Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Adaküre - Adaküre Köyü - Adaküre Köyü Beydağ - İzmir - Adaküre Hakkında - Adaküre Resimleri - Adaküre Tanıtım - Adaküre Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Alakeçili - Alakeçili Köyü - Alakeçili Köyü Beydağ - İzmir - Alakeçili Hakkında - Alakeçili Resimleri - Alakeçili Tanıtım - Alakeçili Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Bakırköy - Bakırköy Köyü - Bakırköy Köyü Beydağ - İzmir - Bakırköy Hakkında - Bakırköy Resimleri - Bakırköy Tanıtım - Bakırköy Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Çamlık - Çamlık Köyü - Çamlık Köyü Beydağ - İzmir - Çamlık Hakkında - Çamlık Resimleri - Çamlık Tanıtım - Çamlık Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Eğridere - Eğridere Köyü - Eğridere Köyü Beydağ - İzmir - Eğridere Hakkında - Eğridere Resimleri - Eğridere Tanıtım - Eğridere Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Erikli - Erikli Köyü - Erikli Köyü Beydağ - İzmir - Erikli Hakkında - Erikli Resimleri - Erikli Tanıtım - Erikli Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Halıköy - Halıköy Köyü - Halıköy Köyü Beydağ - İzmir - Halıköy Hakkında - Halıköy Resimleri - Halıköy Tanıtım - Halıköy Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Karaoba - Karaoba Köyü - Karaoba Köyü Beydağ - İzmir - Karaoba Hakkında - Karaoba Resimleri - Karaoba Tanıtım - Karaoba Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Kurudere - Kurudere Köyü - Kurudere Köyü Beydağ - İzmir - Kurudere Hakkında - Kurudere Resimleri - Kurudere Tanıtım - Kurudere Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Menderes - Menderes Köyü - Menderes Köyü Beydağ - İzmir - Menderes Hakkında - Menderes Resimleri - Menderes Tanıtım - Menderes Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Mutaflar - Mutaflar Köyü - Mutaflar Köyü Beydağ - İzmir - Mutaflar Hakkında - Mutaflar Resimleri - Mutaflar Tanıtım - Mutaflar Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Sarıkaya - Sarıkaya Köyü - Sarıkaya Köyü Beydağ - İzmir - Sarıkaya Hakkında - Sarıkaya Resimleri - Sarıkaya Tanıtım - Sarıkaya Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Yağcılar - Yağcılar Köyü - Yağcılar Köyü Beydağ - İzmir - Yağcılar Hakkında - Yağcılar Resimleri - Yağcılar Tanıtım - Yağcılar Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Yeniyurt - Yeniyurt Köyü - Yeniyurt Köyü Beydağ - İzmir - Yeniyurt Hakkında - Yeniyurt Resimleri - Yeniyurt Tanıtım - Yeniyurt Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Yeşiltepe - Yeşiltepe Köyü - Yeşiltepe Köyü Beydağ - İzmir - Yeşiltepe Hakkında - Yeşiltepe Resimleri - Yeşiltepe Tanıtım - Yeşiltepe Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Yukarıaktepe - Yukarıaktepe Köyü - Yukarıaktepe Köyü Beydağ - İzmir - Yukarıaktepe Hakkında - Yukarıaktepe Resimleri - Yukarıaktepe Tanıtım - Yukarıaktepe Bilgileri İlçe : Beydağ İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Beşyol - Beşyol Köyü - Beşyol Köyü Bornova - İzmir - Beşyol Hakkında - Beşyol Resimleri - Beşyol Tanıtım - Beşyol Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Çiçekli - Çiçekli Köyü - Çiçekli Köyü Bornova - İzmir - Çiçekli Hakkında - Çiçekli Resimleri - Çiçekli Tanıtım - Çiçekli Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Çiçekli köyü, İzmir'in Bornova ilçesinin küçük bir köyüdür. 93 Harbi muhaciri Boşnaklar tarafından kurulmuştur ve eski adı Hamidiye...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Eğridere - Eğridere Köyü - Eğridere Köyü Bornova - İzmir - Eğridere Hakkında - Eğridere Resimleri - Eğridere Tanıtım - Eğridere Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Gökdere - Gökdere Köyü - Gökdere Köyü Bornova - İzmir - Gökdere Hakkında - Gökdere Resimleri - Gökdere Tanıtım - Gökdere Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Karaçam - Karaçam Köyü - Karaçam Köyü Bornova - İzmir - Karaçam Hakkında - Karaçam Resimleri - Karaçam Tanıtım - Karaçam Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Kavaklıdere - Kavaklıdere Köyü - Kavaklıdere Köyü Bornova - İzmir - Kavaklıdere Hakkında - Kavaklıdere Resimleri - Kavaklıdere Tanıtım - Kavaklıdere Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kayadibi - Kayadibi Köyü - Kayadibi Köyü Bornova - İzmir - Kayadibi Hakkında - Kayadibi Resimleri - Kayadibi Tanıtım - Kayadibi Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Kurudere - Kurudere Köyü - Kurudere Köyü Bornova - İzmir - Kurudere Hakkında - Kurudere Resimleri - Kurudere Tanıtım - Kurudere Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Laka - Laka Köyü - Laka Köyü Bornova - İzmir - Laka Hakkında - Laka Resimleri - Laka Tanıtım - Laka Bilgileri İlçe : Bornova İL : İzmir Laka, İzmir'in Bornova ilçesine 4 kilometre uzaklıkta yer alan bir köydür. Nüfusu 294 kişi olup 644 hektar alanı kapsamaktadır. Anadolu'ya göçen Türklerin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt