Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

2024 2024 Afyon Nufusu kac TUİK tarafından acıklanan 2024 Afyon nufusu Afyonkarahisar ilinin 2024 yılı toplam nufusu 707123 Afyonkarahisar Kadın nufusu 356116 Afyonkarahisar erkek nufusu 351007 İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 396621 kişi Belde ve koylerde yaşayan toplam...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Turkiye'deki Liman Kentleri Ulkemizde bulunan liman kentleri isimlerinin listesi aşağıdaki gibidirturkiyede bircok şehirde Liman kentler bulunmaktadır Turkiye'deki Liman Kentleri Akcaabat Akcakoca Alanya Aliağa Amasra Antalya merkez Ardeşen Ayvalık Bartın merkez Beşikduzu Bodrum Burhaniye...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Şanlıurfa daki Halk Eğitim Merkezleri Şanlıurfa da Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Halk Eğitim Merkezi 4143131108 Akcakale Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi 4144112032 Birecik Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi 4146521187 Bozova Halk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Turkiyedeki Dağlar Turkiyedeki Dağların Yerleri Kuzey Anadolu Dağları İsfendiyar Dağları, Canik Dağları, Rize Dağları, Mescid Dağı, Kop Dağı, Ilgaz Dağı, Koroğlu Dağı, Kure, Ilgar Dağı Guney Anadolu Dağları Toros Dağları Aladağlar Batı Anadolu Dağları Madra, Yunt, Aydın, Menteşe, Turkmen...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Kars Akcakale Haritası Akcakale İlce Haritası Akcakale, Şanlıurfa ilinin bir ilcesidir İlce nufusunun tamamına yakını AraptırAraştırmacılara gore, Telebyaz'da yaşayan Arapların İslam Devleti yıllarında efsanevi komutan Halid bin Velid doneminde iskan edilmiştir Bu yorede yaşayan Arapların...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Akdeniz Bolgesinde Cıkarılan Madenler Akdeniz Bolgesi Yeraltı Kaynakları Akdeniz Bolgesi Doğal Madenleri Akdeniz Bolgesinde varlığı bilinen maden yatakları oldukca ceşitli ise de rezervleri fazla değildir Bolgenin dağlık yapısı nedeniyle ulaşım gucleşmekte, bu da maliyeti yukselterek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Niğdedeki Yuzme Havuzları İletişim Bilgileri Niğdedeki Acık ve Kapalı Yuzme Havuzları Niğde Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yuzme Havuzu Adres: İnonu Mah Vali Unal Ozgodek Cad Kamer Sok No:25 Niğde Telefon: 0 388 232 17 71 Niğde Yuzme Havuzu Adres: İnonu Mah Vali Unal Ozgodek Caddesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
ic anadolu bolgesi sanayisi,ic anadolu bolgesinin sanayi faaliyetleri,ic anadolu bolgesinin sanayi urunleri,ic anadolu bolgesinin sanayi kuruluşları Bolgede onemli ulaşım yollarının gectiği Yukarı Sakarya Bolumu sanayinin en fazla geliştiği bolumdur Eskişehir'de: Lokomotif, besin, motor...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
İc anadolu bolgesinin nufus yapısı,ic anadolu bolgesinin nufus dağılımı,ic anadolu bolgesinde yerleşim ozellikleri,ic anadolu bolgesinin nufus ozellikleri İc Anadolu Bolgesi, 2000 nufus sayımına gore yaklaşık 11 608 868 kişilik nufus buyukluğuyle Marmara Bolgesi'nden sonra ikinci sırayı alır Bu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Ceviz hangi bolgemizde yetişir Yurdumuzda ceviz uretimi hemen hemen her bolgede yapılmaktadır Yalnız meyvesi ayrıca kerestesi bakımından oldukca muhim olan ceviz ağacının uretiminde onemli miktarda ceviz ureten bolgeler coğunluk sırasına gore Ege Bolgesi, Guneydoğu Anadolu Bolgesi ve Karadeniz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Arifiye Harita Bilgileri Sakarya Arifiye Haritası Kısaca Arifiye: Arifiye ilcesi, Marmara Bolgesi'nde Sakarya iline bağlı bir ilcedir Arifiye, 22 Mart 2008 tarihinde ilce olmuştur Arifiye ilcesi, Adapazarı Şehir Merkezine yaklaşık 8 km uzaklıkta olup asfalt bir yolla Dortyol mevkiine ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Mersin'in Fransız işgalinden kurtuluşu3 ocak 20 Ekim 1921 tarihinde imzalanan Ankara Antlaşmasından sonra oluşturulan Tahliye Komisyonunun kararına gore Fransızlar, Adana ve havalisindeki yerleşim merkezlerinden Yeniceyi 19 Aralık 1921, Adanayı 20 Aralık, Tarsus ve Hacıtalipi 27 Aralık 1921de...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Canakkale Biga ilce Haritası Biga uydu goruntuleri MAPBiga, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Bursaya Yakın İller Bursaya Yakın şehirler Bursaya Yakın İller Bursaya Yakın İller şu şekildedir İstanbul Eskişehir Kutahya Balıkesir Canakkale İzmit Tekirdağ Bursa ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede? Bursa ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu Bursa ili Turkiye'nin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
52
Bingol halk eğitim merkezi kursları Bingol halk eğitim merkezi tel Bingol'deki Halk Eğitim Merkezleri BİNGOL HALK EĞİTİM MERKEZİ 1Telefon No (426) 213 10 60 Faks No (426) 214 10 13 Adres: BİNGOL HALK EĞİTİM MERKEZİ İNONU MAH EĞİTİM CAD KARAYOLLARI BİTİŞİĞİ NO:23 MERKEZBİNGOL : Burası...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
34
Mersin deki Halk Eğitim Merkezleri Mersin de Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Tarsus Halk Eğitim Merkezi Ataturk Cd Eski Tekel Binasi No:66 Tel: 0324 613 0245 Silifke Halk Eğitim Merkezi Goksu Mah Ataturk Cad No:1 Tel:0324 714 1172 Mut Halk Eğitim Merkezi Meydan Mah Ciğdem Sk No:2 Tel: 0324...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Ankara'nın Başkent Oluşu Tarihi Ankara'nın Başkent oluşunu kısaca Mustafa Kemal Paşa, Erzurum, Sivas Kongrelerinden sonra 27 Aralık 1919 gunu Temsilciler Kurulu uyeleriyle birlikte Ankara'ya geldi O zamana kadar Osmanlı İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul idi Osmanlı Mebusan Meclisi son kez...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
34
Ankaranın Yuzolcumu ne kadar Ankaranın Yuzolcumu kac kilometrekaredir Ankara ilinin yuzolcumu; 24521 kilometrekaredir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Antalya'da Nerelerden Burs Veren Vakıflar Antalya'da Burs Alınabilicek Yerler Nerelerdir Universite oğrencilerinin Antalya'da burs bulabilecekleri Vakıflar ve Kurumlar Aşağıdadır Alanya Alaaddin Keykubat Eğ Kultur Vakfı Ataturk cad PTT yanı 611 Alanya Tel: 5137857 Antalya Cağdaş Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
İstanbul Arnavutkoy Haritası Arnavutkoy İlce Haritası Arnavutkoy, İstanbul Boğazici'nin Avrupa yakasında Beşiktaş ilcesinin sınırları icinde koklu ve tarihsel yapısı ile unlu bir mahalledir Arnavutkoy İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasındaki sahilde Kuruceşme ile Bebek arasında yer alır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
2024 2024 Aksaray Nufusu kac TUİK tarafından acıklanan 2024 Aksaray nufusu Aksaray ilinin 2024 yılı toplam nufusu 382806 Aksaray erkek nufusu 190540 Aksaray Kadın nufusu 192266 İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 239740 kişi Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus 143066 kişi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Sakarya Halk Eğitim Merkezleri Sakaryadaki Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları Sakaryadaki Halk Eğitim Merkezleri ve iletişim adres ve telefon numaraları şoyle; Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Bosna Cd No:3 Gima Karşısı 2642773671 AKYAZI Halk Eğitim Merkezi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Burdur Cavdır Haritası Cavdır İlce Haritası MAPhttp:mapsgooglecommaps?q Cavdır+Haritası&hl tr&ie UTF8&sll 37155,29693889&sspn 0034956,0084543&hnear Cavdır%2FBurdur,+Turkiye&t m&z 14MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Turkiyenin yuz olcumune gore en buyuk ili neresidir Ulkemizin 81 tane ili bulunmaktadır Bu illerimizin icerisinde en buyuk ilimiz Yaklaşık 40813 Kilometrekarelik bir yuzolcume sahip olan KONYA ilimizdir Aslında yakın zamana kadar Konya ilimizin sınırları daha genişti fakat Karaman ilcesi İl...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Balıkesir, Turkiye Cumhuriyeti'nin Marmara Bolgesi'nin Guney Marmara Bolumu'nde, topraklarının bir kısmı ise Ege Bolgesi'nde yer alan, hem Marmara hem de Ege Denizi'ne kıyısı bulunan bir ildir Turkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır İl, Kuzeybatı Anadolu'da...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
43

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt