Son Konular

YKS Adayının Sınav Binaya Son Dakika Yetişme Çabası

Credits
1.230.245
white.jpg

Bursa'da YKS Sınavı Heyecanı: Dakikalarla Yarışan Öğrenci Son Anda Yetişti

Bursa'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na yetişmeye çalışan bir adayın macerası, adeta bir filmden fırlamış gibi gerçekleşti. Sınav yerini karıştıran öğrenci, panik halinde koşarken çevredeki insanların desteğiyle son anda sınav binasına yetişmeyi başardı. Bu heyecan dolu anlar, tam 1 dakika kala yaşanan yetişme mücadelesi ise saniye saniye kaydedildi.

Olay, Osmangazi ilçesinin Cumhuriyet Anadolu Lisesi önünde gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde sınav için okula gelen bir aday, giriş belgesindeki bilgiyi yanlış anlayarak farklı bir binaya yönlendi ve sınavın başlayacağı saate dakikalar kala hatasını fark etti. Panikleyen öğrenci, doğru okula koşmaya başladı.

Yanlış yöne doğru hızla ilerleyen öğrenciye çevredeki insanlar ve veliler yardım elini uzattı. Doğru okula yönlendirilen genç, sınavın başlamasına sadece 1 dakika kala sınav binasına yetişti. Bu heyecan dolu anlar, olay yerinde bulunan bir basın mensubu tarafından kaydedildi.

Nefes nefese sınav binasına yetişen aday, son anda içeri alındı ve çevredeki herkes rahat bir nefes aldı. Bu olay, sınav stresinin üzerine bir de zaman baskısının eklendiğini gözler önüne serdi. Bir öğrencinin sınav heyecanı ve yetişme mücadelesi, o anın büyüsünü yansıttı.

Trump, KDC ve Ruanda Arasında Yeni Barış Anlaşması İmzalandı

Benzer Konular

Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na katılmak isteyen bir aday, sınav yerini karıştırınca büyük bir telaş yaşadı. Heyecanlı öğrenci, arka arkaya bulunan okullar arasında koşarken çevredeki insanlardan yardım aldı. Sınava sadece 1 dakika kala yetişen adayın yaşadığı panik anları, anbean...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Şanlıurfa'da Sınav Heyecanı: Kimliğini Unutan Öğrenci Son Anda Yetişti Şanlıurfa'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan bir öğrenci, sınav salonuna giriş için kimliğini yanında unuttuğunu fark etti. Bu durum karşısında öğrenci büyük bir endişe yaşayarak göz yaşlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Türkiye genelinde başladı ve ilk oturum olan TYT ile birlikte adayları karşıladı. Sınavın yapılacağı okullara zamanında yetişmek isteyen bazı adaylar, sabahın erken saatlerinde yerlerini aldılar. Ancak İstanbul'un bazı ilçelerinde, Fatih, Beylikdüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Samsun'da YKS Sınavında Karışıklık: Öğrenciler Yanlış Okula Yönlendirildi Samsun'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girmek için hazırlanan öğrenciler büyük bir şok yaşadı. Sabahın erken saatlerinde 19 Mayıs Anadolu Lisesi'nde sınavlarına gireceklerini düşünen öğrenciler, sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren bir genç kız, sınav merkezini yanlışlıkla karıştırınca beklenmedik bir yardımın kapısını çaldı. Üniversite hayaliyle dolu genç kız, sınav yerini bulamayınca büyük bir endişe yaşadı. Neyse ki, bir motosikletli polis memuru yetişerek genç kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.778
  3. Kullanıcılar

1. 31.780
  4. Son üye

Geri