Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Adana İlce İsimleri Adanaya bağlı ilceler hangileri Tufanbeyli Nereye Bağlı: Tufanbeyli Adanaya bağlı bir ilcedir Belde sayısı 1, Koy sayısı 29'dur Saimbeyli Nereye Bağlı: Saimbeyli Adana'ya bağlı bir ilcedir Koy sayısı 25 Feke Nereye Bağlı: Feke ilcesi Adana'ya bağlıdır 39 koyu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
39
Afyon Bayat Haritası imagesbayatharitasi5b16e8bc986f7 imagesbayatharitasi5b16e8bdaec69 MAPBayat, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Sıcaklık neden yıl boyunca değişmektedir? Gece ve gunduz suresi neden yıl boyunca eşit değildir? Bazen Kuzey Yarım Kure (21 Mart ile 23 Eylul arasında) bazen Guney Yarım Kure (23 Eylul ile 21 Mart arasında) Guneş’e daha donuk olmaktadır Buna bağlı olarak guneş ışınlarının bir yere duşme acısı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
1PamukkaleDenizli 2Kackar Dağları 3Bozcaada Canakkale 4TuzgoluAnkara Şereflikochisar 5Selimiye Camii Edirne 6Bozcaada Canakkale 7Yerebatan Sarnıcı İstanbul 8AspendosAntalya 9Efes Antik KentiSelcuk İzmir 10Assos BehramkaleCanakkale 11TaşkopruSilifke 12Ayetekla 13Cennet Cokuğu 14Cambazlı Klisesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Turkiye'deki Bilim Adamları Ve Buluşları Neler Bircok buluşa imza atmış Turk bilim adalarımız vardır bu bilim adamlarından bunlardan bazıları aşağıdaki listemizde yer almaktadır Kambur Vesim 1761 Verem mikrobunu Robert Koch'dan 150 sene once keşfeden unlu doktortur Katip Celebi 1609 1657...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Turkiye'de bulunan buyuk şehirlerin listesi aşağıdaki gibidir ALT :wwwupluploadsturkiyedekibuyuksehirler33019turkiyedekibuyuksehirler33019ALT Turkiye'deki Buyuk Şehirler: İstanbul İzmir Bursa Ankara Bursa Adana Antalya Konya Gaziantep Şanlıurfa Kocaeli Diyarbakır Hatay Manisa Kayseri Samsun...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
2024 2024 Cankırı Nufusu kac TUİK tarafından acıklanan 2024 Cankırı nufusu Cankırı ilinin 2024 yılı toplam nufusu 190909 Cankırı erkek nufusu 95548 Cankırı Kadın nufusu 95361 İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 119476 kişi Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus 71433 kişi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
Manisa Kırkağac Haritası Manisa Kırkağac Kırkağac Manisa ilinin bir ilcesidir Şehir 1400'lu yıllarda Turkler tarafından kurulmuş ve zaman icinde Rumlar, Ermeniler ve Yahudilerin yerleşimine uğramıştırYunan işgalinden sonra şehirde yaşayan gayri muslimler de işgalciler ile birlikte şehri...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Bitlise Yakın İller Bitlise Yakın İller Hangileridir Bitlise Yakın İller; * Van * Muş * Siirt * Batman * Bingol * Diyarbakır * Ağrı Bitlis ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede? Bitlis ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu Bitlis ili Turkiye'nin Doğu Anadolu Bolgesinde yer...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
31
Karabuk Tuketici Hakları İl Ve İlce Hakem Heyetleri Telefon Numaraları İl Tuketici Sorunları Hakem Heyeti Telefon Numarası : 412 63 99 İlce Tuketici Sorunları Hakem Heyetlerinin Telefon Numaraları Eflani 4612180 Eskipazar 8181381 Ovacık 8771228 Safranbolu 7121180 Yenice 7661293
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Elazığda Bulunan Yuzme Havuzları Elazığ İlindeki Yuzme Havuzları Elazığ Misland Yuzme Havuzu ve Aquapark Adres: D300 devlet yolu Malatya Cad 7km No:197 ElazığMerkez Telefon: 0424 248 2093 Elazığ Olimpik Yuzme Havuzu Adres:Cumhuriyet Mah FAhmet Bulvarı Turk Telekom Fatih Şubesi Ustu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Ege Bolgesinin Su Kaynakları Hakkında Bilgi Ege Bolgesinin Akarsuları : Bakırcay, Gediz, Kucuk ve Buyuk Menderes Ege bolgesindeki goller : Bafa golu (Camici),Marmara, Işıklı,Simav, Sercin ve Azap golleridir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
En Cok Nadasa Bırakılan Bolge Hangi Bolgemizdedir , İc Anadolu Bolgesinde İklimin yarı kurak karakterine rağmen, cok geniş alanlar tarıma ayrılır Bolgenin tarımı iklim şartlarına bağlıdır Ozellikle ilkbahar yağışlarının yetersizliği veya gecikmesi, tahıl uretiminde onemli dalgalanmalar meydana...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Muğla burs veren kurumlar Muğla'da Nerelerden Burs alabilirim? Kamil Acarer Eğitim Ve SağVakfı Cumhuriyet cad54sok No:7 İcmeler Tel:4554325 Kenan Evren EğitimKulturtur Ve DoğKor Vakfı Evrenpaşa İlkoğretim Okulu Armutalan Tel: 4137449
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Sivas Halk Eğitim Merkezleri Sivastaki Halk Eğitim Merkezleri telefon Sivas ilimizdeki halk eğitim merkezleri adres ve telefonları aşağıdaki gibidir Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Mehmet Paşa MahHastaneler CdNo:3 3462232269 Suşehri Halk Eğitim Merkezi ve Akşam SanOrtaokulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kayserideki Halk Eğitim Merkezleri Kayseride Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Akkışla Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi 3525913206 Bunyan Halk Eğitim Merkezi Hukumet Konağı Carşı İci 3527120982 Develi Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi 3526215001 Felahiye Halk Eğitim Merkezi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Doğu anadolu bolgesi ovaları, Doğu anadolu bolgesindeki ovalar, Doğu anadoluda bulunan ovaların isimleri Doğu Anadolu Bolgesin'de dağlardan sonra en fazla alan kaplayan yerşekli ovalar ve platolardır Platolar, Fırat ve Aras nehirlerinin kolları tarafından parcalanmıştır Bolgede yer alan dağ...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
33
Doğu anadolu bolgesi ozellikleri Doğu Anadolu Bolgesi Turkiye'nin doğusunda yer alır Marmara ve Ege Bolgeleri haric her bolgeyle komşudur Suriye haric butun doğu komşularımızla sınırı vardır Alanı 165436 Km2dir ve Turkiye'nin %21ini kaplar ve en buyuk bolgemizdir Nufusu 2000 sayımına gore 61...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
42
Dursunbey ilce Haritası Balıkesir Dursunbey Haritası Dursunbey, Balıkesir ilinin bir ilcesi Balıkesir'in doğusunda il merkezine 77 km mesafededir Denizden yuksekliği 672 metredir Bolge dağlık, ormanları ve kerestesi ile meşhurdur MAPDursunbey+Haritas%C4%B1&MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Uşak Halk Eğitim Merkezleri Uşak'taki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri Uşak'ta bulunan Halk Eğitim Merkezleri isimleri aşağıdadır *UŞAK Eşme Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu *UŞAK Karahallı Halk Eğitim Merkezi *UŞAK Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu *UŞAK Ulubey Halk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Elazığ Halk Eğitim Merkezi Elazığdaki Halk Eğitim Merkezleri telefon ve adresleri Elazığ'daki Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefon iletiğim bilgileri şoyle; Keban Halk Eğitim Merkezi: Fırat Mh No12 4245712114 Maden Halk Eğitim Merkezi: Hastane Cd Sağlık Ocağı Binası Kt:2 4244412255...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Balıkesir Erdek Haritası Erdek uydu goruntuleri Balıkesir Erdek uydu goruntuleri: MAPhttp:mapsgooglecommaps?q Erdek%2FBal%C4%B1kesir,+T%C3%BCrkiye&hl tr&ie UTF8&ll 40402386,27809057&spn 0033857,0055189&sll 40403052,27796098&sspn 0067713,0110378&oq Erdekal%C4%B1kesir&hnear...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
Artvin Borcka Haritası Borcka İlce Haritası MAP http:mapsgooglecommaps?q Borcka+Haritası&hl tr&ie UTF8&sll 413625,4168&sspn 0031566,0055189&vpsrc 0&hnear Borcka%2FArtvin,+Turkiye&t m&z 14MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Eşme İlce Haritası Uşak Eşme Haritası Eşme, Uşak ilinin 62 km guneybatısında olan ilcesidir Eşme adının kullanılmasının nedenleri arasında; bugunku ilce halkının Eşmeli aşiretinden olmasıdır Eşme ilcesi koylulerinin Eşme adı, bu addaki yoruk aşiret adlarından kalmadır Bugun, Eşmedeki en...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Eskişehir Han Haritası Han ilce Haritası Han Eskişehir ilinin bir ilcesidir Coğrafi olarak Ege Bolgesi'ne bağlıdırKanuni Sultan Suleyman devrine ait Muhimme Defterinde Han, Hanı Barcın Oynaş Kazası olarak gecmekye ve 119 tane koyunun bulunduğu belirtilmektedir Sınırları ise bu gunku...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt