Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tokattaki Halk Eğitim Merkezleri Tokatta Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Kabei Mescit Mh Esenler Sk No:40 3562141794 Almus Halk Eğitim Merkezi Ozel idare iş hanı kamu tesisleri 3564113259 Başciftlik Halk Eğitim Merkezi İlce Milli Eğitim Md...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kilis Halk Eğitim Merkezleri telefonları Kilis'teki Halk Eğitim Merkezleri adresleri Elbeyli Halk Eğitim Merkezi Hurriyet Mahallesi Meric Sokak No:8 Elbeyli, Kilis Tel: 3487822475 Kilis Halk Eğitim Merkezi Vatan Caddesi Halk Eğitim Merkezi Kilis Merkez, Kilis Tel: 3488136135 Faks...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Guneydoğu anadolu bolgesi turistik yerleri Urfa Balıklı Gol, Adıyaman Nemrut Dağı, Hasankeyf Muze haline getirilen Ziya Gokalp in evi DİYARBAKIR Tarih Hazinesi Mardin, 12 ve 13 yuzyıl Turk mimarisinin doğaya uyum sağlamış ornekleriyle dolu bir muze şehridir Kentte evlerin dış cepheleri adeta...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Aydın Halk Eğitim Merkezleri telefonları Aydın'daki Halk Eğitim Merkezleri Aydın İlindeki Halk Eğitim Merkezleri, Telefon, Adres ve Eposta Adres Bilgileri Bozdoğan Halk Eğitim Merkezi: 0256 4141121 Carşı MahOkullar CadNo:2 BOZDOĞAN Buharkent Halk Eğitim Merkezi: 02563913986...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
38
Siirtteki Halk Eğitim Merkezleri adresleri Siirt Halk Eğitim Merkezleri telefonları Aydınlar Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi Aydınlar, Siirt Tel: 4844612221 Faks: 4844612222 Baykan Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitimi Merkezi Baykan, Siirt Tel: 4845612072 Faks: 4845612072 Eruh...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Kocaeliye Yakın Tatil Yerleri Nereler Kocaeliye Yakın Tatil Yerleri Resimleri Kocaeliye Yakın Tatil Yerleri nereler birbirinden guzel manzaraları olan harika yerler var Kocaeliye yakın olan bunlardan sizlere en yakın olanların isimlerini ve resimlerini sunuyoruz buyrun Kocaeline Yakın Tatil...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Cankırı Depremleri Cankırıdaki son depremler Cankırı ve cevresindeki son gunlerde yaşanan depremleri gormek istiyorsanız Aşağıdaki linke tıklamanız yeterli TIKLAYINIZ
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Afyon'da Nerelerden Burs Alınır Afyon'da Nerelerden Burs Bulunabilir Afyondaki Universitelerdeki oğrencilerin dertlerinden biride burs bulmaktırYukseklisans yapmak isteyenlerin,eğitim almak isteyenlerin başlıca sorunlarından biridir burs almakİşte size faydalı olabilecek burs veren kurum ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Gaziantep'teki Halk Eğitim Merkezleri Gaziantep Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefon Şahinbey Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Eyupoğlu Mh Kastel Başı Cd No:17 3422313539 Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi İncilipınar Mh Sabahat Goğuş Cad No16 3423230626 Yavuzeli Halk Eğitim Merkezi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
giresunun oyunları GİRESUN HALK OYUNLARI VE FOLKLOR: Karadeniz Bolgesi halk oyunlari bazi ince ayrinti farkliliklari disinda genelde birbirine benzerler Bolge halki kiyisinda yasadigi deniz gibi hareketli ve coskundur Giresun oyunlari icinde en onemlisi Giresun Karsilamasi ve horondur Horonu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Golpazarı İlce Haritası Bilecik Golpazarı Haritası Golpazarı, Bilecik ilinin bir ilcesidir Başlangıcta, yerli halk, Urartular, Frigyalılar, Etiler hatta Bizanslılar donemlerini yaşadıktan sonra Orta Asya'dan gelen Turk boyları ile Osmanlı'nın beylikten İmparatorluğa uzanan tarih yolculuğunda...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Gomec İlce Haritası Balıkesir Gomec Haritası MAP http:mapsgooglecommaps?q Gomec+haritası&hl tr&ie UTF8&sll 39391111,2684&sspn 0032768,0055189&hnear Gomec,+Turkiye&t m&z 14MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
istanbul'u anlatan bir yazı Sadece Turkiye'nin değil Dunyanın incisi İstanbul Şiirlere, şarkılara, resimlere konu olmuş, eşsiz guzelliği aşıklara ilham vermiş Uğruna savaşılmış, kan dokulmuş oyle ki tarih sahnesinde O'nu fethetmeye kendini adamış pek cok komutanı husrana uğratmış bir şehir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Erzincan'daki Halk Eğitim Merkezleri adresleri Erzincan Halk Eğitim Merkezleri Erzincan'daki Halk Eğitim Merkezleri Cayırlı Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi CayırlıErzincan Cayırlı, Erzincan Tel: 4463112084 Faks: 4463112084 İlic Halk Eğitim Merkezi Kazım Karabekir Mah İlic...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Demre ilce Haritası Antalya Demre Haritası MAPDemre, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Gumuşhaneye Giden Otobus Firmaları Gumuşhaneye Giden Otobus Firmaları Hnagileridir Luks Gumuşhane Turizm As Bayburt Turizm Asya Tur Aydoğan Turizm Erzincan Ozlem Has Bingol Turizm Iğdırlı Turizm Kanberoğlu Turizm Luks Bayburt Seyahat Luks Erzincan Seyahat Metro Turizm Ozlem Bingol...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Denizli Guney Haritası Denizli Guney uydu goruntuleri Guney uydu goruntuleri ve haritası MAPhttp:mapsgooglecommaps?q G%C3%BCney,+Denizli,+T%C3%BCrkiye&hl tr&ie UTF8&ll 38152107,29060898&spn 0072625,0110378&sll 370625,95677068&sspn 37410045,56513672&oq +denizli+g%C3%BCn&hnear...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Guneydoğu Anadolu Bolgesi'nde Hayvancılık Guneydoğu Anadoluda genelde kucukbaş hayvanlar beslenir Canlı hayvan ticaretinde koyun ilk sırayı alır Şanlıurfa, Siverek ve Diyarbakır’ın yemeklik tereyağları Turkiye capında meşhurdur Atlar ; Bolgenin ve Turkiye’nin en iyi atları Şanlıurfa ilinde...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Hakkari ili neleriyle unludur Hakkari nesiyle unlu bir şehirdir Anadolu Mezopotamya, ve İran ucgeninde yer alan Hakkari konumu ve coğrafi yapısıyla bir cok topluluğun ilgisini cekmiş ve bir cok millete vatan olmuştur Hakkari, Med, Pers, Selevkos, Abbasi, Selcuklu, Moğol, Karakoyunlu, Akkoyunlu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
İc anadolu bolgesi muzikleri İc anadolu bolgesinde 4 zamanlı usuller yaygındırMisket havaları yoğunluktadırBu yorede 'bozlaklar'mevcutturBozlak acı ve huzun anlatan şiirlerin serbest ritimli ezgilerle soylenmesidir Bozlaklar (Uzun Havalar): Genellikle aşk gurbet sitem isyan ilenc yakarış gibi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Bayburt burs veren yerler Bayburt burs veren kurumlar Bayburt'ta Nerelerden Burs Bulabilirim? Bayburt'ta aşağıdaki kurumlardan burs alabilirsiniz: Nil Eğitim ve Kultur Vakfı Tuzcuzade mahDanişmentliler cad No:12 Tel: 2113961
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
İstanbula Yakın Tatil Yerleri Deniz KARABURUN Karaburun Catalca ya bağlı bir Karadeniz sahiliBuyukcekmece ye 50 km uzaklıktadırMukemmel plajı ve koyu ile goz kamaştıran Karaburun, İstanbul un incisi olmaya aday KARASU İstanbull'a 280 km uzalıkta Karasu denince akla ilk gelen uzun ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
İstanbul'da Nerelerden Burs Alınabilir İstanbul'da Nerelerden Burs Veren Yerler FAkkaya Temel Eğ Vakfı Tophanelioğlu Cad No:19 KCamlıca Tel: 3267000 Fatih Eğitim Vakfı Perpa İş Merkezi K:10 No:1913 Okmeydanı Feyziye Mektepleri Vakfı Teşvikiye cad No:152 Teşvikiye Tel: 2122466047 Furkan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
36
İzmir İl Haritası İzmir Şehir Haritası İzmir, Turkiye'nin ucuncu buyuk metropolu, ve onemli bir fuar merkezi olan liman kenti İzmir'in batısında denizi, plajları ve termal merkezleriyle Ceşme Yarımadası uzanır Antik cağların en unlu kentleri arasında yer alan Efes, Romanın imparatorluk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kecioren ilce Haritası Ankara Kecioren Haritası MAPKecioren, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt