teşekkürler* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
teşekkürler* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Bravo
hocam tabiki mac adreslerinin bir sahibi var anonim degil mac adres kullandıgınızda donma olur hocam m3u daha saglıklı tabiki dns veya şifre degişene kadar kullanabilirsinizMaalesef ondan kaynaklanmıyor. Bu m3u adresi pc'de vlc'de de denedim acmadı. Mac olarak açıyor ama m3u olarak ne pc'de ne de iptv kutusunda açıyor ama işte iptv kutusu da mac(stbemu) programı yok. Teşekkür ederim.
Tavsiyen için teşekkür ederim, yıllardır kullanıyorum zaten. Telefonda da ott navigator player kullanıyorum. Usta, bir sorum daha olacak; ne de olsa sen daha bilgilisin; diyelim buradaki mac adresini ben ve baska biri aynı anda kullandığı zaman haliyle donacak ve akış duracak değil mi? Bunu aşmanın farklı bir yolu yok mu? Aynı anda farklı cihazlarda donmadan kullanmak mümkün mü? Gerçi görünen o ki; donmuyor, akış duruyor. Player tekrar modundaysa tekrar açıyor ama bölük börçük oluyor. Ayrıca bu mac adreslernin bir yerlerde gerçek sahipleri var mı, yoksa anonin mi? Kusura bakma uzun bir soru oldu ama bu tür konularda etrafımda danışacağım kimse yok, teşekkür ederim.