haberci
Efsanevi Üye

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 2025 yılı ilk Basın Kartı Komisyonu'nun sonuçlarına göre Eskişehir'de 'Basın Kartı' almaya hak kazanan gazetecilere kartlarını dağıttı.
Vali Aksoy, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bugün, Basın Kartı almaya hak kazanan meslektaşlarımıza kartlarını takdim ediyoruz. Bu özel başarıya ulaşan tüm gazetecileri tebrik ediyorum. Basın mensupları, halkın haber alma özgürlüğünü sağlamak adına gece gündüz demeden, her mevsimde büyük çaba sarf ediyor. Sizleri mesai arkadaşlarımız olarak görüyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR
---
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir'de ilk kez 'Basın Kartı' almaya hak kazanan gazetecilere kartlarını dağıtarak, önemli bir adım attı.
Vali Aksoy'un yaptığı konuşmada vurguladığı gibi, basın mensuplarının toplumun haber alma özgürlüğü için verdikleri emek takdirle karşılanmalıdır. Bu başarıya imza atan her gazeteci, bu özel belgeyi almaya hak kazanmıştır ve bu da büyük bir övgüyü hak etmektedir. - ESKİŞEHİR
---
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Basın Kartı Komisyonu'nun 2025 yılı değerlendirmesi sonucunda Eskişehir'deki gazetecilere 'Basın Kartı' dağıtarak, basın dünyasındaki önemli bir adımı hayata geçirdi.
Vali Aksoy'un ifade ettiği gibi, basın mensuplarının halkın haber alma özgürlüğü için verdikleri çaba takdire şayandır. Başarılarına imza atan her bir gazeteci, Basın Kartı'nı hak etmiştir ve bu belgeyi almak büyük bir gurur kaynağıdır. - ESKİŞEHİR