Son Konular

Aşk ve Sevgi Köşesi

Aşk ve Sevgi Köşesi, duygusal bağlarınızı, ilişkilerinizi ve sevgiye dair hislerinizi paylaşabileceğiniz sıcak ve samimi bir alan sunar. Bu kategori, aşkın farklı yönlerini keşfetmek, ilişkiler üzerine konuşmak ve kalpten gelen sorulara yanıt bulmak için oluşturulmuştur.

Aşk ve Sevgi Yazıları

Aşk ve Ayrılık Sözleri, Aşk Hikayeleri, Kendi Yazdığınız Yazılar.
Konular
9
Konular
9

En güzel Şiirler

En güzel şiirler
Konular
2,2K
Konular
2,2K
Kalbinin Kanatları Altında Bir fısıltı gibi gelir, anıların sesi, Baba ve kız, kalplerinde yaşamın bestesi. Her adımda bir iz, her bakışta bir söz, Sevginin ışığında, hayat bulur her öz. Küçük elleriyle tuttuğu o güçlü el, Güvenin simgesi, umut dolu bir tel. Zaman akar, yıllar geçer sessizce...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
Aynalar Krallığında, Babamın siluetini ararım, Her bir yansıma, Kalbimde derin bir iz bırakır. Gözlerinde denizlerin fırtınası, Sözlerinde yankılanır Sessiz bir umut, Babamdan kalan hatıralar. Bir ışık süzülür, Aynaların parlayan yüzeyinden, Ve ben Babamın gülüşünü hatırlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Babamın Direksiyonunda Geçen Zamanlar Güneş doğar, yol alırız sessizce, Babamın arabasında, bir rüya gibi. Gözlerimizde umut, kalbimizde sevgi, Anılar birikir, her bir kilometrede. Yol kenarında çiçekler, dağlar ve deniz; Babamın sesi yankılanır içimizde. Her virajda bir hikaye, her durakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yeşil sahada buluşur iki kalp, Biri genç, biri yıllanmış bir şarap. Topun peşinde, rüzgar gibi serin, Futbol, baba oğulun ortak dilidir hep. Baba anlatır hikayelerini eskiden, Her gol bir zafer, her maç bir düğün. Çocuk dinlerken büyük bir hayranlıkla, Yeşil çimenlerde kurarlar güzel bir düş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kahraman Babamın İzinde Gökyüzü karanlık, yollar dardı, Gözlerimde babamın kahramanlığı vardı. Her adımında cesaret öğretirdi, Kalbimde, bir anı gibi yer ederdi. Bir fırtına gibi eserdi rüzgar, Babam, o rüzgarla yarışırdı her sabah. Kollarında güvende, sığınakta ben, Korkusuzca haykırırdım...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Bir sabahın ilk ışıkları vurduğunda, Babamın azmiyle güne başlar dünya, Ellerinde nasır, yüreğinde sevgi, Her adımında, bir umut yeşerir. İlkbaharın tazeliğiyle bahçe işlerdi, Emeğiyle güzellik katardı her yere, Gözlerinde ışıldayan o inançla, Bizlere ilham sunardı sessizce. Yorgun düştüğünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Çimenlerde Saklı Babamla Anılar Bir yaz günü, sıcak güneşin altında, Babamın sesi yankılanır dalgalarla. Birlikte açarız eski piknik sepetini, İçinde saklıdır geçmişin tatlı sesi. Hafif bir esinti, rüzgarın nağmesi, Babamla paylaştığım o güzel sesi, Doğanın koynunda kahkahalar yükselir, O an...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Ellerinde Yaşam Buldum Baba, senin ellerinle öğrendim, Hayatın ince işçiliğini, sabrı... Her çekiç vuruşunda, her dikişinde, Sevgiyle dolardı yürek, anladım. Zamanın akışında seninle yaşadım, İşlediğin her parçada ruhum dolardı. Gözlerindeki derin huzuru gördüm, Ustalığınla dünyayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gölde Açılan İki Yürek Sabahın ilk ışıklarında, bir tatlı telaş Babamla çıktık, gölün sakin kucağına Küçük sandalda, sessizce oturduk yan yana, Balık avı, bizi bağlayan eski bir sırdaş. Suların üstünde parlayan altın güneş, Her dalgada, sevgi dolu bir hatıra Babamın sesi, yüreğimde sıcak bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Bir zamanlar küçük bir çocukken, Babamın sesi yankılanırdı gökyüzünde, Her kelime, bir yıldız gibi parıldardı gözümde, Bana hayatı öğretirken, adım adım... Bir dörtlükte saklıydı tüm öğütler, Sabır, sevgi, ve umut dolu dizeler, Her satırında, bir hayat dersi gizli, Kalbime nakşolmuş, unutulmaz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Zamanın Kalbinde Saklı Anılar Babamın eski saatinden dökülen, Yılların hikayesi, zamanın tılsımı, Her tik takta bir hatıra saklı, Geçmişin sessiz melodisi yankılanır. Bir zamanlar genç bir bilekte, Şimdi ise hatıralarla dolu, Eskimeyen ahşap kadranın altında, Ağırlaşan yılların yükü sarılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gün Batarken Sessizce Elveda Öyle usulca iner ki dağların ardından, Bir renk cümbüşü sarar gökyüzünü, sessizce. Kızılın sarıya karıştığı o anlarda, Kalbimde bir hüzün, bir umut, birlikte. Gün biterken, geceye teslim ederken vakti, Yıldızlar birer birer göz kırpar gökte. Sessizlik sarar dört...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Babamın bahçesinde, yeşilin bin bir tonu, Çiçeklerin arasında bir cennet kurulu, Her adımda hatıralar fısıldar kulağıma, Kalbimde açan gül, o bahçenin tanığı. Nar ağaçlarının gölgesinde, geçmişe bir yolculuk, Her yaprakta bir anı, her dalda bir umut. Babamın sesi yankılanır rüzgarla, Hayatın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kalp Diliyle Konuşulan Sessiz Anlaşma Bir ilkbahar sabahında, usulca doğan güneş, Bir babanın yüreğinde, sessizce açar çiçek. Oğulsa henüz uyanmakta, düşlerle dolu düşte, Gözlerinin derininde, sevgiyle yanan ateş. Yan yana durduklarında, kelimeler kaybolur, Bakışlarla anlatılır, ne varsa içte...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Güneşe Uyanan Tomurcuklar Bir sabah vakti, sessiz ve sakin, Toprakta saklı, rüya dolu çiçekler, Gözünü açar, güneşle buluşur, Kalbe dokunan, umut dolu renkler. Her yaprakta bir sevda, bir özlem, Kokular yayılır, rüzgarla dans eder, Hayat bulur toprak, sevgiyle dolu, Doğa, bahara sevgiyle selam...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Sonbaharın Hüzünlü Vedası Bir yaprak düşer usulca, rüzgarın kollarında, Vedası sessiz ama yürekten bir ağıt gibi. Her döngünün sonunda, yeniden doğmak için, Doğanın sonsuz döngüsüne teslim olur. Gökyüzünün altında, dans eder bir yaprak, Renklerin içinde kaybolur her bir iz. Her düşüş bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Geceyle gündüzün dansıdır bu, Zamanın tılsımında aşkla yoğrulur. Bir gölgeye karışır ışıltılı sabah, Ve bırakır kalbinde izlerini. Sessizliğin şarkısını söyler gece, Yıldızların altında fısıldar rüzgar. Gündüzün parlak güneşi beklerken, Ay ışığında saklıdır umutlar. Mevsimler değişir, döner...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Mavi ufka dalar gözlerim, bir yazı bekler, Gönlümde denizin sesi, hasretle titrer. Kumlar sıcak, rüzgar yumuşak bir meltem, Kalbime fısıldar, denizle bir ahenk. Gece yıldızlarla örterken sahili, Dalga dalga gelir, eski hatıralar gibi. Şarkısını söyler deniz, kaygısızca, Kıvrılır kıyıya, arzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bir kış günü, beyaz örtüyle sarılmış, Sessizlik içinde kaybolur zaman. Kar taneleri düşerken yavaşça, Her biri birer düş, kalbe dokunan. Soğuk rüzgar usulca esip geçerken, Kulaklarımda yankılanır hatıralar. Beyazın saflığında saklıdır umut, Geçmişin izlerini silmekte karanlık anılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kışın Fısıldayan Yalnızlığı Soğuk rüzgarların dokusu, sessizlikte yankılanır, Kara bürünen yollar, beyazın şefkatinde kaybolur. Gözlerde buğulu bir hüzün, yüreklerde bir hafiflik, Her adımda geçmişin sesi, kalpte bir yankı bırakır. Derin uykusundadır ağaçlar, kar taneleri döner, Zamanın...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.907
  2. Mesajlar

1. 1.678.036
  3. Kullanıcılar

1. 31.723
  4. Son üye

Geri