Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kütahya Toki Evleri Satış - Kütahya toki satış - toki evleri - Kütahya toki evleri İdaremizce; 180 konutluk Kütahya Merkez İnköy 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle İdaremiz stokunda bulunan 1 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut Seçme ve Alma olanağı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Kütahya'da antik bir kent Aizanoi Hakkında Bilgi Kütahya'da antik bir kent Aizanoi Aizanoi, Kütahya'nın yaklaşık 58 kilometre güneybatısında bulunan Çavdarhisar ilçesindedir. Roma dönemine ait tapınağın çevresinde yürütülen kazılar İlk Tunç Çağı'na ait yerleşme tabakalarını da açığa...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Geleneksel Kütahya Yemekleri - Kütahya Mutfağı - Kütahya Mutfağının Özellikleri Kütahya'da beslenme büyük ölçüde ev ürünlerine dayanmaktadır. 1960'lı yıll arda "Aşçı dükkanı" denen lokanta kent yaşamına girmiştir. Kütahya'da buğday ürünleri, hamurlular ve süt ürünleri beslenmenin temelini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Kütahya El Sanatları - Kütahya'nın El Sanatları Nelerdir ? KÜTAHYA VE ÇİNİCİLİK: Kütahya nın sembolü olan ve onu bütün dünyaya tanıtan çinicilik, önemli bir sanat kolu olmanın yanı sıra, Kütahya da aynı zamanda bir geçim kapısıdır. Geçmişi Friglere kadar uzanan seramik yapımı zaman içinde...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Kütahya İlinin İlçeleri nelerdir, Kütahyanın ilçeleri, Kütahya ilçeleri nelerdir, Kütahyanın kaç ilçesi vardır,Kütahya iline bağlı ilçeler Kütahya İlinin İlçeleri Altıntaş nereye bağlı KÜTAHYA, Aslanapa nereye bağlı KÜTAHYA, Çavdarhisar nereye bağlı KÜTAHYA, Domaniç nereye bağlı KÜTAHYA...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
kütahya yemekleri,kütahya yöresine ait yemekler,kütahya yöresinin yemekleri,kütahyanın yemekleri,kütahyanın yemek kültürü KÜTAHYA YÖRESEL YEMEKLER Kütahya'da beslenme büyük ölçüde ev ürünlerine dayanmaktadır. 1960'lı yıllarda "Aşçı dükkanı" denen lokanta kent yaşamına girmiştir. Kütahya'da...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kütahya kadın kıyafetleri, kütahyanın yöresel kadın giysileri,kütahya yöresi kadın giyimi KÜTAHYA KADIN GİYİM Anadolu'nun her yanında kendine has folklorik özellikle bölgenin kültürünü yansıtan giysileri vardır. İç Anadolu, Marmara ve Ege Bölgeleri kavşağında bir geçiş noktasında bulunan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
kütahya erkek kıyafetleri,kütahya yöresel erkek giyimi,kütahya yöresi erkek kıyafetleri,kütahyanın erkek giyimi KÜTAHYA ERKEK GİYİM Geçiş noktasında bulunan Kütahya'da erkek giyiminde de kendine özgü özellikler vardır. Şehir merkezi ve ilçeler arasında farklılık görülmekte ilçeler çevre...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
kütahya ne ile meşhurdur,kütahya neyi meşhur,kütahyanın ünlü yerleri KÜTAHYA NELERİ İLE ÜNLÜ Porselen ve Çini İmalatı, Başkomutanlık Milli Parkı, Kütahya Kalesi, Aizanoi Antik Kenti, Tunçbilek-Seyitömer Linyitleri, Tavşanlı Leblebisi, Simav ve Gördes Halıları.
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
kütahya isminin efsanesi,kütahya adı nerden gelmiştir KÜTAHYA İL İSMİ NEREDEN GELİYOR? Frigler buraya "Katyasiyum veya Katiation" adını vermişlerdir. Daha sonra yöre halkı buraya Kütahya demiştir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kütahyanın iklimi nedir Kütahyanın iklimi hakkında bilgi Kütahya ili iklimi Kütahyanın iklimi Kütahya iklimi, Ege, Marmara ve İç Anadolu iklimleri arasında bir "geçiş iklimi" niteliği taşımaktadır. Kütahya, sıcaklık bakımından daha çok İç Anadolu ikliminin, yağış rejimi bakımından ise Marmara...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Kütahyanın Tarihi Mekanları Kütahyanın Tarihi eserleri Kütahyanın Tarihi Yerleri nelerdir Kütahyanın Turistlik Yerleri Kütahya İli Tarihi Yerleri Kaleler Kütahya Kalesi Kütahya Kalesi antik devirlerden başlamak üzere yerleşmenin yer aldığı ve Kütahya şehrinin ilk kurulduğu yer olduğu tahmin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Kütahya Valiliği Kütahya Valiliği Web Sitesi Kütahya Valiliği Resmi Web Sitesi Kütahya valiliği resmi web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kütahya Valiliği Resmi Web Sitesi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kütahya Yöresi Halk Oyunları - Kütahya'nın Halk Oyunları KÜTAHYA YÖRESİ HALK OYUNLARI OYUNLARIN ÇALGILARI Kapalı Yerlerde: Saz. Meydanlarda ve Kapalı Yerlerde: Davul-Zurna, Saz. Alay - (Bak. Halay) Halay - Halay, Erkek. Araba - Ayşe bengi oyunu - Bengi - Zeybek, Erkek, Toplu. Beng oyunu - (Bak...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
40
kütahyanın meşhur şeyleri, kütahyanın meşhur yerleri Kütahyanın Neyi Meşhur Porselen ve Çini İmalatı, Başkomutanlık Milli Parkı, Kütahya Kalesi, Aizanoi Antik Kenti, Tunçbilek-Seyitömer Linyitleri, Tavşanlı Leblebisi, Simav ve Gördes Halıları
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Kütahyanın Halk Oyunları - Kütahya Halk Oyunları - Kütahya YöresiHalk OyunlarıKütahyanın Yöresel Halk Oyunları Kütahyanın Halk oyunları; Ege, Marmara ve Orta Anadolu müzik ve halk oyunları karışmıştır. Ege bölgesinin tesiri daha ağır basar. Zeybek türü oyunlar oynanır. Kütahya halk oyunları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Kütahyanın Yöresel Giysileri Kütahyanın Yöresel Kıyafetleri Özellikleri Kütahyanın Giyim Kültürü Görenleri hayrette bırakacak güzelliğe ve sanat değerine sahiptirler. En yeni yapılmış olanları bile antika değeri taşır. Canfes adı verilen saf ipekten kumaş, sırma ile elde işlenerek çok ince bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
CHP Kütahya Milletvekili Adayları Sıralı Listesi, CHP Kütahya Adayları 2011 Listesi KÜTAHYA ŞEREF HAN AVUKAT ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ DOKTOR ŞEREF DOĞAN ÖĞRETMEN RUHSEN KUMDALI MÜHENDİS FARUK BEHRAM SOYDAN ULUSLARARASI İLİŞKİN
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
2011 AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları Listesi-Akp Kütahya Adayları 2011 1 soner aksoy 27.07.1941 di.y. Makine mühendisi 2 hasan fehmi kinay 03.10.1964 iktisatçı işadamı 3 idris bal 25.04.1968 öğretim üyesi profösör doktor 4 vural kavuncu 08.03.1966 doktor 5 bediha türkyılmaz 29.09.1971...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
2011 MHP Kütahya Milletvekili Adayları Listesi- MHP Kütahya Milletvekili Adayları Listesi 2011 Kütahya Sıra Adı Soyadı Ögrenim Durumu Meslegi 1 ALIM ISIK Doktora ÖGRETIM ÜYESI 2 AHMET IÇA Üniversite TIP DOKTORU 3 ÖNDER KICIROGLU Üniversite KAMU GÖREVLISI 4 MEHMET ARMUT Üniversite IS ADAMI 5...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
arıca köyü bilgileri - arıca köyü tanıtım - arıca köyü resimleri İlçe: GEDİZ - İl: KÜTAHYA Köy Muhtarı: RAMAZAN YUMAK Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon:0 (274) 422 84 55 CepTelefonu: 0 (543) 432 98 51 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000:407 1997:408 İle Uzaklığı: 115 km İlçeye...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Çayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırbaşı İlköğretim Okulu İletişim Çayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1944 yılında Yatılı Bölge İlkokulu olarak eğitim öğretime...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk defa 1928 yılında Altıntaş ilçe olmadan köy iken halk tarafından imece usulü ile yapılarak hizmete açılmıştır.Sıra ile ilkokul Nahiye Müdürlüğü, Adliye, İlköğretim Okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu İletişim Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Halen eğitim öğretime devam ettiğimiz okul...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aslanapa İlköğretim Okulu Hakkında - Aslanapa İlköğretim Okulu Tanıtım - Aslanapa İlköğretim Okulu Resimleri - Aslanapa İlköğretim Okulu İletişim Aslanapa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 28/09/1967 yılında Aslanapa Merkez Camii yanındaki Kuran Kursu ek binasında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt