Son Konular

"Fethiye'de 32 Bin Öğrenci Yaz Tatiline Hazır!"

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
fethiye-de-32-bin-692-ogrenci-karne-heyecani-18769224_amp.jpg

Fethiye'deki 102 okulda öğrenim gören 32,692 öğrenci, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemini tamamlayarak yaz tatiline girdi. Fethiye Kaymakamı Ertaş ve Milli Eğitim Müdürü Kaya, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu ve Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Ertaş ve Müdür Kaya, karne töreninde öğrencilerle yakından ilgilendi ve başarılı bir eğitim dönemi geçiren öğrencilere iyi tatiller dileklerini iletti. Fethiye genelindeki 102 okulda eğitimin başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Müdür Kaya, 32,692 öğrencinin 2024-2025 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladığını vurguladı.

Törenlerle birlikte Fethiye'de eğitim yılı coşkuyla sona erdi. Kaymakam Ertaş ve Müdür Kaya, öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. Eğitim camiası, emekleri için öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederken, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlanmasını kutladı. Fethiye'den coşkulu vedalarla yaz tatili başladı.

Gazze'de İsrail saldırısı: 41 sivil öldü

Benzer Konular

İzmir, Manisa, Denizli, Uşak ve Aydın illerinde, öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi. İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Merkez Cumhuriyet İlkokulu'nda 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve kapanış töreni düzenlendi. Törene, Vali Süleyman Elban, Kaymakam Musa Sarı, Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Çankırı ve Kastamonu illerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı, coşkuyla kutlanan karne törenleriyle sona erdi. **Samsun** Samsun'da 22 bin 584 öğretmen ve 262 bin 443 öğrenci, 1062 okulda karne heyecanı yaşadı. TOBB İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Nevşehir'deki 48 Bin 669 Öğrenci Yaz Tatiline Girdi Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının son bulması vesilesiyle Yunus Emre İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Fidan, öğrencilerin sevinçli anlarına tanıklık ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadılar. Vali Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti. Yurt genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İstanbul'da 2 milyon 859 bin 468 öğrenci, 2024-2025 eğitim öğretim yılını tamamlayarak karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Kent genelinde düzenlenen karne dağıtım törenlerinde öğrenciler büyük bir heyecan yaşarken, veliler de bu mutluluğa ortak oldu. Ataşehir İlkokulu'nda gerçekleşen tören...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.431
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri