Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Tokattaki Halk Eğitim Merkezleri
Tokatta Bulunan Halk Eğitim Merkezleri
Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu
Kabei Mescit Mh Esenler Sk No:40 3562141794
Almus Halk Eğitim Merkezi
Ozel idare iş hanı kamu tesisleri 3564113259
Başciftlik Halk Eğitim Merkezi
İlce Milli Eğitim Md...
Kilis Halk Eğitim Merkezleri telefonları
Kilis'teki Halk Eğitim Merkezleri adresleri
Elbeyli Halk Eğitim Merkezi
Hurriyet Mahallesi Meric Sokak No:8
Elbeyli, Kilis
Tel: 3487822475
Kilis Halk Eğitim Merkezi
Vatan Caddesi Halk Eğitim Merkezi Kilis
Merkez, Kilis
Tel: 3488136135
Faks...
Guneydoğu anadolu bolgesi turistik yerleri
Urfa Balıklı Gol, Adıyaman Nemrut Dağı, Hasankeyf
Muze haline getirilen Ziya Gokalp in evi DİYARBAKIR
Tarih Hazinesi Mardin, 12 ve 13 yuzyıl Turk mimarisinin doğaya uyum sağlamış ornekleriyle dolu bir muze şehridir Kentte evlerin dış cepheleri adeta...
Aydın Halk Eğitim Merkezleri telefonları
Aydın'daki Halk Eğitim Merkezleri
Aydın İlindeki Halk Eğitim Merkezleri, Telefon, Adres ve Eposta Adres Bilgileri
Bozdoğan Halk Eğitim Merkezi: 0256 4141121 Carşı MahOkullar CadNo:2 BOZDOĞAN
Buharkent Halk Eğitim Merkezi: 02563913986...
Siirtteki Halk Eğitim Merkezleri adresleri
Siirt Halk Eğitim Merkezleri telefonları
Aydınlar Halk Eğitim Merkezi
Halk Eğitim Merkezi
Aydınlar, Siirt
Tel: 4844612221
Faks: 4844612222
Baykan Halk Eğitim Merkezi
Halk Eğitimi Merkezi
Baykan, Siirt
Tel: 4845612072
Faks: 4845612072
Eruh...
Kocaeliye Yakın Tatil Yerleri Nereler
Kocaeliye Yakın Tatil Yerleri Resimleri
Kocaeliye Yakın Tatil Yerleri nereler birbirinden guzel manzaraları olan harika yerler var Kocaeliye yakın olan bunlardan sizlere en yakın olanların isimlerini ve resimlerini sunuyoruz buyrun Kocaeline Yakın Tatil...
Cankırı Depremleri
Cankırıdaki son depremler
Cankırı ve cevresindeki son gunlerde yaşanan depremleri gormek istiyorsanız Aşağıdaki linke tıklamanız yeterli
TIKLAYINIZ
Gaziantep'teki Halk Eğitim Merkezleri
Gaziantep Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefon
Şahinbey Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Eyupoğlu Mh Kastel Başı Cd No:17 3422313539
Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi İncilipınar Mh Sabahat Goğuş Cad No16 3423230626
Yavuzeli Halk Eğitim Merkezi...
giresunun oyunları
GİRESUN HALK OYUNLARI VE FOLKLOR:
Karadeniz Bolgesi halk oyunlari bazi ince ayrinti farkliliklari disinda genelde birbirine benzerler Bolge halki kiyisinda yasadigi deniz gibi hareketli ve coskundur Giresun oyunlari icinde en onemlisi Giresun Karsilamasi ve horondur Horonu...
Golpazarı İlce Haritası
Bilecik Golpazarı Haritası
Golpazarı, Bilecik ilinin bir ilcesidir
Başlangıcta, yerli halk, Urartular, Frigyalılar, Etiler hatta Bizanslılar donemlerini yaşadıktan sonra Orta Asya'dan gelen Turk boyları ile Osmanlı'nın beylikten İmparatorluğa uzanan tarih yolculuğunda...
istanbul'u anlatan bir yazı
Sadece Turkiye'nin değil Dunyanın incisi İstanbul Şiirlere, şarkılara, resimlere konu olmuş, eşsiz guzelliği aşıklara ilham vermiş Uğruna savaşılmış, kan dokulmuş oyle ki tarih sahnesinde O'nu fethetmeye kendini adamış pek cok komutanı husrana uğratmış bir şehir...
Erzincan'daki Halk Eğitim Merkezleri adresleri
Erzincan Halk Eğitim Merkezleri
Erzincan'daki Halk Eğitim Merkezleri
Cayırlı Halk Eğitim Merkezi
Halk Eğitim Merkezi CayırlıErzincan
Cayırlı, Erzincan
Tel: 4463112084
Faks: 4463112084
İlic Halk Eğitim Merkezi
Kazım Karabekir Mah İlic...
Gumuşhaneye Giden Otobus Firmaları
Gumuşhaneye Giden Otobus Firmaları Hnagileridir
Luks Gumuşhane Turizm
As Bayburt Turizm
Asya Tur
Aydoğan Turizm
Erzincan Ozlem
Has Bingol Turizm
Iğdırlı Turizm
Kanberoğlu Turizm
Luks Bayburt Seyahat
Luks Erzincan Seyahat
Metro Turizm
Ozlem Bingol...
Guneydoğu Anadolu Bolgesi'nde Hayvancılık
Guneydoğu Anadoluda genelde kucukbaş hayvanlar beslenir Canlı hayvan ticaretinde koyun ilk sırayı alır
Şanlıurfa, Siverek ve Diyarbakır’ın yemeklik tereyağları Turkiye capında meşhurdur
Atlar ;
Bolgenin ve Turkiye’nin en iyi atları Şanlıurfa ilinde...
Hakkari ili neleriyle unludur
Hakkari nesiyle unlu bir şehirdir
Anadolu Mezopotamya, ve İran ucgeninde yer alan Hakkari konumu ve coğrafi yapısıyla bir cok topluluğun ilgisini cekmiş ve bir cok millete vatan olmuştur Hakkari, Med, Pers, Selevkos, Abbasi, Selcuklu, Moğol, Karakoyunlu, Akkoyunlu...
İc anadolu bolgesi muzikleri
İc anadolu bolgesinde 4 zamanlı usuller yaygındırMisket havaları yoğunluktadırBu yorede 'bozlaklar'mevcutturBozlak acı ve huzun anlatan şiirlerin serbest ritimli ezgilerle soylenmesidir
Bozlaklar (Uzun Havalar): Genellikle aşk gurbet sitem isyan ilenc yakarış gibi...
Bayburt burs veren yerler
Bayburt burs veren kurumlar
Bayburt'ta Nerelerden Burs Bulabilirim?
Bayburt'ta aşağıdaki kurumlardan burs alabilirsiniz:
Nil Eğitim ve Kultur Vakfı Tuzcuzade mahDanişmentliler cad No:12 Tel: 2113961
İstanbula Yakın Tatil Yerleri Deniz
KARABURUN
Karaburun Catalca ya bağlı bir Karadeniz sahiliBuyukcekmece ye 50 km uzaklıktadırMukemmel plajı ve koyu ile goz kamaştıran Karaburun, İstanbul un incisi olmaya aday
KARASU
İstanbull'a 280 km uzalıkta Karasu denince akla ilk gelen uzun ve...
İstanbul'da Nerelerden Burs Alınabilir
İstanbul'da Nerelerden Burs Veren Yerler
FAkkaya Temel Eğ Vakfı Tophanelioğlu Cad No:19 KCamlıca Tel: 3267000
Fatih Eğitim Vakfı Perpa İş Merkezi K:10 No:1913 Okmeydanı
Feyziye Mektepleri Vakfı Teşvikiye cad No:152 Teşvikiye Tel: 2122466047
Furkan...
İzmir İl Haritası
İzmir Şehir Haritası
İzmir, Turkiye'nin ucuncu buyuk metropolu, ve onemli bir fuar merkezi olan liman kenti
İzmir'in batısında denizi, plajları ve termal merkezleriyle Ceşme Yarımadası uzanır Antik cağların en unlu kentleri arasında yer alan Efes, Romanın imparatorluk...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.