Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
İzmir BEYDAĞ İlçesi
BEYDAĞ
Beydağ, İzmir`in doğusunda yer alır. İl merkezine uzaklığı 142 km`dir. Kuzeyinde Kiraz; doğusunda Nazilli;
batısında Ödemiş; güneyinde Sultanhisar ile çevrelenir.
İlçenin yüzölçümü 162 km2`dir. 21 köyü ve 4 mahallesi bulunmaktadır. Bağlı beldesi yoktur.
2000 Yılı...
İzmir URLA İlçesi
URLA
Urla, İzmir il merkezine 35 km uzaklıktadır. Doğusunda Güzelbahçe ve Seferihisar; batısında Çeşme; kuzeybatısında Karaburun;
kuzeyinde ve güneyinde Ege Denizi ile sınırlanmıştır.
Yüzölçümü 704 km2`dir. 14 köyü bulunmaktadır.
2000 Yılı Genel Nüfus Sayımı sonuçlarına...
İzmir GÜZELBAHÇE İlçesi
GÜZELBAHÇE
Güzelbahçe, İzmir Körfezi`nin güneyinde yer alır. İl merkezine uzaklığı 15 km`dir.
Doğusunda Narlıdere; batısında Urla; güneyinde Seferihisar ve Menderes ile çevrelidir.
İlçenin yüzölçümü 110 km2`dir. 1 beldesi (Yelki) ve 3 köyü bulunmaktadır.
2000 Yılı...
İzmir ALİAĞA İlçesi
ALİAĞA
Aliağa, İzmir`in kuzeyinde yer alır. İl merkezine uzaklığı 53 km`dir. Kuzeyinde Bergama; doğusunda Manisa;
batısında Ege Denizi; güneyinde Menemen ile çevrelenir. Daha önce Menemen`e bağlı bir bucak merkezi iken, 1982`de ilçe olmuştur.
Yüzölçümü 393 km2`dir. Helvacı...
İzmir Arkeoloji Müzeleri
Arkeoloji Müzesi (Varyant, Konak)
Arkeoloji Müzesi, 1927 yılında, Prehistorik Bizans Dönemi’ne kadar olan buluntuları sergilemek
amacıyla kurulmuştur. Sergilenen diğer eserler arasında mozaikler, çok değerli çanak çömlek ve
heykelcik koleksiyonları bulunmaktadır...
ATATÜRK VE İZMİR
ATATÜRK'ÜN HAYATINDA İZMİR
Milli Mücadeleden Önce Mustafa Kemal'in İzmir'i Ziyaretleri
Mustafa Kemal ilk olarak 1905 Şubatında İzmir'i görmüştür. Ali Fuat Cebesoy şunları söylemektedir;
"Mustafa Kemal, ben, Müfit Kırşehir ve diğer bazı mümtaz yüzbaşılar İstanbul Limanı'ndan...
İzmir-Ankara karayolunun 21.km sinden ayrılan 8 km lik tali bir yolla ulaşılan Kemalpaşa ilçe merkezi (25.448 nüfus), Nif Dağı eteklerinden ovaya doğru yayılmıştır. Son yıllarda sanayi tesislerinin hızla çoğaldığı ilçe, aynı zamanda tarımsal zenginliğini ve çekiciliğini de korumaktadır. 1936...
İzmir Bu Kadar mı ? Güzel Anlatılır..(İstanbul-İzmir Karşılaştırılması)
Insan ömrünün en güzel dört senesini; onsekizimden yirmiikime kadarini bagisladim Istanbul'a.
Her kösesinin kiymetini bilerek soludum ve kazidim hafizama.
Ama ne Bebek'te yenen dondurma Ne Galata Kulesinde saçlarimi...
İzmir-Manisa karayolu üzerinde ,Bornova dan yaklaşık 5-6 km.ileride ,yemyeşil çam ağaçları görünce Çiçekli Köy sapağına geldiğinizi anlarsınız..
Sapağın girişinde İzmir in akciğerlerinden biri olan Milli Park ve Kent Ormanı yoğun çam ağaçları ile sizleri bekler.
Bu girişten,Kemalpaşa...
Hafta sonu şehir içinde bunaldınız,kendinize huzur dolu köşeler arıyorsanız,tam size göre bir alternatif rota.Gizli cennetler keşfetmeyi seviyorsanız,burası keşfedilmeyi bekliyor.
İzmir/Urla ya yaklaşık 7 km uzaklıktaki bu şirin köyün,yerleşimi deniz kenarında olmasa da deniz kenarında ki...
Karagölde fotograf çekmek için güzel konu malzemesi bulacakasınız.klasik olarak göl manzarası,suya uzanmış ağaçların güzel pozları,su üstünde gezinen kaz ve ördekler..
Göl, tektonik çökmeler sonucu oluşmuş bir göl,masmavi bir göl beklemeyin.kıyısnda da yüksek tepeler olduğu için ışığı çok iyi...
Aşağıkırıklar Köyü Bergama - İzmir
Aşağıkırıklar - Aşağıkırıklar Köyü - Aşağıkırıklar Köyü Bergama - İzmir - Aşağıkırıklar Hakkında - Aşağıkırıklar Resimleri - Aşağıkırıklar Tanıtım - Aşağıkırıklar Bilgileri
İlçe : Bergama
İL : İzmir
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir...
Yurt Adı : Özel Sevgi Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu
Kapasite : 59
Telefon : 0 232 448 35 26
İzmir/ Buca
Yurt Adı : Buca Esil Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu
Kapasite : 168
Telefon : 0 232 440 17 17
İzmir/ Buca
Yurt Adı : İzmir Bornova Güvenler Kız Öğrenci Residence
Kapasite : 149
Telefon...
İzmir Telefon Kodu
illerin telefonlari, Telefon kodlari, telefon kodu, telefon kodu ögrenme, illerin telefon kodlari, sehirlerarasi telefon kodlari, sehirler arasi telefonlar
İzmir Telefon Kodu: 232
Yurtiçi Otomatik Telefon Kod Numaralari, Telefon Kodu, Telefon Kodlari sehirler arasi...
Avunduk - Avunduk Köyü - Avunduk Köyü Bergama - İzmir - Avunduk Hakkında - Avunduk Resimleri - Avunduk Tanıtım - Avunduk Bilgileri
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı...
Ayvatlar - Ayvatlar Köyü - Ayvatlar Köyü Bergama - İzmir - Ayvatlar Hakkında - Ayvatlar Resimleri - Ayvatlar Tanıtım - Ayvatlar Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Bekirler - Bekirler Köyü - Bekirler Köyü Bergama - İzmir - Bekirler Hakkında - Bekirler Resimleri - Bekirler Tanıtım - Bayramcılar Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Bayramcılar - Bayramcılar Köyü - Bayramcılar Köyü Bergama - İzmir - Bayramcılar Hakkında - Bayramcılar Resimleri - Bayramcılar Tanıtım - Bayramcılar Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Bozköy - Bozköy Köyü - Bozköy Köyü Bergama - İzmir - Bozköy Hakkında - Bozköy Resimleri - Bozköy Tanıtım - Bozköy Bilgileri
Bozköy köyü, İzmir ilinin Bergama ilçesine bağlı, Bergama'ya 15 km uzaklıkta bir köydür. Geniş ve verimli topraklara sahip köyde pekçok tarım...
Çakırlar - Çakırlar Köyü - Çakırlar Köyü Bergama - İzmir - Çakırlar Hakkında - Çakırlar Resimleri - Çakırlar Tanıtım - Çakırlar Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Çalıbahçe - Çalıbahçe Köyü - Çalıbahçe Köyü Bergama - İzmir - Çalıbahçe Hakkında - Çalıbahçe Resimleri - Çalıbahçe Tanıtım - Çalıbahçe Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Çaltıkoru - Çaltıkoru Köyü - Çaltıkoru Köyü Bergama - İzmir - Çaltıkoru Hakkında - Çaltıkoru Resimleri - Çaltıkoru Tanıtım - Çaltıkoru Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Çamoba - Çamoba Köyü - Çamoba Köyü Bergama - İzmir - Çamoba Hakkında - Çamoba Resimleri - Çamoba Tanıtım - Çamoba Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.