uyducu2010
Site Yetkilisi
ustam az evvel denedim port iptv çalışıyor hemde donmasız hemde ttnet le bileErdal 227. mesajda yazmıştım ama bakmamışsın. tekrar yazıyorum aktif paneli
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ustam az evvel denedim port iptv çalışıyor hemde donmasız hemde ttnet le bileErdal 227. mesajda yazmıştım ama bakmamışsın. tekrar yazıyorum aktif paneli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu panelin yanını bilen varsa yazarsa sevinirim
tskretBu baş belası panelin açanını avaleon usta cevaplamış eline sağlık. Diğer yanını da ek olarak ben vereyim. Çünkü çok çabuk değişiyor.
Elimde hesap olmadığı için test etme imkanı yok. Yanları aşağıda deneyebilirsin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.rıca etsem yenisi varmı bakarmısınız
Harikasın Sinan ustam teşekkür ederim olduZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buyur erdal52 yeni dnssi bu
sınan abı olmadı bırkez daha kontrol edermısınız zahmet almassaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu olması lazım muğlalı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sınan abı bunada bakarmısınız
sınan abı sızın verdıgınızde bende ınmedıben denemeden atmam usta benim verdiğim de aktifZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bunu benim verdiğim dns dene inecektir büyük ihtimalle elindeki userpas patlamış bu hediyem olsun güle güle kullan
her ikiside çalışıyor..o zaman sen ban yemişsin usta bende türk telekom vpnsiz indirdim usta