Son Konular

Beşiktaş'ta Dikilitaş projesi için yönetime yetki verildi!

Credits
1.233.671
white.jpg

Beşiktaş Kulübü, bugün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında, yönetime Dikilitaş projesi için yetki verdi. Siyah-beyazlılar, kulüp yönetimine büyük destek gösterdi.

Yönetim, taraftarların beklentilerini karşılamak adına önemli bir adım attı. Dikilitaş projesi, kulübün geleceği için büyük önem taşıyor.

Beşiktaş Kulübü, taraftarlarını heyecanlandıran bu kararla önemli bir adım attı. Dikilitaş projesi, kulübün vizyonunu genişletme yolunda atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Benzer Konular

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında büyük bir karar alındı. Dikilitaş projesi, genel kurul üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantı, ICC İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda gerçekleşti ve Beşiktaş ilçesi Dikilitaş Mahallesi'nde bulunan taşınmazla ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Beşiktaş Kulübü'nde Heyecan Dolu Olağanüstü Genel Kurul Gerçekleşti Beşiktaş Kulübü'nde düzenlenen olağanüstü genel kurul toplantısı büyük bir ilgiyle sona erdi. Toplantıda, Fulya akaryakıt istasyonu ve Aşçıoğlu İnşaat'a dair maddeler reddedilirken, Dikilitaş projesi ve diğer konular ise büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Beşiktaş Kulübü'nde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda Beşiktaş Kulübü'ne ait çeşitli maddelerin görüşüldüğü olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Fulya Akaryakıt istasyonu ve Aşçıoğlu İnşaat ile ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Beşiktaş Kulübü'nün Başkanı Serdal Adalı, Dikilitaş projesinden siyah-beyazlı kulübe 150-200 milyon Euro arasında gelir sağlanacağını açıkladı. Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleşen olağanüstü genel kurul toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda düzenlendi. Siyah-beyazlı kulübün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Dikilitaş projesinin Beşiktaş'ın mali durumunu güçlendireceğini belirtti. Adalı, projenin kulübü borç yükünden kurtaracağını ve finansal açıdan bağımsızlığını sağlayacağını vurguladı. Beşiktaş Kulübü'nde düzenlenen olağanüstü genel kurul toplantısında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.306
  2. Mesajlar

1. 1.679.039
  3. Kullanıcılar

1. 31.793
  4. Son üye

Geri