Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gökçeyurt - Gökçeyurt Köyü - Gökçeyurt Köyü Kemalpaşa - İzmir - Gökçeyurt Hakkında - Gökçeyurt Resimleri - Gökçeyurt Tanıtım - Gökçeyurt Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
31
Gökyaka - Gökyaka Köyü - Gökyaka Köyü Kemalpaşa - İzmir - Gökyaka Hakkında - Gökyaka Resimleri - Gökyaka Tanıtım - Gökyaka Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Halilbeyli - Halilbeyli Köyü - Halilbeyli Köyü Kemalpaşa - İzmir - Halilbeyli Hakkında - Halilbeyli Resimleri - Halilbeyli Tanıtım - Halilbeyli Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Halilbeyli, İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesine bağlı, 1870-1880 yıllarında Ruslar ve Avusturyalılar ile yapılan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Hamzababa - Hamzababa Köyü - Hamzababa Köyü Kemalpaşa - İzmir - Hamzababa Hakkında - Hamzababa Resimleri - Hamzababa Tanıtım - Hamzababa Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Hamzababa, Kemalpaşa, İzmir ilçesinin bir köyüdür. Kemalpaşa'nın yaklaşık 30 km doğusunuda bulunan küçük bir orman...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kamberler - Kamberler Köyü - Kamberler Köyü Kemalpaşa - İzmir - Kamberler Hakkında - Kamberler Resimleri - Kamberler Tanıtım - Kamberler Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kuyucak - Kuyucak Köyü - Kuyucak Köyü Kemalpaşa - İzmir - Kuyucak Hakkında - Kuyucak Resimleri - Kuyucak Tanıtım - Kuyucak Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Ovacık - Ovacık Köyü - Ovacık Köyü Kemalpaşa - İzmir - Ovacık Hakkında - Ovacık Resimleri - Ovacık Tanıtım - Ovacık Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Örnekköy - Örnekköy Köyü - Örnekköy Köyü Kemalpaşa - İzmir - Örnekköy Hakkında - Örnekköy Resimleri - Örnekköy Tanıtım - Örnekköy Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var /...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Sarıçalı - Sarıçalı Köyü - Sarıçalı Köyü Kemalpaşa - İzmir - Sarıçalı Hakkında - Sarıçalı Resimleri - Sarıçalı Tanıtım - Sarıçalı Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Sarılar - Sarılar Köyü - Sarılar Köyü Kemalpaşa - İzmir - Sarılar Hakkında - Sarılar Resimleri - Sarılar Tanıtım - Sarılar Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Sütçüler - Sütçüler Köyü - Sütçüler Köyü Kemalpaşa - İzmir - Sütçüler Hakkında - Sütçüler Resimleri - Sütçüler Tanıtım - Sütçüler Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Sütçüler Köyü İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesine bağlı bir köy NATO'ya ait Türkiye göndermeç merkezi (transmitter site) bu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Vişneli - Vişneli Köyü - Vişneli Köyü Kemalpaşa - İzmir - Vişneli Hakkında - Vişneli Resimleri - Vişneli Tanıtım - Vişneli Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Vişneli, Kemalpaşa'nın 15 kilometre güneyinde Torbalı yolu üzerinde bir köydür. Köy Nif Dağı'nın güneydoğu eteğinde kurulmuş...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Yenmiş - Yenmiş Köyü - Yenmiş Köyü Kemalpaşa - İzmir - Yenmiş Hakkında - Yenmiş Resimleri - Yenmiş Tanıtım - Yenmiş Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Değil...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Kızılcaova - Kızılcaova Köyü - Kızılcaova Köy - Kızılcaova Köyü Bayındır - İzmir - Kızılcaova Hakkında - Kızılcaova Resimleri - Kızılcaova Tanıtım - Kızılcaova Bilgileri İlçe : Bayındır İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Yeşilköy - Yeşilköy Köyü - Yeşilköy Köyü Kemalpaşa - İzmir - Yeşilköy Hakkında - Yeşilköy Resimleri - Yeşilköy Tanıtım - Yeşilköy Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var /...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Yeşilyurt - Yeşilyurt Köyü - Yeşilyurt Köyü Kemalpaşa - İzmir - Yeşilyurt Hakkında - Yeşilyurt Resimleri - Yeşilyurt Tanıtım - Yeşilyurt Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Yiğitler - Yiğitler Köyü - Yiğitler Köyü Kemalpaşa - İzmir - Yiğitler Hakkında - Yiğitler Resimleri - Yiğitler Tanıtım - Yiğitler Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Zeamet - Zeamet Köyü - Zeamet Köyü Kemalpaşa - İzmir - Zeamet Hakkında - Zeamet Resimleri - Zeamet Tanıtım - Zeamet Bilgileri İlçe : Kemalpaşa İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Arpadere - Arpadere Köyü - Arpadere Köyü Kınık - İzmir - Arpadere Hakkında - Arpadere Resimleri - Arpadere Tanıtım - Arpadere Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Bademalanı - Bademalanı Köyü - Bademalanı Köyü Kınık - İzmir - Bademalanı Hakkında - Bademalanı Resimleri - Bademalanı Tanıtım - Bademalanı Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Balaban - Balaban Köyü - Balaban Köyü Kınık - İzmir - Balaban Hakkında - Balaban Resimleri - Balaban Tanıtım - Balaban Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Büyükoba - Büyükoba Köyü - Büyükoba Köyü Kınık - İzmir - Büyükoba Hakkında - Büyükoba Resimleri - Büyükoba Tanıtım - Büyükoba Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Cumalı - Cumalı Köyü - Cumalı Köyü Kınık - İzmir - Cumalı Hakkında - Cumalı Resimleri - Cumalı Tanıtım - Cumalı Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Çaltı - Çaltı Köyü - Çaltı Köyü Kınık - İzmir - Çaltı Hakkında - Çaltı Resimleri - Çaltı Tanıtım - Çaltı Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Çanköy - Çanköy Köyü - Çanköy Köyü Kınık - İzmir - Çanköy Hakkında - Çanköy Resimleri - Çanköy Tanıtım - Çanköy Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt