Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Kütahya Toki Evleri Satış - Kütahya toki satış - toki evleri - Kütahya toki evleri
İdaremizce; 180 konutluk Kütahya Merkez İnköy 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle İdaremiz stokunda bulunan 1 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut Seçme ve Alma olanağı...
Kütahya'da antik bir kent Aizanoi Hakkında Bilgi
Kütahya'da antik bir kent Aizanoi
Aizanoi, Kütahya'nın yaklaşık 58 kilometre güneybatısında bulunan Çavdarhisar ilçesindedir. Roma dönemine ait tapınağın çevresinde yürütülen kazılar İlk Tunç Çağı'na ait yerleşme tabakalarını da açığa...
Geleneksel Kütahya Yemekleri - Kütahya Mutfağı - Kütahya Mutfağının Özellikleri
Kütahya'da beslenme büyük ölçüde ev ürünlerine dayanmaktadır. 1960'lı yıll arda "Aşçı dükkanı" denen lokanta kent yaşamına girmiştir.
Kütahya'da buğday ürünleri, hamurlular ve süt ürünleri beslenmenin temelini...
Kütahya El Sanatları - Kütahya'nın El Sanatları Nelerdir ?
KÜTAHYA VE ÇİNİCİLİK:
Kütahya nın sembolü olan ve onu bütün dünyaya tanıtan çinicilik, önemli bir sanat kolu olmanın yanı sıra, Kütahya da aynı zamanda bir geçim kapısıdır. Geçmişi Friglere kadar uzanan seramik yapımı zaman içinde...
Kütahya İlinin İlçeleri nelerdir, Kütahyanın ilçeleri, Kütahya ilçeleri nelerdir, Kütahyanın kaç ilçesi vardır,Kütahya iline bağlı ilçeler
Kütahya İlinin İlçeleri
Altıntaş nereye bağlı KÜTAHYA,
Aslanapa nereye bağlı KÜTAHYA,
Çavdarhisar nereye bağlı KÜTAHYA,
Domaniç nereye bağlı KÜTAHYA...
kütahya yemekleri,kütahya yöresine ait yemekler,kütahya yöresinin yemekleri,kütahyanın yemekleri,kütahyanın yemek kültürü
KÜTAHYA YÖRESEL YEMEKLER
Kütahya'da beslenme büyük ölçüde ev ürünlerine dayanmaktadır. 1960'lı yıllarda "Aşçı dükkanı" denen lokanta kent yaşamına girmiştir. Kütahya'da...
Kütahya kadın kıyafetleri, kütahyanın yöresel kadın giysileri,kütahya yöresi kadın giyimi
KÜTAHYA KADIN GİYİM
Anadolu'nun her yanında kendine has folklorik özellikle bölgenin kültürünü yansıtan giysileri vardır. İç Anadolu, Marmara ve Ege Bölgeleri kavşağında bir geçiş noktasında bulunan...
kütahya erkek kıyafetleri,kütahya yöresel erkek giyimi,kütahya yöresi erkek kıyafetleri,kütahyanın erkek giyimi
KÜTAHYA ERKEK GİYİM
Geçiş noktasında bulunan Kütahya'da erkek giyiminde de kendine özgü özellikler vardır. Şehir merkezi ve ilçeler arasında farklılık görülmekte ilçeler çevre...
kütahya ne ile meşhurdur,kütahya neyi meşhur,kütahyanın ünlü yerleri
KÜTAHYA NELERİ İLE ÜNLÜ
Porselen ve Çini İmalatı, Başkomutanlık Milli Parkı, Kütahya Kalesi, Aizanoi Antik Kenti, Tunçbilek-Seyitömer Linyitleri, Tavşanlı Leblebisi, Simav ve Gördes Halıları.
kütahya isminin efsanesi,kütahya adı nerden gelmiştir
KÜTAHYA İL İSMİ NEREDEN GELİYOR?
Frigler buraya "Katyasiyum veya Katiation" adını vermişlerdir. Daha sonra yöre halkı buraya Kütahya demiştir
Kütahyanın iklimi nedir
Kütahyanın iklimi hakkında bilgi
Kütahya ili iklimi
Kütahyanın iklimi
Kütahya iklimi, Ege, Marmara ve İç Anadolu iklimleri arasında bir "geçiş iklimi" niteliği taşımaktadır. Kütahya, sıcaklık bakımından daha çok İç Anadolu ikliminin, yağış rejimi bakımından ise Marmara...
Kütahyanın Tarihi Mekanları
Kütahyanın Tarihi eserleri
Kütahyanın Tarihi Yerleri nelerdir
Kütahyanın Turistlik Yerleri
Kütahya İli Tarihi Yerleri
Kaleler
Kütahya Kalesi
Kütahya Kalesi antik devirlerden başlamak üzere yerleşmenin yer aldığı ve Kütahya şehrinin ilk kurulduğu yer olduğu tahmin...
Kütahya Valiliği
Kütahya Valiliği Web Sitesi
Kütahya Valiliği Resmi Web Sitesi
Kütahya valiliği resmi web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Kütahya Valiliği Resmi Web Sitesi
Kütahya Yöresi Halk Oyunları - Kütahya'nın Halk Oyunları
KÜTAHYA YÖRESİ HALK OYUNLARI
OYUNLARIN ÇALGILARI
Kapalı Yerlerde: Saz.
Meydanlarda ve Kapalı Yerlerde: Davul-Zurna, Saz.
Alay - (Bak. Halay)
Halay - Halay, Erkek.
Araba -
Ayşe bengi oyunu -
Bengi - Zeybek, Erkek, Toplu.
Beng oyunu - (Bak...
kütahyanın meşhur şeyleri, kütahyanın meşhur yerleri
Kütahyanın Neyi Meşhur
Porselen ve Çini İmalatı, Başkomutanlık Milli Parkı, Kütahya Kalesi, Aizanoi Antik Kenti, Tunçbilek-Seyitömer Linyitleri, Tavşanlı Leblebisi, Simav ve Gördes Halıları
Kütahyanın Halk Oyunları - Kütahya Halk Oyunları - Kütahya YöresiHalk OyunlarıKütahyanın Yöresel Halk Oyunları
Kütahyanın Halk oyunları; Ege, Marmara ve Orta Anadolu müzik ve halk oyunları karışmıştır. Ege bölgesinin tesiri daha ağır basar. Zeybek türü oyunlar oynanır. Kütahya halk oyunları...
Kütahyanın Yöresel Giysileri
Kütahyanın Yöresel Kıyafetleri Özellikleri
Kütahyanın Giyim Kültürü
Görenleri hayrette bırakacak güzelliğe ve sanat değerine sahiptirler. En yeni yapılmış olanları bile antika değeri taşır. Canfes adı verilen saf ipekten kumaş, sırma ile elde işlenerek çok ince bir...
2011 AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları Listesi-Akp Kütahya Adayları 2011
1 soner aksoy 27.07.1941 di.y. Makine mühendisi
2 hasan fehmi kinay 03.10.1964 iktisatçı işadamı
3 idris bal 25.04.1968 öğretim üyesi profösör doktor
4 vural kavuncu 08.03.1966 doktor
5 bediha türkyılmaz 29.09.1971...
2011 MHP Kütahya Milletvekili Adayları Listesi- MHP Kütahya Milletvekili Adayları Listesi 2011
Kütahya
Sıra Adı Soyadı Ögrenim Durumu Meslegi 1 ALIM ISIK Doktora ÖGRETIM ÜYESI
2 AHMET IÇA Üniversite TIP DOKTORU
3 ÖNDER KICIROGLU Üniversite KAMU GÖREVLISI
4 MEHMET ARMUT Üniversite IS ADAMI
5...
arıca köyü bilgileri - arıca köyü tanıtım - arıca köyü resimleri
İlçe: GEDİZ - İl: KÜTAHYA
Köy Muhtarı: RAMAZAN YUMAK
Muhtarlık Erişim Bilgileri:
Telefon:0 (274) 422 84 55
CepTelefonu: 0 (543) 432 98 51
Demografik Bilgiler:
Nüfusu:
2000:407
1997:408
İle Uzaklığı: 115 km
İlçeye...
Çayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırbaşı İlköğretim Okulu İletişim
Çayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1944 yılında Yatılı Bölge İlkokulu olarak eğitim öğretime...
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya
Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk defa 1928 yılında Altıntaş ilçe olmadan köy iken halk tarafından imece usulü ile yapılarak hizmete açılmıştır.Sıra ile ilkokul Nahiye Müdürlüğü, Adliye, İlköğretim Okulu...
Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu İletişim
Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Halen eğitim öğretime devam ettiğimiz okul...
Aslanapa İlköğretim Okulu Hakkında - Aslanapa İlköğretim Okulu Tanıtım - Aslanapa İlköğretim Okulu Resimleri - Aslanapa İlköğretim Okulu İletişim
Aslanapa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 28/09/1967 yılında Aslanapa Merkez Camii yanındaki Kuran Kursu ek binasında...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.