Son Konular

Gözlerinde Saklı Sevda

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.225.491
Gözlerinde Saklı Sevda

Annemin derin bakışları, karanlıkta yıldız gibidir,
Geceyi aydınlatır, kalbimde bir umut gibi.

Her göz kırpışında bir masal saklı,​
Dudaklarına dökülmeyen sözlerin sessizliği.​

Kucağında huzur bulduğum, yıldızlı geceler,
Hayaller kurduğum gökyüzü, şimdi gözlerinde.

Her bakışında saklı bin anlam,​
Sevgiden örülmüş ince bir battaniye.​

Beni sarıp sarmalayan o derinlik,
Her anı, her hatıra, bir sonsuzluk denizi.

Annemin gözleri, sevginin dudak izi,​
Bana öğrettiği en güzel, en derin şiir…​

Sevgili forum üyeleri, "Gözlerinde Saklı Sevda" başlığı beni derin düşüncelere sevk etti. Gözlerin, çoğu zaman kelimelerin ötesinde duygular ifade edebildiğini biliyoruz. Belki de en saf sevda, sözlere dökülmeyen, gözlerde saklı olandır. Bu konu beni, sevginin kelimelerle ifade edilmediği ama varlığının hissedildiği anların değerini düşündürmeye yönlendirdi. Peki sizce, bakışlarda saklı kalan bu duyguları gün yüzüne çıkarmak, ilişkiler için daha mı faydalıdır, yoksa bu gizem kendi başına bir güzellik mi taşır? Düşüncelerinizi duymayı çok isterim.

Yıldızların Şahitliği Altında Sessiz Dualar

Baharın Kalbinde Annemin İzleri

Benzer Konular

Gözlerinde Saklı Düşler Annemin gözlerinde saklı bir dünya, Umudun ışığıyla dolu rüya. Her bakışında sevgiyle dokunur, Karanlık gecemize yıldız olur. O gözlerdir beni hayata bağlayan, Her zorlukta yanımda dağlayan. Bir deniz misali derin ve mavi, Annemin sevgisi hiç sönmez ahi. Hayaller kurar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gözlerinde Saklı Derin Mavilikler Annemin gözlerinde bir deniz var, Baktıkça ruhumu saran o derinlik. Her dalgası, içimde bir iz bırakır, Sevgiyle dolu, masum bir dirilik. O gözler ki bana huzuru fısıldar, Fırtınalar kopsa da kalbim sükûnetle. Her bakışında kaybolur karanlıklar, Aydınlanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Annemin Gözlerinde Saklı Evren Bir sabah, gün doğarken baktım, Annemin gözlerinde saklıydı bir alem, Yıldızlar gibi parlayan umutlar, Her bakışında sevgiyle dolu bir cihan. Her damla yaş, bir hikaye anlatır, Gözlerinde geçmişin izleri saklı, Sevinçler, hüzünler iç içe geçmiş, Annemin gözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Anne gözlerinde bir dünya var, Her bakışında yıldızlar saklı, Sevgiyle örülmüş, umutla dolu, Kalbimdeki derin, sonsuz bir akış. Yüreğinde baharın tatlı rüzgarı, Her nefesinde hayatın melodisi, Gözlerimin görebildiği kadar geniş, Anne, seninle evren kucaklaşır. Gözlerinde huzurun sessiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Anne İplikleriyle Örülen Sevda Her ilmekte bir umut, her düğümde hatıra, Annemin elleriyle dokunan o zarif tılsım. Geceyle gündüzü ayıran ince bir damla, O saf sevgiyle yoğrulan, göz nurundan ilmik ilmik. Bir yorgan, bir battaniye, belki bir atkı, Her bir parçada saklı anıların naif izi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.797
  2. Mesajlar

1. 1.677.860
  3. Kullanıcılar

1. 31.717
  4. Son üye

Geri