Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul binasının yapımına, Vali Ertuğrul SÜER ve Milli Eğitim Müdürü Kemal TUNÇOKU Kütahya’da görevli iken Mehmet ŞEVELLİ ve Fuat KİŞİOĞLU bahçelerinden 174.595 lira bedel karşılığı...
Bahattin Çini İlköğretim Okulu Hakkında - Bahattin Çini İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahattin Çini İlköğretim Okulu Resimleri - Bahattin Çini İlköğretim Okulu İletişim
Bahattin Çini İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun temeli Temmuz 1986 yılında atılmış olup, kısa...
Bahçelievler Kadir Adlım İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçelievler Kadir Adlım İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçelievler Kadir Adlım İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçelievler Kadir Adlım İlköğretim Okulu İletişim
Bahçelievler Kadir Adlım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz ...
Demirciören İlköğretim Okulu Hakkında - Demirciören İlköğretim Okulu Tanıtım - Demirciören İlköğretim Okulu Resimleri - Demirciören İlköğretim Okulu İletişim
Demirciören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
OKULUMUZUN MİSYONU
Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları...
Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Dumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun kurulduğu arsa Kütahya lı hayırsever Ali Rıza SOYUER tarafından ilkokul yapılmak üzere bağışlanmıştır.1362 parsel nolu yaklaşık 3500 metre kare olan arsaya Kütahya...
Eynegazı İlköğretim Okulu Hakkında - Eynegazı İlköğretim Okulu Tanıtım - Eynegazı İlköğretim Okulu Resimleri - Eynegazı İlköğretim Okulu İletişim
Eynegazı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
OKULUMUZUN AMACI
1-Atatürk İnkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan...
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun ilk binası 170.000.000 TL proje bedeli ile 1403 nolu projeden 10 derslikli olarak Milli Eğitim Müdürlüğünce 28.05.1988 tarihinde ihale edilip inşaat 01.12.1998 inde...
Gazi Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Kemal İlköğretim Okulu İletişim
Gazi Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzda normal, karma,öğretim yapılmaktadır.
Okulumuzun amacı, Milli...
İhsaniye İlköğretim Okulu Hakkında - İhsaniye İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsaniye İlköğretim Okulu Resimleri - İhsaniye İlköğretim Okulu İletişim
İhsaniye İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
İhsaniye İlköğretim Okuluna Aşağıdaki Bilgilerden Ulaşabilirsiniz..
İhsaniye...
Kıranşeyh İlköğretim Okulu Hakkında - Kıranşeyh İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıranşeyh İlköğretim Okulu Resimleri - Kıranşeyh İlköğretim Okulu İletişim
Kıranşeyh İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kıranşeyh İlköğretim Okulu Kütahya Merkez Kıranşeyh Köyünde taşıma merkezi olan...
Kızılcaören İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Kızılcaören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk...
Lala Hüseyin Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Lala Hüseyin Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Lala Hüseyin Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Lala Hüseyin Paşa İlköğretim Okulu İletişim
Lala Hüseyin Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Rumi 1336, Miladi 1920 yılının EYLÜL...
Linyit İlköğretim Okulu Hakkında - Linyit İlköğretim Okulu Tanıtım - Linyit İlköğretim Okulu Resimleri - Linyit İlköğretim Okulu İletişim
Linyit İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Yıldırım Beyazıt Mahallesinde Mimoza ve Yasin Sokak birleşiminde kurulmuştur. Arsası...
Ağaçköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ağaçköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ağaçköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ağaçköy İlköğretim Okulu İletişim
Ağaçköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Okulumuzun idari açıdan değişip gelişebilen yöneticiler,
iş gören açısından...
Okçu Güveçci İlköğretim Okulu Hakkında - Okçu Güveçci İlköğretim Okulu Tanıtım - Okçu Güveçci İlköğretim Okulu Resimleri - Okçu Güveçci İlköğretim Okulu İletişim
Okçu Güveçci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okçu-Güveççi İlköğretim Okulu İlkokul olarak 1943 yılında Eğitim...
Kütahya İklimi
Kütahya özellikleri
Kütahyanın coğrafi özellikleri
Kütahya coğrafi özelliği nedir
Kütahya’nın Coğrafi Özellikleri, İklimi
Kütahya İli özellikle kuzey, batı ve güneyi ormanlar bakımından çok zengindir . Domaniç ve Kütahya Merkez de kızılçam ve karaçam ormanları, İlin iç...
Şair Şeyhi İlköğretim Okulu Hakkında - Şair Şeyhi İlköğretim Okulu Tanıtım - Şair Şeyhi İlköğretim Okulu Resimleri - Şair Şeyhi İlköğretim Okulu İletişim
Şair Şeyhi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Okulumuzun idari açıdan değişip gelişebilen yöneticiler,
iş...
Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Tanıtım - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu İletişim
Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzda...
Turgutlar İlköğretim Okulu Hakkında - Turgutlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Turgutlar İlköğretim Okulu Resimleri - Turgutlar İlköğretim Okulu İletişim
Turgutlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
OKULUMUZ 2008-2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA AÇILMIŞTIR.
Turgutlar İlköğretim...
Ümran Aygen İlköğretim Okulu Hakkında - Ümran Aygen İlköğretim Okulu Tanıtım - Ümran Aygen İlköğretim Okulu Resimleri - Ümran Aygen İlköğretim Okulu İletişim
Ümran Aygen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Ümran Aygen İlköğretim Okulu; Kütahya ili merkezin'nde, Zafertepe...
Vakıfbank İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
AMAÇLAR : Okulumuz bulunduğu çevrenin mecburi öğrenim çağına gelmiş kız ve erkek öğrencilerin eğitim ve öğretimi sağlamak, çevredeki sosyal ve kültürel faaliyetleri geliştirmek ve aileleri bu yönde daha etkin duruma getirmeye çalışmaktır.
a-...
Yenidoğan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Yenidoğan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz iki binadan oluşmaktadır. I.Bina 1977 yılının Mart ayında 4,5 Milyon Lira ihale ile temeli sayın valimiz Nazmi ÇENGELCİ ve Milli Eğitim Müdürümüz İzzet GÜDÜCÜ tarafından...
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Yenice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1963 yılında Kütahya Merkez Yenice köyünde açılmıştır. 2 adet dersliği bulunmaktadır. Dersliklerden 1 tanesi faal durumdadır.Okulumuzda 1-2-3. sınıflar birleştirilmiş olarak...
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri Aşağıdaki Linkleriden Ulaşabilirsiniz..
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim...
Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
İlimiz Merkez Fuat Paşa, Meydan ve Gaybi Efendi Mahallerinin birleştiği bölgenin okul ihtiyacını karşılamak üzere Fuat Paşa Mahallesi`ndeki Aydınlık Caddesi üzerinde inşa...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.