haberci
Efsanevi Üye

FIFA Dünya Kupası tarihinde hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı üst üste ikişer kere şampiyon oldu? sorusu, Güven Bana yarışmasının heyecan dolu anlarından biriydi. Hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı bu başarıyı elde etti? İşte cevaplar!
Brezilya ve Fransa milli takımları, tarihte üst üste ikişer kez FIFA Dünya Kupası şampiyonu olmayı başaran ekipler arasında yer almaktadır.
GÜVEN BANA YARIŞMASI NASIL İŞLİYOR?
Güven Bana yarışmasında sadece bilgi değil, güven ve sadakat de büyük önem taşımaktadır. İki yarışmacı, stüdyoda büyük bir ödül için yarışırken aileleri de onları desteklemektedir. Yarışmacıların kazanabilmek için sadece bilgi seviyeleri değil, birbirlerine olan güven seviyeleri de sınanmaktadır. Ortak verdikleri doğru cevaplarla kazanacakları ödül miktarı artmaktadır.
Yarışmanın başlangıcında yarışmacılar birbirlerine güvenlerini ifade ederek yola çıkarlar. Ancak sonrasında kazanç mı, güven mi ağır basacaktır? Hırsların ve duygusal bağlılıkların yarıştığı Güven Bana, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.