Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

S

SONERBOZKURT35 PAYLAŞIMLARI

sonerbozkurt35

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin...
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Puan 16
Çözümler 0
sonerbozkurt35
Teşekkür

Aktif Germany IPTV Hesapları
DİKKAT : VPN İsteyebilir

Teşekkürler hemşehrim
Biz çoktan erittik ülkü denilen nazlı gelinin duvağında sülün gibi kızlarımızın göz bebeğini

Teşekkürler hemşehrim
Biz çoktan erittik ülkü denilen nazlı gelinin duvağında sülün gibi kızlarımızın göz bebeğini
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Hemşehrim sağlığına dikkat et derim ben sana bu abin şeker hastası boğazımda aşağıda varis var karaciğer siroz 3 üncü aşama tansiyon baş dönmesi midem de yara var mikrop üretiyor kalp ritmini bozukluğu daha önce ege üniversitesi hastanesinde prostat kanseri için açık ameliyat oldum bu kadar yeter mi bunlar için sürekli ilaç kullanıyorum birde emekliyim kiradayım zor dostum zor

Hemşehrim sağlığına dikkat et derim ben sana bu abin şeker hastası boğazımda aşağıda varis var karaciğer siroz 3 üncü aşama tansiyon baş dönmesi midem de yara var mikrop üretiyor kalp ritmini bozukluğu daha önce ege üniversitesi hastanesinde prostat kanseri için açık ameliyat oldum bu kadar yeter mi bunlar için sürekli ilaç kullanıyorum birde emekliyim kiradayım zor dostum zor
EyvAllah abim Rabbim Şafi ismi şerifi hürmetine şifa nasip eylesin... Bende Şeker Tansiyon ve Kalp Hastasıyım Elhamdülillah

hepinize çok geçmiş olsun Allah şifalar versin cuma gecesi hürmetine inşallah izmirli arkadaşlarım

Allah şifalar versin inşallah...

TEŞEKKÜRLER, EMEKLERİNİZE SAĞLIK

Yerli Yabancı Karışık MAC-STB

Amin diyorum da sizler dikkat edin yediğinize içtiğiniz bana birşey olmaz diyordum bana çok şey oldu şimdi doktorlar ilaçlarımı sürekli değiştiriyorlar bazıları karaciğere zarar veriyor bazılarıda böbreklere ne yapacağımı şaşırdım bir nefroloji bir gastroenteroloji bir endokrinoloji bir genel cerrahi bunlar ile sık sık görüşürüz ailemden birileri gibi oldular sonuç derseniz her gün aynı kalmayı tercih ederim ama öyle olmuyor insan pilinin zayıfladığını ve sonunun yaklaştığını hissediyor bende onda diyorum forum dan atarsınız atın

Bütün hasta Forumdaşlara geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
Ben de emekliyim. On bir yıl önce otururken kalkmak istediğimde belimde çok çok şiddetli bir ağrı oldu. Allah hiç bir insana böyle bir ağrı vermesin. Çekilen MR ve Tomografi sonucunda Aort Anevrizması olduğum, belde kanal daralması ve dizlere de protez takılması gerektiği söylendi. Üç ayda bir kardiyoloji ve dahiliye kontrollerim var. Gittiği yere kadar gidecek.
Aort anevrizması için ameliyat olma ölçüsü 55 mm. imiş. Benim ki ise 53 mm. Bu nedenle ameliyat yapmıyorlar. Şimdilik bu durumda devam ediyorum.

Allah (C.C.) nerede hasta ve şifa bekleyen var ise Şafi ismi şerifi hürmetine şifalar nasip eylesin

Amin diyorum da sizler dikkat edin yediğinize içtiğiniz bana birşey olmaz diyordum bana çok şey oldu şimdi doktorlar ilaçlarımı sürekli değiştiriyorlar bazıları karaciğere zarar veriyor bazılarıda böbreklere ne yapacağımı şaşırdım bir nefroloji bir gastroenteroloji bir endokrinoloji bir genel cerrahi bunlar ile sık sık görüşürüz ailemden birileri gibi oldular sonuç derseniz her gün aynı kalmayı tercih ederim ama öyle olmuyor insan pilinin zayıfladığını ve sonunun yaklaştığını hissediyor bende onda diyorum forum dan atarsınız atın
Abi kimse kimseyi atmıyor neden böyle birşey söyleme ihtiyacı hissetiniz anlamadım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri