Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
2024 2024 Afyon Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Afyon nufusu
Afyonkarahisar ilinin 2024 yılı toplam nufusu 707123
Afyonkarahisar Kadın nufusu 356116
Afyonkarahisar erkek nufusu 351007
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 396621 kişi
Belde ve koylerde yaşayan toplam...
Turkiye'deki Liman Kentleri
Ulkemizde bulunan liman kentleri isimlerinin listesi aşağıdaki gibidirturkiyede bircok şehirde Liman kentler bulunmaktadır
Turkiye'deki Liman Kentleri
Akcaabat
Akcakoca
Alanya
Aliağa
Amasra
Antalya merkez
Ardeşen
Ayvalık
Bartın merkez
Beşikduzu
Bodrum
Burhaniye...
Şanlıurfa daki Halk Eğitim Merkezleri
Şanlıurfa da Bulunan Halk Eğitim Merkezleri
Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Halk Eğitim Merkezi 4143131108
Akcakale Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi 4144112032
Birecik Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi 4146521187
Bozova Halk...
Turkiyedeki Dağlar
Turkiyedeki Dağların Yerleri
Kuzey Anadolu Dağları İsfendiyar Dağları, Canik Dağları, Rize Dağları, Mescid Dağı, Kop Dağı, Ilgaz Dağı, Koroğlu Dağı, Kure, Ilgar Dağı
Guney Anadolu Dağları Toros Dağları Aladağlar
Batı Anadolu Dağları Madra, Yunt, Aydın, Menteşe, Turkmen...
Kars Akcakale Haritası
Akcakale İlce Haritası
Akcakale, Şanlıurfa ilinin bir ilcesidir İlce nufusunun tamamına yakını AraptırAraştırmacılara gore, Telebyaz'da yaşayan Arapların İslam Devleti yıllarında efsanevi komutan Halid bin Velid doneminde iskan edilmiştir
Bu yorede yaşayan Arapların...
Akdeniz Bolgesinde Cıkarılan Madenler
Akdeniz Bolgesi Yeraltı Kaynakları
Akdeniz Bolgesi Doğal Madenleri
Akdeniz Bolgesinde varlığı bilinen maden yatakları oldukca ceşitli ise de rezervleri fazla değildir Bolgenin dağlık yapısı nedeniyle ulaşım gucleşmekte, bu da maliyeti yukselterek...
Niğdedeki Yuzme Havuzları İletişim Bilgileri
Niğdedeki Acık ve Kapalı Yuzme Havuzları
Niğde Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yuzme Havuzu
Adres: İnonu Mah Vali Unal Ozgodek Cad Kamer Sok No:25 Niğde
Telefon: 0 388 232 17 71
Niğde Yuzme Havuzu
Adres: İnonu Mah Vali Unal Ozgodek Caddesi...
ic anadolu bolgesi sanayisi,ic anadolu bolgesinin sanayi faaliyetleri,ic anadolu bolgesinin sanayi urunleri,ic anadolu bolgesinin sanayi kuruluşları
Bolgede onemli ulaşım yollarının gectiği Yukarı Sakarya Bolumu sanayinin en fazla geliştiği bolumdur
Eskişehir'de: Lokomotif, besin, motor...
İc anadolu bolgesinin nufus yapısı,ic anadolu bolgesinin nufus dağılımı,ic anadolu bolgesinde yerleşim ozellikleri,ic anadolu bolgesinin nufus ozellikleri
İc Anadolu Bolgesi, 2000 nufus sayımına gore yaklaşık 11 608 868 kişilik nufus buyukluğuyle Marmara Bolgesi'nden sonra ikinci sırayı alır Bu...
Ceviz hangi bolgemizde yetişir
Yurdumuzda ceviz uretimi hemen hemen her bolgede yapılmaktadır Yalnız meyvesi ayrıca kerestesi bakımından oldukca muhim olan ceviz ağacının uretiminde onemli miktarda ceviz ureten bolgeler coğunluk sırasına gore Ege Bolgesi, Guneydoğu Anadolu Bolgesi ve Karadeniz...
Arifiye Harita Bilgileri
Sakarya Arifiye Haritası
Kısaca Arifiye: Arifiye ilcesi, Marmara Bolgesi'nde Sakarya iline bağlı bir ilcedir Arifiye, 22 Mart 2008 tarihinde ilce olmuştur
Arifiye ilcesi, Adapazarı Şehir Merkezine yaklaşık 8 km uzaklıkta olup asfalt bir yolla Dortyol mevkiine ve...
Mersin'in Fransız işgalinden kurtuluşu3 ocak
20 Ekim 1921 tarihinde imzalanan Ankara Antlaşmasından sonra oluşturulan Tahliye Komisyonunun kararına gore Fransızlar, Adana ve havalisindeki yerleşim merkezlerinden Yeniceyi 19 Aralık 1921, Adanayı 20 Aralık, Tarsus ve Hacıtalipi 27 Aralık 1921de...
Bursaya Yakın İller
Bursaya Yakın şehirler
Bursaya Yakın İller
Bursaya Yakın İller şu şekildedir
İstanbul
Eskişehir
Kutahya
Balıkesir
Canakkale
İzmit
Tekirdağ
Bursa ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede?
Bursa ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu
Bursa ili Turkiye'nin...
Bingol halk eğitim merkezi kursları
Bingol halk eğitim merkezi tel
Bingol'deki Halk Eğitim Merkezleri
BİNGOL HALK EĞİTİM MERKEZİ
1Telefon No
(426) 213 10 60
Faks No
(426) 214 10 13
Adres:
BİNGOL HALK EĞİTİM MERKEZİ İNONU MAH EĞİTİM CAD KARAYOLLARI BİTİŞİĞİ NO:23 MERKEZBİNGOL
: Burası...
Mersin deki Halk Eğitim Merkezleri
Mersin de Bulunan Halk Eğitim Merkezleri
Tarsus Halk Eğitim Merkezi
Ataturk Cd Eski Tekel Binasi No:66
Tel: 0324 613 0245
Silifke Halk Eğitim Merkezi
Goksu Mah Ataturk Cad No:1
Tel:0324 714 1172
Mut Halk Eğitim Merkezi
Meydan Mah Ciğdem Sk No:2
Tel: 0324...
Ankara'nın Başkent Oluşu Tarihi
Ankara'nın Başkent oluşunu kısaca
Mustafa Kemal Paşa, Erzurum, Sivas Kongrelerinden sonra 27 Aralık 1919 gunu Temsilciler Kurulu uyeleriyle birlikte Ankara'ya geldi
O zamana kadar Osmanlı İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul idi Osmanlı Mebusan Meclisi son kez...
İstanbul Arnavutkoy Haritası
Arnavutkoy İlce Haritası
Arnavutkoy, İstanbul Boğazici'nin Avrupa yakasında Beşiktaş ilcesinin sınırları icinde koklu ve tarihsel yapısı ile unlu bir mahalledir
Arnavutkoy İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasındaki sahilde Kuruceşme ile Bebek arasında yer alır...
2024 2024 Aksaray Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Aksaray nufusu
Aksaray ilinin 2024 yılı toplam nufusu 382806
Aksaray erkek nufusu 190540
Aksaray Kadın nufusu 192266
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 239740 kişi
Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus 143066 kişi
Sakarya Halk Eğitim Merkezleri
Sakaryadaki Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları
Sakaryadaki Halk Eğitim Merkezleri ve iletişim adres ve telefon numaraları şoyle;
Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu
Bosna Cd No:3 Gima Karşısı
2642773671
AKYAZI Halk Eğitim Merkezi...
Turkiyenin yuz olcumune gore en buyuk ili neresidir
Ulkemizin 81 tane ili bulunmaktadır
Bu illerimizin icerisinde en buyuk ilimiz Yaklaşık 40813 Kilometrekarelik bir yuzolcume sahip olan KONYA ilimizdir Aslında yakın zamana kadar Konya ilimizin sınırları daha genişti fakat Karaman ilcesi İl...
Balıkesir, Turkiye Cumhuriyeti'nin Marmara Bolgesi'nin Guney Marmara Bolumu'nde, topraklarının bir kısmı ise Ege Bolgesi'nde yer alan, hem Marmara hem de Ege Denizi'ne kıyısı bulunan bir ildir Turkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır
İl, Kuzeybatı Anadolu'da...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.