İçeriği görüntülemek için Oturum Açmanız Veya Kaydolmanız gerekir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Biliyorum onu, pc'de ve telefonda stalker player kullanıyorum zaten ama tv akıllı degil, iptv kutusu var oradan da yalnızca user pass ile izin veriyor. Benim merak ettiğim m3u yolu açık olduğu halde neden o şekilde izlenmiyor?stalker player ile dene
Hocam sizin iptv kutusundaki oynatıcı player ile ilgilidir muhtemelen şayet android ise birçok program var standart iptv kutusu ise player codec yetersiz veya iptv uygulaması ndan kaynaklıdır teşekkür ederimBiliyorum onu, pc'de ve telefonda stalker player kullanıyorum zaten ama tv akıllı degil, iptv kutusu var oradan da yalnızca user pass ile izin veriyor. Benim merak ettiğim m3u yolu açık olduğu halde neden o şekilde izlenmiyor?
Maalesef ondan kaynaklanmıyor. Bu m3u adresi pc'de vlc'de de denedim acmadı. Mac olarak açıyor ama m3u olarak ne pc'de ne de iptv kutusunda açıyor ama işte iptv kutusu da mac(stbemu) programı yok. Teşekkür ederim.
Maalesef ondan kaynaklanmıyor. Bu m3u adresi pc'de vlc'de de denedim acmadı. Mac olarak açıyor ama m3u olarak ne pc'de ne de iptv kutusunda açıyor ama işte iptv kutusu da mac(stbemu) programı yok. Teşekkür ederim.
Tavsiyen için teşekkür ederim, yıllardır kullanıyorum zaten. Telefonda da ott navigator player kullanıyorum. Usta, bir sorum daha olacak; ne de olsa sen daha bilgilisin; diyelim buradaki mac adresini ben ve baska biri aynı anda kullandığı zaman haliyle donacak ve akış duracak değil mi? Bunu aşmanın farklı bir yolu yok mu? Aynı anda farklı cihazlarda donmadan kullanmak mümkün mü? Gerçi görünen o ki; donmuyor, akış duruyor. Player tekrar modundaysa tekrar açıyor ama bölük börçük oluyor. Ayrıca bu mac adreslernin bir yerlerde gerçek sahipleri var mı, yoksa anonin mi? Kusura bakma uzun bir soru oldu ama bu tür konularda etrafımda danışacağım kimse yok, teşekkür ederim.SFVipPlayer programını kullanmanı tavsiye ederim