Son Konular

Cevizli İrmik Helvası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Cevizli İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler
150 gram tereyağı
2 su bardağı irmik
3 su bardağı su
Yarım su bardağı ceviz içi

Cevizli İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
150 gram tereyağını bir tencereye koyup, eritiyoruz.
Ardından 2 su bardağı irmiği tencerenin içerisine döküyoruz.
Kavurmuş olduğumuz irmiği pembeleşene dek kavurma sürecimize devam ediyoruz ve cevizi ekiyoruz.
Cevizimizi ekledikten sonra helvamız kahverengi hale gelene kadar kavuruyoruz.
Ardından 3 su bardağı suyumuzu ekleyip çekmesini bekleyeceğiz çektikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Cevizli İrmik Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Portakallı Kereviz Yemeği

S

Halka Tatlım

  1. Konular

    1. 1.260.959
  2. Mesajlar

    1. 1.658.362
  3. Kullanıcılar

    1. 31.210
  4. Son üye

Geri
Üst Alt