Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Değirmencieli - Değirmencieli Köyü - Değirmencieli Köyü Kınık - İzmir - Değirmencieli Hakkında - Değirmencieli Resimleri - Değirmencieli Tanıtım - Değirmencieli Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Musacalı - Musacalı Köyü - Musacalı Köyü Kınık - İzmir - Musacalı Hakkında - Musacalı Resimleri - Musacalı Tanıtım - Musacalı Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Örtülü - Örtülü Köyü - Örtülü Köyü Kınık - İzmir - Örtülü Hakkında - Örtülü Resimleri - Örtülü Tanıtım - Örtülü Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Yaylaköy - Yaylaköy Köyü - Yaylaköy Köyü Kınık - İzmir - Yaylaköy Hakkında - Yaylaköy Resimleri - Yaylaköy Tanıtım - Yaylaköy Bilgileri İlçe : Kınık İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Akpınar - Akpınar Köyü - Akpınar Köyü Kiraz - İzmir - Akpınar Hakkında - Akpınar Resimleri - Akpınar Tanıtım - Akpınar Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Ceritler - Ceritler Köyü - Ceritler Köyü Kiraz - İzmir - Ceritler Hakkında - Ceritler Resimleri - Ceritler Tanıtım - Ceritler Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
43
Cevizli - Cevizli Köyü - Cevizli Köyü Kiraz - İzmir - Cevizli Hakkında - Cevizli Resimleri - Cevizli Tanıtım - Cevizli Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Çayağzı - Çayağzı Köyü - Çayağzı Köyü Kiraz - İzmir - Çayağzı Hakkında - Çayağzı Resimleri - Çayağzı Tanıtım - Çayağzı Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Çömlekçi - Çömlekçi Köyü - Çömlekçi Köyü Kiraz - İzmir - Çömlekçi Hakkında - Çömlekçi Resimleri - Çömlekçi Tanıtım - Çömlekçi Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Dokuzlar - Dokuzlar Köyü - Dokuzlar Köyü Kiraz - İzmir - Dokuzlar Hakkında - Dokuzlar Resimleri - Dokuzlar Tanıtım - Dokuzlar Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Dokuzlar köyü, Kiraz ilcesine bağlıdır. Kiraz ilcesine uzaklıgı 16 km dir. Dokuzlar köyü 1.sınıf kestane ve ceviz, elma uretimi ile...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Hisarköy - Hisarköy Köyü - Hisarköy Köyü Kiraz - İzmir - Hisarköy Hakkında - Hisarköy Resimleri - Hisarköy Tanıtım - Hisarköy Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kaleköy - Kaleköy Köyü - Kaleköy Köyü Kiraz - İzmir - Kaleköy Hakkında - Kaleköy Resimleri - Kaleköy Tanıtım - Kaleköy Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
36
Karabolu - Karabolu Köyü - Karabolu Köyü Kiraz - İzmir - Karabolu Hakkında - Karabolu Resimleri - Karabolu Tanıtım - Karabolu Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Mavidere - Mavidere Köyü - Mavidere Köyü Kiraz - İzmir - Mavidere Hakkında - Mavidere Resimleri - Mavidere Tanıtım - Mavidere Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Mersinlidere - Mersinlidere Köyü - Mersinlidere Köyü Kiraz - İzmir - Mersinlidere Hakkında - Mersinlidere Resimleri - Mersinlidere Tanıtım - Mersinlidere Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Ovacık - Ovacık Köyü - Ovacık Köyü Kiraz - İzmir - Ovacık Hakkında - Ovacık Resimleri - Ovacık Tanıtım - Ovacık Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Ovacık Köyü İzmir ili Kiraz ilçesi idari alan sınırları içerisinde yer alır. Köyün ilçeye uzaklığı yaklaşık 15km kadardır. Köy, İzmir ile Manisa...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Pınarbaşı - Pınarbaşı Köyü - Pınarbaşı Köyü Kiraz - İzmir - Pınarbaşı Hakkında - Pınarbaşı Resimleri - Pınarbaşı Tanıtım - Pınarbaşı Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Sarısu - Sarısu Köyü - Sarısu Köyü Kiraz - İzmir - Sarısu Hakkında - Sarısu Resimleri - Sarısu Tanıtım - Sarısu Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Sırımlı - Sırımlı Köyü - Sırımlı Köyü Kiraz - İzmir - Sırımlı Hakkında - Sırımlı Resimleri - Sırımlı Tanıtım - Sırımlı Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Şemsiller - Şemsiller Köyü - Şemsiller Köyü Kiraz - İzmir - Şemsiller Hakkında - Şemsiller Resimleri - Şemsiller Tanıtım - Şemsiller Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Taşlıyatak - Taşlıyatak Köyü - Taşlıyatak Köyü Kiraz - İzmir - Taşlıyatak Hakkında - Taşlıyatak Resimleri - Taşlıyatak Tanıtım - Taşlıyatak Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Tekbıçaklar - Tekbıçaklar Köyü - Tekbıçaklar Köyü Kiraz - İzmir - Tekbıçaklar Hakkında - Tekbıçaklar Resimleri - Tekbıçaklar Tanıtım - Tekbıçaklar Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Umurlu - Umurlu Köyü - Umurlu Köyü Kiraz - İzmir - Umurlu Hakkında - Umurlu Resimleri - Umurlu Tanıtım - Umurlu Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Uzunköy - Uzunköy Köyü - Uzunköy Köyü Kiraz - İzmir - Uzunköy Hakkında - Uzunköy Resimleri - Uzunköy Tanıtım - Uzunköy Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Veliler - Veliler Köyü - Veliler Köyü Kiraz - İzmir - Veliler Hakkında - Veliler Resimleri - Veliler Tanıtım - Veliler Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt