haberci
Efsanevi Üye

Fethiye'deki 102 okulda öğrenim gören 32,692 öğrenci, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemini tamamlayarak yaz tatiline girdi. Fethiye Kaymakamı Ertaş ve Milli Eğitim Müdürü Kaya, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu ve Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerle bir araya geldi.
Kaymakam Ertaş ve Müdür Kaya, karne töreninde öğrencilerle yakından ilgilendi ve başarılı bir eğitim dönemi geçiren öğrencilere iyi tatiller dileklerini iletti. Fethiye genelindeki 102 okulda eğitimin başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Müdür Kaya, 32,692 öğrencinin 2024-2025 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladığını vurguladı.
Törenlerle birlikte Fethiye'de eğitim yılı coşkuyla sona erdi. Kaymakam Ertaş ve Müdür Kaya, öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. Eğitim camiası, emekleri için öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederken, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlanmasını kutladı. Fethiye'den coşkulu vedalarla yaz tatili başladı.