haberci
Efsanevi Üye

Muğla'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrencilere polis ekipleri destek oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gitmek üzere hareket eden öğrenciler, trafikte sıkışarak zamanında yetişme endişesi yaşadılar. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geç kalan adayları motosiklet ya da polis aracıyla sınav merkezlerine taşıyarak streslerini azalttı. Bu yardım sayesinde sınav stresiyle baş etmekte zorlanan öğrenciler, polis ekiplerine minnettarlıklarını iletti.
Muğla'da ÖSYM tarafından düzenlenen YKS'nin ilk aşaması olan TYT'ye yetişmekte güçlük çeken öğrenciler, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine gitmek üzere yola çıktılar. Ancak trafik yoğunluğu nedeniyle zamanında yetişme endişesi yaşayan adaylar, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından desteklendi. Polis ekipleri, sınav saatine yetişmekte güçlük çeken öğrencileri polis araçlarıyla alarak sınav merkezlerine ulaştırdı. Bu yardım öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı ve polis ekiplerine teşekkürlerini iletti.
Muğla'da gerçekleşen YKS'nin ilk oturumu TYT'ye geç kalan öğrenciler, sınav stresiyle birlikte trafik endişesi yaşadılar. Neyse ki, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu duruma müdahale ederek öğrencilere destek oldu. Polis ekipleri, sınav saatine yetişmekte zorlanan adayları motosiklet ya da ekip otosuyla sınav merkezlerine ulaştırarak sınav kaygılarını azalttı. Öğrenciler, polis ekiplerine minnettarlıklarını sunarak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.