Son konular

İP TV 🌟🌟🌟 2024 Yabancı İptv Linkleri 🌟🌟🌟

İP-TV

askincelladi17

Yeni Üye
Tepkime
211
Coin
48
stalker player ile dene
Biliyorum onu, pc'de ve telefonda stalker player kullanıyorum zaten ama tv akıllı degil, iptv kutusu var oradan da yalnızca user pass ile izin veriyor. Benim merak ettiğim m3u yolu açık olduğu halde neden o şekilde izlenmiyor?

KIZILELMA

Yönetici
Co-Admin
Tepkime
74,813
Coin
2,060
Biliyorum onu, pc'de ve telefonda stalker player kullanıyorum zaten ama tv akıllı degil, iptv kutusu var oradan da yalnızca user pass ile izin veriyor. Benim merak ettiğim m3u yolu açık olduğu halde neden o şekilde izlenmiyor?
Hocam sizin iptv kutusundaki oynatıcı player ile ilgilidir muhtemelen şayet android ise birçok program var standart iptv kutusu ise player codec yetersiz veya iptv uygulaması ndan kaynaklıdır teşekkür ederim

askincelladi17

Yeni Üye
Tepkime
211
Coin
48
Hocam sizin iptv kutusundaki oynatıcı player ile ilgilidir muhtemelen şayet android ise birçok program var standart iptv kutusu ise player codec yetersiz veya iptv uygulaması ndan kaynaklıdır teşekkür ederim
Maalesef ondan kaynaklanmıyor. Bu m3u adresi pc'de vlc'de de denedim acmadı. Mac olarak açıyor ama m3u olarak ne pc'de ne de iptv kutusunda açıyor ama işte iptv kutusu da mac(stbemu) programı yok. Teşekkür ederim.

bunyaminkaya

Yeni Üye
Tepkime
2
Coin
33
Maalesef ondan kaynaklanmıyor. Bu m3u adresi pc'de vlc'de de denedim acmadı. Mac olarak açıyor ama m3u olarak ne pc'de ne de iptv kutusunda açıyor ama işte iptv kutusu da mac(stbemu) programı yok. Teşekkür ederim.
SFVipPlayer programını kullanmanı tavsiye ederim

askincelladi17

Yeni Üye
Tepkime
211
Coin
48
SFVipPlayer programını kullanmanı tavsiye ederim
Tavsiyen için teşekkür ederim, yıllardır kullanıyorum zaten. Telefonda da ott navigator player kullanıyorum. Usta, bir sorum daha olacak; ne de olsa sen daha bilgilisin; diyelim buradaki mac adresini ben ve baska biri aynı anda kullandığı zaman haliyle donacak ve akış duracak değil mi? Bunu aşmanın farklı bir yolu yok mu? Aynı anda farklı cihazlarda donmadan kullanmak mümkün mü? Gerçi görünen o ki; donmuyor, akış duruyor. Player tekrar modundaysa tekrar açıyor ama bölük börçük oluyor. Ayrıca bu mac adreslernin bir yerlerde gerçek sahipleri var mı, yoksa anonin mi? Kusura bakma uzun bir soru oldu ama bu tür konularda etrafımda danışacağım kimse yok, teşekkür ederim.

Üst Alt