Son Konular

Tizen Için M3U Oynatıcı

Openbullet Config Hazırlama Uygulaması

tozduman01

New member
Credits
16
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Hatam varsa özür dilerim. Samsung Tv'de kullanabilcegimiz ücretsiz (demo değil) m3u oynatıcı varmı? Marketten onlarca uygulama denedim maalesef bişey bulamadım.

M3U IPTV

Galeride var.
Tek Panel için ücretsiz.
Ayrıca daha fazla panel için Premium seçeneği var.
iyi seyirler.

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Hatam varsa özür dilerim. Samsung Tv'de kullanabilcegimiz ücretsiz (demo değil) m3u oynatıcı varmı? Marketten onlarca uygulama denedim maalesef bişey bulamadım.
Arkadaşım ben yılardır bu işin içindeyim piyasadaki paralı parasız M3U Iptv player adına ne varsa bilirim hepsini test ettim yerli yabancı bişey bırakmadım ama üzretsiz bol alternatifli M3U izlemek istiyorsan Size bir TV Box tavsiye edeceğim FPRMULER Z11 PRO MAX BT1 EDİTİON içinde gömülü MYTVONLİNE 3 İptv Player ile geliyor dehşet bir şey böyle güzel bir şey hayatımda görmedim. fiyetı 8000 TL 3-4 taksit alabiliyorsunuz inceleme videosu bırakıyorum bakarsınız.

Eyw kardeşim. Bende iki TV var birine mi box takılı. Ekstradan bi box daha almak istemiyorum ara sıra diğer TV yi izlemek zorunda kalıyoruz. Belki maliyetsiz bir yol buluruz dedim ama sanırım nafile

Eyw kardeşim. Bende iki TV var birine mi box takılı. Ekstradan bi box daha almak istemiyorum ara sıra diğer TV yi izlemek zorunda kalıyoruz. Belki maliyetsiz bir yol buluruz dedim ama sanırım nafile
Anlıyorum sizi Allah kolaylık versin.

Geri
Üst Alt