karşıya kaldı. Ancak polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde öğrenciler sınav salonuna zamanında ulaşabildi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı, Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da öğrencileri sardı. Konya'da, üniversite adayları sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine akın etti. Bazı öğrenciler, sınav öncesinde aileleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren bir genç kız, sınav merkezini yanlışlıkla karıştırınca beklenmedik bir yardımın kapısını çaldı. Üniversite hayaliyle dolu genç kız, sınav yerini bulamayınca büyük bir endişe yaşadı. Neyse ki, bir motosikletli polis memuru yetişerek genç kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.432
  3. Kullanıcılar

1. 31.749
  4. Son üye

Geri