Son Konular

Aşk ve Sevgi Köşesi

Aşk ve Sevgi Köşesi, duygusal bağlarınızı, ilişkilerinizi ve sevgiye dair hislerinizi paylaşabileceğiniz sıcak ve samimi bir alan sunar. Bu kategori, aşkın farklı yönlerini keşfetmek, ilişkiler üzerine konuşmak ve kalpten gelen sorulara yanıt bulmak için oluşturulmuştur.

Aşk ve Sevgi Yazıları

Aşk ve Ayrılık Sözleri, Aşk Hikayeleri, Kendi Yazdığınız Yazılar.
Konular
9
Konular
9

En güzel Şiirler

En güzel şiirler
Konular
2,2K
Konular
2,2K
Yılbaşında Kalpten Düşen Dost Eli Bir yıl daha biterken, umutlar yeşerir, Kalpler yeni başlangıçlar, dostluklarla süslenir. Sessiz bir gecede, yıldızlar dizi dizi, Gönüllerde sevgi dolu, dost eli bizi bulur. Kar taneleri düşerken, sessizce yeryüzüne, Bir sıcak dokunuş, uzanır kalpten dilimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Sabahın ilk ışıklarıyla uyanır umut, Yeni yılın ilk günü, düşler kurar bulut. Zamanın akışında bahar seslenir, Yürekte çiçekler açar, kalp neşeyle dolup. Kışın soğuk yüzünde bir tebessüm gizli, İçimizi ısıtır, baharın kokusu titrek. Her yaprak, her dal, geleceğe bir pencere, Bu yeni gün...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Yılbaşı gecesi, kar taneleri süzülürken, Çam ağacının gölgesinde düşünceler uyanır, Her bir yaprağı, bir anıyı fısıldarken, Sevdanın sıcaklığı, soğuk rüzgarla yan yana durur. Kırmızı süslemelerde saklıdır dilekler, Yıldızlar, en tepesinde bir umut ışığı, Geçmişin izleri, geleceğe eklenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Beyaz Sakallı Düşler Bir kış akşamı, yıldızlar parıldarken, Sessizliğe karışır bir fısıltı, Beyaz sakallı bir rüya gelir içeri, Noel babamız, umut dolu bir ışık. Çocukların sevgi dolu bakışlarında, Dilekler süzülür, göğe doğru sakin. Her yürekte bir umut, bir inanç, Mucizelerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Mevsimlerin Fısıltısı Başlar her şey baharın içten gülüşüyle, Doğa uyanır, genç bir sevda misali. Yeşilin bin bir tonuyla dolar yürekler, Hafif bir meltemde bulur aşk hayali. Yaz gelir, güneşin sıcak kollarında, Kumlar arasında yürürken sessizce. Kalbin atışı hızlanır anılarda, Gece...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Zamanın Sessiz Koşusu Bir yıl daha geçer, ufuklar belirsiz Yürekler umutla dolup taşarken Geceyi gün ışıltısıyla bölüşürüz Yeni hayallerle meçhul maratona başlarken Yollar uzundur, yokuşlar çetin Ayak izleri belki de silik Ama kalbimizdeki ateş hep taze Her adımda yankılanır sevincin sesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Sessiz Fısıltılarla Gelen Mevsimler Yazın sıcağında saklanır her düş, Kalplerde sevdanın en derin izi. Güneşin altında erir zamanın dövüş, Doğa, kalbimize fısıldar sessizce bizi. Sonbahar yaprakların sarı hüznüyle, Ayrılık şarkıları yankılanır rüzgarda. Her bir yaprak düşerken yere, özgürce...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Yeniden Doğuşun Renkleri Doğa uyanıyor, fısıldar bahar, Gönlümde titrer, ince bir rüzgar. Çiçekler açar, renklerle oynar, Hayat yeniden, umutla dolan. Yeşilin tonları, sarar dört yanı, Renkler sarılır, dostça ve canlı. Günlerin sıcaklığı, sarar canımı, İlkbaharın sesi, doldurur anı. Mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Buz kristalleri dökülür, sessizce yeryüzüne, Her biri bir düş, yitip giden zamansızca, Rüzgarın nefesiyle dans ederken gökyüzünde, Kışın kalbi atar, gece kadar karanlıkça. Soğuk sokaklarda yankılanır, buzlu nefesler, Her köşe başında bir hatıra, eski sevdalar, Dolaşır ruhumuza, titretir tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kar taneleri düşerken sessizce, Kışın beyaz örtüsü kaplar her yeri, Dingin bir huzur sarar dört bir yanı, Gözlerim dalar uzaklara, hatıralar gelir aklıma. Soğuk rüzgarın melodisiyle, Anılar canlanır kalbimde bir bir, Yalnızlığın tatlı huzurunda, Geçmişin sıcaklığını arar ellerim. Beyazın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Solan Yaprakların Fısıldadığı Aşk Rüzgarın sesiyle uyanır yürekler, Hüzünle sarar sonbahar geceleri, Yapraklar birer birer düşerken yere, Anılar canlanır, sevdalı bir ezgide. Gökyüzü ağlar bulutların altında, Her damla bir melodidir sevdaya, Sararmış yapraklar arasında, Sessizce yankılanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Gönül Baharında Çiçeklenen Düşler İlkbahar rüzgarı, yüreğime dokunur, Açılır bahçemde rengarenk çiçekler. Kokusu, hatıraların izinde dolanır, Her yaprakta saklı bir sevda heceler. Gözlerime düşen sabahın ilk ışığı, Sıcak bir tebessümle yeniden doğar. Yağmurun naif sesi, kalbimin nakışı, Her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Mavi Ufuklarda Dalgaların Şarkısı Bir yaz sabahı, güneş doğarken, Deniz coşar, dalgalar dans eder. Sonsuz maviyle iç içe geçerken, Kalbim sevinçle dolup taşar, titrer. Denizin sesi, rüzgarla sarmaş dolaş, Huzur taşır yüreğime, sessizce. Martılar süzülür, gökyüzünde özgürce, Melodi olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Güneşin Öpücüğünde Saklı Tutkular Bir yaz sabahı doğar, umutla dolu, Rüzgarın fısıltısı, denizden gelen, Kalbimde yankılanır aşkın sesi, O sıcak günlerde, sarar beni tümden. Gün batarken sahilde, renkler dans eder, Ufukta kaybolur güneş, yavaşça, Ellerin ellerimde, zaman durur, Bir anlık...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Sonbaharın Fısıltısı: Yaprakların Dansı Sessizce süzülen yapraklar, Rüzgarla dans ederler. Her bir düşüş bir melodrama, Gökyüzüne yazılır özlemler. Bir zamanlar yeşil, şimdi altın, Düşen her yaprak bir ömre bedel. Toprağa kavuşurken usulca, Doğayla bütünleşir, sükunetle. Rüzgar titrer...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Hüzünle Dans Eden Yapraklar Sessiz bir sabah, usulca iner, Düşen yapraklar, hışırtı içinde. Rüzgarın şefkatli kollarında, Sonbaharın melodisi yankılanır derinde. Gözlerimde solgun bir resim, Hatıralar canlanır geçmişin izinde. Yapraklar birer birer dökülür, Toprak, onları bağrına basar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Güneşin ilk ışıkları, ufka dokunurken, Geceyi usulca sarar, yeni bir gün fısıldar. Karanlığın örtüsünü yavaşça kaldırırken, Kalbimizde umut, gözlerimizde hayal var. Tan yeri ağarırken, sessiz bir melodiydi, Doğanın kalbinden çıkan derin bir nefes. Bir kuşun kanat çırpışı, hafif bir esintiydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Baba Eliyle Yükselen Düşler Birlikte attık ilk adımı, o kadim ağacın gölgesinde, Rüzgarın fısıldadığı, yaprakların dans ettiği yerde. Babam ve ben, bir düşe tutunduk, ellerimizde çekiç, Her çivide, bir anı saklı, sevgiyle kenetlendik. Küçük ellerim, babamın büyük ellerinde kayboldu, Küçük bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Damlaların Fısıldadığı Anılar Serin bir meltemin kucağında, uyanır bahar, Yağmur taneleriyle yıkanır sessiz sokaklar. Gözlerimi kapatırım, huzurun narin şarkısı, Her damlada yaşam bulur, kalbimin çarpması. Küçük bir çocuğun neşesiyle taşıdım, Islanmış saçlarımda umut dolu düşler. Birer birer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Babamın İzinde Geçen Yıllar Çocuk kalbimle koştum, rüzgara karşı, Babamın elleriydi beni tutan, Gözlerimden süzülen her damlada, Onun gölgesiydi bana sığınan. Bir akşamüstü güneşi batarken, Sıcak sesiyle huzurla dolardım, Geçmiş zaman, belki hayal belki gerçek, O anılarla her daim yaşardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.933
  2. Mesajlar

1. 1.678.119
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri