haberci
Efsanevi Üye

Elazığ'da 122 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Elazığ'da 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 122 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. 553 okulda eğitim gören 122 bin öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Numan Hatipoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'in katılımıyla Salim Hazardağlı İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere kitap ve çikolata hediye edildi.
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 553 okulda eğitim gören 122 bin öğrencinin karnelerini aldığını belirterek, "Elazığ'da eğitim-öğretim alanında büyük bir gayret gösteriyoruz. Öğretmenlerimiz ve diğer çalışanlarımız her geçen gün daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak için çaba sarf ediyor. Aynı zamanda depreme karşı güvenli bir altyapı oluşturmak da önceliklerimiz arasında yer alıyor. 2025 yılına kadar tüm okullarımızı modernize etmeyi hedefliyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin keyifli ve öğretici bir tatil geçirmelerini diliyorum. Bu süreçte emek veren öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.