Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Aslıhanlar İlköğretim Okulu Hakkında - Aslıhanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Aslıhanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Aslıhanlar İlköğretim Okulu İletişim
Aslıhanlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1940 yılında köylüler tarafından yapılıp faaliyete geçirilmiştir...
Bayat İlköğretim Okulu Hakkında - Bayat İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayat İlköğretim Okulu Resimleri - Bayat İlköğretim Okulu İletişim
Bayat İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Kütahya'nın Aslanapa ilçesinin Bayat Köyü'ndedir. Okulumuzda 1-2-3. sınıflar birleştirilmiş...
Bezirgan İlköğretim Okulu Hakkında - Bezirgan İlköğretim Okulu Tanıtım - Bezirgan İlköğretim Okulu Resimleri - Bezirgan İlköğretim Okulu İletişim
Bezirgan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1949 yılında Eğitime açılmıştır.
1970'te depremde okul binası yıkılarak...
Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çalköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalköy İlköğretim Okulu İletişim
Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
1.Öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , laik , demokratik ve çağdaş...
Çamdibi İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya
Çamdibi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüz Aslanapa İlçesine 15 km uzaklıktadır. Çamdibi köy halkı geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır. Okul binamız tek katlı ve iki derslikli olup, soba ile ısınmaktadır...
Haydarlar İlköğretim Okulu Hakkında - Haydarlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Haydarlar İlköğretim Okulu Resimleri - Haydarlar İlköğretim Okulu İletişim
Haydarlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYON
Başarı dolu bir yaşam için gerekli bilgi, beceri ve özgüveni yüksek...
Nuhören İlköğretim Okulu Hakkında - Nuhören İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuhören İlköğretim Okulu Resimleri - Nuhören İlköğretim Okulu İletişim
Nuhören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1944 YILINDA AÇILDI. 1986 YILINDA YENİ BİNAYA TAŞINDI.
OKULUN AMAÇLARI : MİLLİ EĞİTİMİN...
Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya
VİZYONUMUZ
ATATÜRK milliyetçiligine bagli, insan haklarina saygili, Türkiye Cumhuriyetine karsi görev ve
sorumluluklarini bilen ve bunlari davranis haline getirmis yurttaslar yetistirmek.
MİSYONUMUZ
Çevresinde okul bulunmayan ilkögretim...
Tokul İlköğretim Okulu Hakkında - Tokul İlköğretim Okulu Tanıtım - Tokul İlköğretim Okulu Resimleri - Tokul İlköğretim Okulu İletişim
Tokul İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
OKULUMUZ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA 3 ÖĞRETMEN VE 55 ÖĞRENCİ İLE BAŞLAMIŞTIR..
Tokul...
100. Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Çavdarhisar Kütahya
100. Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Adını Atatürk'ün doğumunun 100. yılından alan okulumuz, 1981-1982 eğitim-öğretim yılında 5 derslik ile eğitim-öğretim hizmetine başlamıştır. 100. Yıl İlköğretim Okulu, 1981- 1982...
Çokköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çokköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çokköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çokköy İlköğretim Okulu İletişim
Çokköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1929 yılında üç yıllık eğitim veren bir okul olarak açılmış olup 1954...
Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu İletişim
Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz ...
Domaniç İlköğretim Okulu Hakkında - Domaniç İlköğretim Okulu Tanıtım - Domaniç İlköğretim Okulu Resimleri - Domaniç İlköğretim Okulu İletişim
Domaniç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
İlköğretim Okulu'nu oluşturan binalardan birisi 100.Yıl ilkokulu olrak 1976 yılında...
Durabey İlköğretim Okulu Hakkında - Durabey İlköğretim Okulu Tanıtım - Durabey İlköğretim Okulu Resimleri - Durabey İlköğretim Okulu İletişim
Durabey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Durabey İlköğretim Okulu Domaniç merkeze 2km uzaklıkta bulunan Durabey Köyü'nde...
Fıranlar İlköğretim Okulu Hakkında - Fıranlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Fıranlar İlköğretim Okulu Resimleri - Fıranlar İlköğretim Okulu İletişim
Fıranlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Fıranlar İlköğretim Okulu Hakkındaki Bilgilere Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz...
Güney İlköğretim Okulu Hakkında - Güney İlköğretim Okulu Tanıtım - Güney İlköğretim Okulu Resimleri - Güney İlköğretim Okulu İletişim
Güney İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulun Fiziki Durumu:3100 m2’lik alana kurulan okulumuzun ana binası iki derslik ve bir müdür...
Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya
Okulumuz ilk olarak 1927 yılında devlet vatandaş işbirliği ile yapılmış olup 1928 yılında eğitim öğretime başlamıştır.1955 yılında içinde bulunduğumuz binanın alt katı yapılmış olup, ikinci kat ise 1991 yılında yapılmıştır.Okulumuz 5 yıllık...
Ilıcaksu İlköğretim Okulu Hakkında - Ilıcaksu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ilıcaksu İlköğretim Okulu Resimleri - Ilıcaksu İlköğretim Okulu İletişim
Ilıcaksu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüz Ilıcaksu’da eğitim, Büyük Önder Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde...
Vakıfbank 50.Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Vakıfbank 50.Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Vakıfbank 50.Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank 50.Yıl İlköğretim Okulu İletişim
Vakıfbank 50.Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve...
Muratlı İlköğretim Okulu Hakkında - Muratlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Muratlı İlköğretim Okulu Resimleri - Muratlı İlköğretim Okulu İletişim
Muratlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kütahya ilinin Domaniç ilçesine bağlı, Domaniç’e 8 km uzaklıkta bulunan Muratlı Köyü’nde...
Ashaboğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ashaboğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ashaboğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ashaboğlu İlköğretim Okulu İletişim
Ashaboğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Ashaboğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı...
Çerte İlköğretim Okulu Hakkında - Çerte İlköğretim Okulu Tanıtım - Çerte İlköğretim Okulu Resimleri - Çerte İlköğretim Okulu İletişim
Çerte İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç...
Gazi Emet İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Emet İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi Emet İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Emet İlköğretim Okulu İletişim
Gazi Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Akpınar mahallesinde 8500 metrekare bahçe içinde...
Göncek İlköğretim Okulu Hakkında - Göncek İlköğretim Okulu Tanıtım - Göncek İlköğretim Okulu Resimleri - Göncek İlköğretim Okulu İletişim
Göncek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1963 yılında Eğitim öğretime başlamıştır.Okulumuzda 1 derslikli 1 müdür odası 1 araç...
Günlüce İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya
Kasabamızda ilk okul 1936 senesinde açılmıştır. Bu okulda eğitim-öğretim faaliyetleri 1952 senesine kadar devam etmiştir. Okulun 1962 senesinde heyelan dolayısıyla yıkılması ile geçmiş yıllarda lise olarak kullanılan bina inşa edilmiştir. Şimdi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.