Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Belenbaşı - Belenbaşı Köyü - Belenbaşı Köyü Buca - İzmir - Belenbaşı Hakkında - Belenbaşı Resimleri - Belenbaşı Tanıtım - Belenbaşı Bilgileri
İlçe : Buca
İL : İzmir
İlköğretim okulunun ikinci kademesi için taşımalı eğitim yapılmaktadır. Aile Hekimliği dolaysıyla haftada bir gün doktor...
Karaağaç - Karaağaç Köyü - Karaağaç Köyü Buca - İzmir - Karaağaç Hakkında - Karaağaç Resimleri - Karaağaç Tanıtım - Karaağaç Bilgileri
İlköğretim okulunda sekiz yıllık temel eğitim yapılmaktadır. Elektrik, su ve telefon mevcut, yolu asfalt. Geçim tarımcılığa dayalı...
Kırıklar - Kırıklar Köyü - Kırıklar Köyü Buca - İzmir - Kırıklar Hakkında - Kırıklar Resimleri - Kırıklar Tanıtım - Kırıklar Bilgileri
İlköğretimin birinci kademesi faal olup, ikinci kademe (6-7-8.sınıflar) için taşımalı eğitim yapılmaktadır. Elektrik, telefon, su...
Doğancılar - Doğancılar Köyü - Doğancılar Köyü Buca - İzmir - Doğancılar Hakkında - Doğancılar Resimleri - Doğancılar Tanıtım - Doğancılar Bilgileri
İlköğretim okulu mevcuttur ancak Torbalı İlçesine Taşımalı eğitim yapılmaktadır.Elektrik, su, telefon mevcut ile asfalt...
Germiyan - Germiyan Köyü - Germiyan Köyü Çeşme - İzmir - Germiyan Hakkında - Germiyan Resimleri - Germiyan Tanıtım - Germiyan Bilgileri
İlçe : Çeşme
Germiyan köyü İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir yerleşim birimidir.
Yörede birçok tatil sitesi ve balık çiftlikleri vardır. Çeşme...
Ildırı - Ildırı Köyü - Ildırı Köyü Çeşme - İzmir - Ildırı Hakkında - Ildırı Resimleri - Ildırı Tanıtım - Ildırı Bilgileri
Ildırı, İzmir'in ilçesi Çeşme’nin 20 km. kuzey doğusunda uç kısımda yer alan, adını verdiği körfeze bakan bir turistik yerleşimdir.
Tarihi...
Karaköy - Karaköy Köyü - Karaköy Köyü Çeşme - İzmir - Karaköy Hakkında - Karaköy Resimleri - Karaköy Tanıtım - Karaköy Bilgileri
Karaköy, Çeşme ilçesinin Alaçatı beldesinin doğusunda bulunur. Bereketli topraklara sahip olmakla beraber nüfusunun tamama yakını Çeşme...
Bademli - Bademli Köyü - Bademli Köyü Dikili - İzmir - Bademli Hakkında - Bademli Resimleri - Bademli Tanıtım - Bademli Bilgileri
İlçe : Dikili
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı -...
Bahçeli - Bahçeli Köyü - Bahçeli Köyü Dikili - İzmir - Bahçeli Hakkında - Bahçeli Resimleri - Bahçeli Tanıtım - Bahçeli Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı -...
Çağlan - Çağlan Köyü - Çağlan Köyü Dikili - İzmir - Çağlan Hakkında - Çağlan Resimleri - Çağlan Tanıtım - Çağlan Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok...
Çukuralan - Çukuralan Köyü - Çukuralan Köyü Dikili - İzmir - Çukuralan Hakkında - Çukuralan Resimleri - Çukuralan Tanıtım - Çukuralan Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Deliktaş - Deliktaş Köyü - Deliktaş Köyü Dikili - İzmir - Deliktaş Hakkında - Deliktaş Resimleri - Deliktaş Tanıtım - Deliktaş Bilgileri
Deliktaş köyü, İzmir`in Dikili ilçesine bağlı bir köydür. Dikili'nin Çandarlı Nahiyesi'ne bağlıdır.
Dikili'ye 12 km., Çandarlı'ya...
Demirtaş - Demirtaş Köyü - Demirtaş Köyü Dikili - İzmir - Demirtaş Hakkında - Demirtaş Resimleri - Demirtaş Tanıtım - Demirtaş Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Esentepe - Esentepe Köyü - Esentepe Köyü Dikili - İzmir - Esentepe Hakkında - Esentepe Resimleri - Esentepe Tanıtım - Esentepe Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Gökçeağıl - Gökçeağıl Köyü - Gökçeağıl Köyü Dikili - İzmir - Gökçeağıl Hakkında - Gökçeağıl Resimleri - Gökçeağıl Tanıtım - Gökçeağıl Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Kabakum - Kabakum Köyü - Kabakum Köyü Dikili - İzmir - Kabakum Hakkında - Kabakum Resimleri - Kabakum Tanıtım - Kabakum Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı -...
Katıralanı - Katıralanı Köyü - Katıralanı Köyü Dikili - İzmir - Katıralanı Hakkında - Katıralanı Resimleri - Katıralanı Tanıtım - Katıralanı Bilgileri
Sağlık Evi...
Kıroba - Kıroba Köyü - Kıroba Köyü Dikili - İzmir - Kıroba Hakkında - Kıroba Resimleri - Kıroba Tanıtım - Kıroba Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok...
Kızılçukur - Kızılçukur Köyü - Kızılçukur Köyü Dikili - İzmir - Kızılçukur Hakkında - Kızılçukur Resimleri - Kızılçukur Tanıtım - Kızılçukur Bilgileri
Sağlık Evi...
Mazılı - Mazılı Köyü - Mazılı Köyü Dikili - İzmir - Mazılı Hakkında - Mazılı Resimleri - Mazılı Tanıtım - Mazılı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok...
Merdivenli - Merdivenli Köyü - Merdivenli Köyü Dikili - İzmir - Merdivenli Hakkında - Merdivenli Resimleri - Merdivenli Tanıtım - Merdivenli Bilgileri
Sağlık Evi...
Nebiler - Nebiler Köyü - Nebiler Köyü Dikili - İzmir - Nebiler Hakkında - Nebiler Resimleri - Nebiler Tanıtım - Nebiler Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı -...
Salihler - Salihler Köyü - Salihler Köyü Dikili - İzmir - Salihler Hakkında - Salihler Resimleri - Salihler Tanıtım - Salihler Bilgileri
Sağlık Evi - Var / Faal...
Samanlıkköy - Samanlıkköy Köyü - Samanlıkköy Köyü Dikili - İzmir - Samanlıkköy Hakkında - Samanlıkköy Resimleri - Samanlıkköy Tanıtım - Samanlıkköy Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Uzunburun - Uzunburun Köyü - Uzunburun Köyü Dikili - İzmir - Uzunburun Hakkında - Uzunburun Resimleri - Uzunburun Tanıtım - Uzunburun Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.