Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Çitköy - Çitköy Köyü - Çitköy Köyü Bergama - İzmir - Çitköy Hakkında - Çitköy Resimleri - Çitköy Tanıtım - Çitköy Bilgileri
İlçe : Bergama
İL : İzmir
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok...
Çobanlar - Çobanlar Köyü - Çobanlar Köyü Bergama - İzmir - Çobanlar Hakkında - Çobanlar Resimleri - Çobanlar Tanıtım - Çobanlar Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Dağıstan - Dağıstan Köyü - Dağıstan Köyü Bergama - İzmir - Dağıstan Hakkında - Dağıstan Resimleri - Dağıstan Tanıtım - Dağıstan Bilgileri
Köyün ilk ismi Mecidiye'dir. Halkı Kafkaslarda bulunan Dağıstan'dan geldiği için bu ismi almıştır.Köy halkının bir kısmı Çerkez...
Demircidere - Demircidere Köyü - Demircidere Köyü Bergama - İzmir - Demircidere Hakkında - Demircidere Resimleri - Demircidere Tanıtım - Demircidere Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Eğrigöl - Eğrigöl Köyü - Eğrigöl Köyü Bergama - İzmir - Eğrigöl Hakkında - Eğrigöl Resimleri - Eğrigöl Tanıtım - Eğrigöl Bilgileri
Çok eski geçmişi vardır. Bundan 30 sene önce Eğrigöl köyü, daha yüksek bir arazide kurulu iken muhtar Namık Kemal Çubuk sayesinde 2 km...
Gaylan - Gaylan Köyü - Gaylan Köyü Bergama - İzmir - Gaylan Hakkında - Gaylan Resimleri - Gaylan Tanıtım - Gaylan Bilgileri
Gaylan ismi KAYAALAN sözünün zamanla değişmesiyle oluşmuştur. Bergama'ya 9 km uzaklıkta olan köyün komşuları Armağanlar, Maruflar...
Doğancı - Doğancı Köyü - Doğancı Köyü Bergama - İzmir - Doğancı Hakkında - Doğancı Resimleri - Doğancı Tanıtım - Doğancı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı...
Göbeller - Göbeller Köyü - Göbeller Köyü Bergama - İzmir - Göbeller Hakkında - Göbeller Resimleri - Göbeller Tanıtım - Göbeller Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Gökçeyurt - Gökçeyurt Köyü - Gökçeyurt Köyü Bergama - İzmir - Gökçeyurt Hakkında - Gökçeyurt Resimleri - Gökçeyurt Tanıtım - Gökçeyurt Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Güneşli - Güneşli Köyü - Güneşli Köyü Bergama - İzmir - Güneşli Hakkında - Güneşli Resimleri - Güneşli Tanıtım - Güneşli Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı...
Kaplanköy - Kaplanköy Köyü - Kaplanköy Köyü Bergama - İzmir - Kaplanköy Hakkında - Kaplanköy Resimleri - Kaplanköy Tanıtım - Kaplanköy Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Karahıdırlı - Karahıdırlı Köyü - Karahıdırlı Köyü Bergama - İzmir - Karahıdırlı Hakkında - Karahıdırlı Resimleri - Karahıdırlı Tanıtım - Karahıdırlı Bilgileri
Karalar - Karalar Köyü - Karalar Köyü Bergama - İzmir - Karalar Hakkında - Karalar Resimleri - Karalar Tanıtım - Karalar Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı...
Karaveliler - Karaveliler Köyü - Karaveliler Köyü Bergama - İzmir - Karaveliler Hakkında - Karaveliler Resimleri - Karaveliler Tanıtım - Karaveliler Bilgileri
Kaşıkçı - Kaşıkçı Köyü - Kaşıkçı Köyü Bergama - İzmir - Kaşıkçı Hakkında - Kaşıkçı Resimleri - Kaşıkçı Tanıtım - Kaşıkçı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı...
Katrancı - Katrancı Köyü - Katrancı Köyü Bergama - İzmir - Katrancı Hakkında - Katrancı Resimleri - Katrancı Tanıtım - Katrancı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Kıranlı - Kıranlı Köyü - Kıranlı Köyü Bergama - İzmir - Kıranlı Hakkında - Kıranlı Resimleri - Kıranlı Tanıtım - Kıranlı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı...
Kırcalar- Kırcalar Köyü - Kırcalar Köyü Bergama - İzmir - Kırcalar Hakkında - Kırcalar Resimleri - Kırcalar Tanıtım - Kırcalar Bilgileri
Sağlık Evi - Var / Faal...
Kızıltepe- Kızıltepe Köyü - Kızıltepe Köyü Bergama - İzmir - Kızıltepe Hakkında - Kızıltepe Resimleri - Kızıltepe Tanıtım - Kızıltepe Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Kocahaliller - Kocahaliller Köyü - Kocahaliller Köyü Bergama - İzmir - Kocahaliller Hakkında - Kocahaliller Resimleri - Kocahaliller Tanıtım - Kocahaliller Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa...
Kocaköy - Kocaköy Köyü - Kocaköy Köyü Bergama - İzmir - Kocaköy Hakkında - Kocaköy Resimleri - Kocaköy Tanıtım - Kocaköy Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı...
Küçükkaya - Küçükkaya Köyü - Küçükkaya Köyü Bergama - İzmir - Küçükkaya Hakkında - Küçükkaya Resimleri - Küçükkaya Tanıtım - Küçükkaya Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Kurfallı - Kurfallı Köyü - Kurfallı Köyü Bergama - İzmir - Kurfallı Hakkında - Kurfallı Resimleri - Kurfallı Tanıtım - Kurfallı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Mahmudiye - Mahmudiye Köyü - Mahmudiye Köyü Bergama - İzmir - Mahmudiye Hakkında - Mahmudiye Resimleri - Mahmudiye Tanıtım - Mahmudiye Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Maruflar - Maruflar Köyü - Maruflar Köyü Bergama - İzmir - Maruflar Hakkında - Maruflar Resimleri - Maruflar Tanıtım - Mahmudiye Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.