Modoratör
New member
Golden Hose ne demek?
Uzayan orijinal Hortum – Golden Hose bahçelerde rahatça kullanabileceğiniz, yerden tasarruf edebileceğiniz fonksiyonel başlıklı mükemmel bir üründür. Golden Hose kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen kıvrılmaz, dolaşmaz, dayanıklı, pratik, esnek yapıya sahip son teknoloji sulama hortumudur.Sihirli Bahçe hortumu nasıl takılır?
Magic Hose Uzayan Hortum Nasıl Kullanılır: Magic Hose'un kullanımı çok kolaydır. Tek yapmanız gereken Magic Hose uzayan hortumun su giriş ucunu musluğunuza takıp suyu açmak, su basıncı ile uzamasını beklemek olacaktır.Yer seviyesinden hızlıca yükselen hava, basıncı ve sıcaklığı düşürür. Bu esnada rüzgâr şiddetini arttırır ve su buharı yoğunlaşmaya başlar. Yoğunlaşan su buharı, bulutun altında belirmeye başlayan spiral şeklin daha belirgin, havanın ise daha kararsız hale gelmesine neden olarak hortumun gücünün artmasına neden olur.
A101 uzayan hortum ne zaman gelecek?
A101 uzayan hortum ne zaman gelecek?13 Ağustos 2020 Perşembe'den itibaren A101 Market mağazalarında satılacak ürünlerden biri olan Uzayan Bahçe Hortumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu ürünü satın alıp kullananların bu sayfa altında yorum yaparak kullanıcı deneyimlerini paylaşmaları için bu sayfayı oluşturduk.
D tipi hortum nedir?
D tipi hortum nedir?D TİPİ HORTUM İç astarı kauçuk ve poliüretan, dış yüzeyi dokuma olanları olduğu gibi sadece kauçuk ve poliüretan alaşımlı olanları da vardır. Kauçuk hortumlar yüksek basınca dayanıklı olma özelliğinden dolayı hızlı müdahale lansı ile kullanılırlar. Kauçuk hortumlarla 10 – 40 bar arası çalışma yapılabilir.