Modoratör
Yeni Üye
Android hangi programlama dili ile yazılmıştır?
Android yazılımı geliştirme
Geliştirici(ler) | Google
Programlama dili | C, C++
İşletim sistemi | Windows Vista ve üstü, OS X 10.8.5 Mountain Lion ve üstü, Linux
Platform | IA-32 (Windows) ve x86-64
Tür | Yazılım geliştirme kiti
Android Studio kullanmak için hangi dil?
Android Studio
Android Studio 4.1
Programlama dili | Java, Kotlin
İşletim sistemi | Cross-platform
Tür | Tümleşik geliştirme ortamı (IDE)
Lisans | Apache 2.0
Android uygulama yapmak zor mu?
Android uygulama yapmak zor mu?
Android için uygulama geliştirmek aslında çok da zor değil. Orta derecede JAVA bilgisi olan bir geliştirici isterse Android için harikalar yaratabilir. Android, geliştiriceler için çok fazla bir kısıtlama getirmiyor. Buda geliştiricinin telefonu yeniden yaratmasına olanak tanıyor.
Android kaç yılında piyasaya sürülmüştür?
Android kaç yılında piyasaya sürülmüştür?
Akıllı telefon piyasası daha henüz Blackberry'nin ve kısmen ilk iPhone ile Apple'ın elindeyken, 2008 yılında Google tarafından devrim niteliğinde bir hamle geldi. 2005 yılında Android'i daha henüz "bebekken" satın alan Google, 2008 yılında iPhone ve Blackberry'nin pazar hakimiyetine rakip olacak Android işletim …
Flutter mı yoksa Java mı?
Java ile kolayca çalıştığı için uygulama düzenlerken size kolaylık sağlar. Flutter ise çalışırken yeniden doldurma özelliği ile avantaj sağlar. Yani geliştiriciler kaynak koddaki değişiklikleri anlık olarak izleyebilir.
Android için Java mı Kotlin mi?
Java veya OOP dersi görecekseniz Java mı Kotlin mi sorusunun cevabı kesinlikle Java olacaktır. Java öğrenmeniz OOP dersinizin notlarına pozitif anlamda çok büyük katkı sağlayacaktır.
iOS un anlamı nedir?
iOS un anlamı nedir?
IOS demek Iphone Operating System olarak bilinmektedir. Iphone Operating System olan işletim sistemi IOS kısaltılmış şeklindedir.