- Tepkime
- 16,008
- Coin
- 3,813
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bunun içinbunu dene
İçeriği görüntülemek için Oturum Açmanız Veya Kaydolmanız gerekir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yenisi varmi ustalar
user-pass gitmiş olabilir..Bende baglanmadim ustam Türk Telekom kaynaklı olabilir teşekkür ederim
Şunu dene Erdal bu aktifBende baglanmadim ustam Türk Telekom kaynaklı olabilir teşekkür ederim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yeni adresi nasıl bulurum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yenisi nedir acaba bağlanmıyor
iptv checker da test ettinmi..Olmadı ustam baglanmadi
ObrigadoBu baş belası panelin açanını avaleon usta cevaplamış eline sağlık. Diğer yanını da ek olarak ben vereyim. Çünkü çok çabuk değişiyor.
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Tekrar verirmisin ustam teşekkür ederimaveleon usta senin verdiğin türk telekomda aktif değil daha önceki mesajlara baksınlar ben bunun yeni dns sini örneğiyle verdim usta
Erdal 227. mesajda yazmıştım ama bakmamışsın. tekrar yazıyorum aktif paneliTekrar verirmisin ustam teşekkür ederim
turksat kablonetaveleon usta senin verdiğin türk telekomda aktif değil daha önceki mesajlara baksınlar ben bunun yeni dns sini örneğiyle verdim usta