Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Dört Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya
Dört Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1963 yılında Simav’ın Kurtuluşundan adını alan “Dört Eylül İlk Okulu” 5 sınıflı ve 5 derslikli olarak Eğitim Öğretime başlamıştır. 1977 yılına kadar Müdür Yetkili Öğretmen ile...
Efir İlköğretim Okulu Hakkında - Efir İlköğretim Okulu Tanıtım - Efir İlköğretim Okulu Resimleri - Efir İlköğretim Okulu İletişim
Efir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen...
Esenevler İMKB İlköğretim Okulu Hakkında - Esenevler İMKB İlköğretim Okulu Tanıtım - Esenevler İMKB İlköğretim Okulu Resimleri - Esenevler İMKB İlköğretim Okulu İletişim
Esenevler İMKB İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
2008 yılında İMKB tarafından yapımı tamamlanan okulumuz...
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul 1969 yılında iki katlı ve 5 derslikli bir bina ile “Fatih İlkokulu” olarak eğitim - öğretime açılmıştır. Zamanla öğrenci sayısının artması, binanın yetersizliği, çevrenin genişlemeye...
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya
Kınık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Misyonumuz
Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri...
Kuşu Nurullah Bayram İlköğretim Okulu Hakkında - Kuşu Nurullah Bayram İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuşu Nurullah Bayram İlköğretim Okulu Resimleri - Kuşu Nurullah Bayram İlköğretim Okulu İletişim
Kuşu Nurullah Bayram İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kuşu köyü 1956 yılında...
Naşa İlköğretim Okulu Hakkında - Naşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Naşa İlköğretim Okulu Resimleri - Naşa İlköğretim Okulu İletişim
Naşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Eski İlkokul binası Simav kaymakamı Kara Cavit Bey'in Naşa Köyü Muhtarı Hacı Ali Osman'ı çağırıp köyünüze...
Osmanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Osmanbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Osmanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Osmanbey İlköğretim Okulu İletişim
Osmanbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Eski tarihi bina, zamanın Kaymakamı Kara Cavit Bey zamanında Gazi Planı uyarınca...
Öreğler İlköğretim Okulu Hakkında - Öreğler İlköğretim Okulu Tanıtım - Öreğler İlköğretim Okulu Resimleri - Öreğler İlköğretim Okulu İletişim
Öreğler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1928 Yılında Medrese olarak yeni yazıyı öğretmek amacı ile öğretime başlamıştır.1938...
Savcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Savcılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Savcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Savcılar İlköğretim Okulu İletişim
Savcılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1944 yılında eğitim-öğretime açılmış ve 1986
yılına kadar eski okul...
Yaykın İlköğretim Okulu Hakkında - Yaykın İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaykın İlköğretim Okulu Resimleri - Yaykın İlköğretim Okulu İletişim
Yaykın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel...
Yemişli İlköğretim Okulu Hakkında - Yemişli İlköğretim Okulu Tanıtım - Yemişli İlköğretim Okulu Resimleri - Yemişli İlköğretim Okulu İletişim
Yemişli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Vizyonumuz ;
Ülkemizin geleceğini şekillendirecek düzeyde eğitim almış, ülkesini ve...
Yeniköy İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya
Yeniköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yeniköy Kasabası'nda bu güne kadar dört okul binası inşa edilmiştir. Birinci bina, 1949 yılında Yeniköy halkının imece usulü ile tek derslik olarak yapılmış ve öğretime açılmıştır...
Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilköy İlköğretim Okulu İletişim
Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1933 yılında Eğitim ve öğretime ilkokul olarak açılmıştır, 1997...
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu İletişim
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1322 tarihinde yukarı çarşıda üzüm...
Başköy İlköğretim Okulu Hakkında - Başköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Başköy İlköğretim Okulu Resimleri - Başköy İlköğretim Okulu İletişim
Başköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Başköy İlköokulu 1927 yılında eğitim öğretime başlamış. O yıllarda çevre köylerin çocukları...
Tavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşanlı İlköğretim Okulu İletişim
Tavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1990‐1991 Yılında zamanın Belediye Başkanı M.Ali CENGİZGİL Kocasu kenarındaki eski...
Beyköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya
Beyköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1974 yılında eski binada ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır. 1987 yılından itibaren şimdiki mevcut binasında eğitim öğretimini sürdürmeye başlamıştır. 1997 yılına...
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun arsası Yasin KAYASAL, Azime SEPET, Süleyman KIRKIL ve Ayşe...
Kütahyanın Resimleri, kütahya ili fotoğrafları, kütahya fotoğrafları, kütahya görseller, kütahya resmi, kütahya ile ilgili görseller
En Güzel Kütahya Resimleri - Kütahya Manzaraları
Köseler İlköğretim Okulu Hakkında - Köseler İlköğretim Okulu Tanıtım - Köseler İlköğretim Okulu Resimleri - Köseler İlköğretim Okulu İletişim
Köseler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1964-1965 Öğretim yılında hizmete açılmıştır.
OKULUN YERLEŞİM YERİ
Köseler Köyü...
Çardaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Çardaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çardaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Çardaklı İlköğretim Okulu İletişim
Çardaklı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1958-1959 eğitim öğretim yılında geçici bir binada faaliyete...
Çobanköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çobanköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çobanköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çobanköy İlköğretim Okulu İletişim
Çobanköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çobanköy İlköğretim Okulu 1923 yılında ilk defa hizmete açılmıştır. Uzun yıllar...
Çukurköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurköy İlköğretim Okulu İletişim
Çukurköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çukurköy İlköğretim Okulu 1927 yılında köy merkezinde üç sınıflı olarak köy halkı...
Dağçeşme İlköğretim Okulu Hakkında - Dağçeşme İlköğretim Okulu Tanıtım - Dağçeşme İlköğretim Okulu Resimleri - Dağçeşme İlköğretim Okulu İletişim
Dağçeşme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul Haziran 2005 Tarihinde yapımı tamamlanmış olup,220 Öğrenciyle Eğitim-Öğretime...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.