Son Konular

Golden Hose ne demek?

Adenin timin guanin sitozin ne demek?

Kahve likoru nasil hazirlanir?

Modoratör

New member
Credits
0

Golden Hose ne demek?

Uzayan orijinal Hortum – Golden Hose bahçelerde rahatça kullanabileceğiniz, yerden tasarruf edebileceğiniz fonksiyonel başlıklı mükemmel bir üründür. Golden Hose kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen kıvrılmaz, dolaşmaz, dayanıklı, pratik, esnek yapıya sahip son teknoloji sulama hortumudur.

Sihirli Bahçe hortumu nasıl takılır?

Magic Hose Uzayan Hortum Nasıl Kullanılır: Magic Hose'un kullanımı çok kolaydır. Tek yapmanız gereken Magic Hose uzayan hortumun su giriş ucunu musluğunuza takıp suyu açmak, su basıncı ile uzamasını beklemek olacaktır.
Su hortumu nasıl yapılır?​
Yer seviyesinden hızlıca yükselen hava, basıncı ve sıcaklığı düşürür. Bu esnada rüzgâr şiddetini arttırır ve su buharı yoğunlaşmaya başlar. Yoğunlaşan su buharı, bulutun altında belirmeye başlayan spiral şeklin daha belirgin, havanın ise daha kararsız hale gelmesine neden olarak hortumun gücünün artmasına neden olur.

A101 uzayan hortum ne zaman gelecek?

A101 uzayan hortum ne zaman gelecek?
13 Ağustos 2020 Perşembe'den itibaren A101 Market mağazalarında satılacak ürünlerden biri olan Uzayan Bahçe Hortumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu ürünü satın alıp kullananların bu sayfa altında yorum yaparak kullanıcı deneyimlerini paylaşmaları için bu sayfayı oluşturduk.

D tipi hortum nedir?

D tipi hortum nedir?
D TİPİ HORTUM İç astarı kauçuk ve poliüretan, dış yüzeyi dokuma olanları olduğu gibi sadece kauçuk ve poliüretan alaşımlı olanları da vardır. Kauçuk hortumlar yüksek basınca dayanıklı olma özelliğinden dolayı hızlı müdahale lansı ile kullanılırlar. Kauçuk hortumlarla 10 – 40 bar arası çalışma yapılabilir.

Bahçe sabah mı sulanır akşam mı?

Kural 3: Gece geç ya da sabah erken saatlerde sulama yapın Akşam ya da gece soğumuş toprağı suladığınızda gün içinde ısınan toprağa göre daha az su buharlaşır. Böylece bitkiler, ertesi günün sıcağı gelmeden önce yeterince su alabilir.

Bahçeye ekilen sebzeler kaç günde bir sulanır?

15-20 gün ara ile sulama yapılmalıdır. İlk iki sulama çiçeklenmeden önce, diğer iki sulama ise çiçeklenmeden sonra uygulanır. Yani ilk sulamadan itibaren 15-20 gün ara ile 4 defa sulama uygulanır.

"Golden Hose ne demek?" başlığı altında bahsedilen ürün, bahçelerde kullanılmak üzere tasarlanmış uzayan ve yerden tasarruf sağlayan fonksiyonel bir sulama hortumu olarak tanıtılmaktadır. Golden Hose, kıvrılmaz, dolaşmaz, dayanıklı, pratik ve esnek bir yapıya sahip olup, kendi uzunluğunun 3 katına kadar uzanabilen son teknoloji bir sulama hortumudur.

"Sihirli Bahçe hortumu nasıl takılır?" başlığı altında ise Magic Hose isimli uzayan hortumun kullanımı anlatılmaktadır. Magic Hose'un kullanımı oldukça basittir; hortumun su giriş ucunun musluğa takılması ve suyun açılması ile su basıncı sayesinde uzamasının beklendiği belirtilmektedir.

"Su hortumu nasıl yapılır?" başlıklı kısımda ise yer seviyesinden hızla yükselen hava, basınç ve sıcaklığı düşürmektedir. Bu süreçte rüzgar şiddeti artmakta ve su buharı yoğunlaşarak hortumun gücünü artırmaktadır. Anlatılanlar, su hortumunun oluşum süreci ve sahip olduğu gücü açıklamaktadır.

"A101 uzayan hortum ne zaman gelecek?" sorusu altında ise belirtilen tarihten itibaren A101 Market mağazalarında satışa sunulacak uzayan bahçe hortumu hakkında bilgi verilmektedir. Vatandaşların bu ürün hakkındaki yorumlarını paylaşabilmeleri için bir platform oluşturulduğu ifade edilmektedir.

"D tipi hortum nedir?" sorusuna verilen cevapta, D tipi hortumların iç astarının kauçuk ve poliüretan, dış yüzeyinin ise dokuma veya sadece kauçuk ve poliüretan alaşımlı olabileceği belirtilmektedir. Ayrıca kauçuk hortumların yüksek basınca dayanıklı olduğu ve 10 - 40 bar arası bir çalışma basıncına sahip olabileceği açıklanmıştır.

"Bahçe sabah mı sulanır akşam mı?" başlığı altında ise gece geç ya da sabah erken saatlerde sulama yapılmasının uygun olduğu vurgulanmaktadır. Toprağın akşam ya da gece sulanması durumunda daha az su buharlaşacağı ve bitkilerin yeterince su alabileceği belirtilmektedir.

"**Bahçeye ekilen sebzeler kaç günde bir sulanır?"** sorusu altında ise sebzelerin 15-20 gün ara ile sulanması gerektiği ifade edilmektedir. İlk iki sulamanın çiçeklenme öncesi, diğer iki sulamanın ise çiçeklenme sonrası yapılması gerektiği ve toplamda 4 defa sulamanın uygulanması gerektiği belirtilmektedir.

Geri
Üst Alt