Son Konular

Sakarya ve çevre illerde öğrenciler karnelerini aldı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.197
white.jpg

**Sakarya'da Öğrenciler Sevinçli: Karneler Dağıtıldı!**

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Karabük'te bulunan okullarda düzenlenen karnelerin dağıtım törenleri öğrencilere sevinçli anlar yaşattı. Sakarya'da 787 okulda 212 bin 849 öğrenciye karne verilirken, Vali Rahmi Doğan ve diğer ilçe yetkilileri Yazlık İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Doğan, Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş'ın da katıldığı törende, 1/A sınıfı öğrencileri Vali Doğan'a mektuplarını sundu.

Karabük'te ise 200 okulda 37 bin 184 öğrenci karnelerini alırken, Vali Mustafa Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Şehit Metin Arslan İlkokulu'nda öğrencilerle buluştu.

Kocaeli'de 1500 okulda 425 bin öğrenci, Bolu'da 237 okulda 50 bin öğrenci ve Düzce'de 77 bin 194 öğrenci de karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Törenlerde öğrencilere karnelerini veren yetkililer, öğrencilere keyifli ve dinlendirici bir tatil dönemi geçirmelerini tavsiye etti.

İran: İsrail'in saldırıları durmadıkça, müzakere söz konusu olamaz

Maden Yasa teklifi komisyondan geçti

Benzer Konular

**Trabzon** Trabzon ilinde 605 okulda eğitim gören 138 bin 774 öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Aziz Yıldırım, Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere hitap ederek eğitimin önemine vurgu yaptı ve ardından karnelerini dağıttı. **Rize** Rize ilinde 56...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
**Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Ağrı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı** Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile Aziziye ilçesine bağlı Başçakmak Mahallesi'ndeki Başçakmak İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıtım törenine katıldı. Vali, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Trakya Bölgesi'nde Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı Trakya'da öğrenciler, okullarında düzenlenen karne törenleri sonrasında yaz tatiline girdi. Edirne'de Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Şükrüpaşa İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle sohbet etti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler, özellikle Kahramanmaraş'ı etkileyerek "asrın felaketi" olarak adlandırıldı. Bu afetin etkisi altında kalan Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Adıyaman ve Kilis gibi şehirlerde öğrenciler karnelerini almaya hak kazandı. Gaziantep'te, 2024-2025...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti. Ülke genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.066
  2. Mesajlar

1. 1.678.367
  3. Kullanıcılar

1. 31.741
  4. Son üye

Geri