Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yeniköy - Yeniköy Köyü - Yeniköy Köyü Kiraz - İzmir - Yeniköy Hakkında - Yeniköy Resimleri - Yeniköy Tanıtım - Yeniköy Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Bağcılar - Bağcılar Köyü - Bağcılar Köyü Menemen - İzmir - Bağcılar Hakkında - Bağcılar Resimleri - Bağcılar Tanıtım - Bağcılar Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Belen - Belen Köyü - Belen Köyü Menemen - İzmir - Belen Hakkında - Belen Resimleri - Belen Tanıtım - Belen Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Çaltı - Çaltı Köyü - Çaltı Köyü Menemen - İzmir - Çaltı Hakkında - Çaltı Resimleri - Çaltı Tanıtım - Çaltı Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Buruncuk - Buruncuk Köyü - Buruncuk Köyü Menemen - İzmir - Buruncuk Hakkında - Buruncuk Resimleri - Buruncuk Tanıtım - Buruncuk Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Çavuşköy - Çavuşköy Köyü - Çavuşköy Köyü Menemen - İzmir - Çavuşköy Hakkında - Çavuşköy Resimleri - Çavuşköy Tanıtım - Çavuşköy Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Çukurköy - Çukurköy Köyü - Çukurköy Köyü Menemen - İzmir - Çukurköy Hakkında - Çukurköy Resimleri - Çukurköy Tanıtım - Çukurköy Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Doğa - Doğa Köyü - Doğa Köyü Menemen - İzmir - Doğa Hakkında - Doğa Resimleri - Doğa Tanıtım - Doğa Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Günerli - Günerli Köyü - Günerli Köyü Menemen - İzmir - Günerli Hakkında - Günerli Resimleri - Günerli Tanıtım - Günerli Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Hatundere - Hatundere Köyü - Hatundere Köyü Menemen - İzmir - Hatundere Hakkında - Hatundere Resimleri - Hatundere Tanıtım - Hatundere Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Haykıran - Haykıran Köyü - Haykıran Köyü Menemen - İzmir - Haykıran Hakkında - Haykıran Resimleri - Haykıran Tanıtım - Haykıran Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kesik - Kesik Köyü - Kesik Köyü Menemen - İzmir - Kesik Hakkında - Kesik Resimleri - Kesik Tanıtım - Kesik Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Musabey - Musabey Köyü - Musabey Köyü Menemen - İzmir - Musabey Hakkında - Musabey Resimleri - Musabey Tanıtım - Musabey Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Değil...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Süleymanlı - Süleymanlı Köyü - Süleymanlı Köyü Menemen - İzmir - Süleymanlı Hakkında - Süleymanlı Resimleri - Süleymanlı Tanıtım - Süleymanlı Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Telekler - Telekler Köyü - Telekler Köyü Menemen - İzmir - Telekler Hakkında - Telekler Resimleri - Telekler Tanıtım - Telekler Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Tuzculu - Tuzculu Köyü - Tuzculu Köyü Menemen - İzmir - Tuzculu Hakkında - Tuzculu Resimleri - Tuzculu Tanıtım - Tuzculu Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Tuzculu, İzmir ilinin Menemen ilçesine bağlı Menemen'e 24 km uzaklıkta İzmir Kuş Cenneti'ne 7 km uzaklıkta bulunan bir köy. Köy halkı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Yahşelli - Yahşelli Köyü - Yahşelli Köyü Menemen - İzmir - Yahşelli Hakkında - Yahşelli Resimleri - Yahşelli Tanıtım - Yahşelli Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Yahşelli, Menemen, İzmir'in bir köyüdür. Nüfusu 2.321 kişidir. Menemen-Manisa yolunun 3. kilometresindedir. Menemen'in kuruluşu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Yanıkköy - Yanıkköy Köyü - Yanıkköy Köyü Menemen - İzmir - Yanıkköy Hakkında - Yanıkköy Resimleri - Yanıkköy Tanıtım - Yanıkköy Bilgileri İlçe : Menemen İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Alaşarlı - Alaşarlı Köyü - Alaşarlı Köyü Ödemiş - İzmir - Alaşarlı Hakkında - Alaşarlı Resimleri - Alaşarlı Tanıtım - Alaşarlı Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Balabanlı - Balabanlı Köyü - Balabanlı Köyü Ödemiş - İzmir - Balabanlı Hakkında - Balabanlı Resimleri - Balabanlı Tanıtım - Balabanlı Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Balabanlı, İzmir'in Ödemiş ilçesinin on kilometre güneyinde bulunan bir köydür. Doğusunda Ovakent beldesi, batısında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Bebekler - Bebekler Köyü - Bebekler Köyü Ödemiş - İzmir - Bebekler Hakkında - Bebekler Resimleri - Bebekler Tanıtım - Bebekler Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Bebekler köyü, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür. Ödemiş'in kuzeybatısında 10 km uzaklıkta küçük bir köydür. Köyün halkı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Beyazıtlar - Beyazıtlar Köyü - Beyazıtlar Köyü Ödemiş - İzmir - Beyazıtlar Hakkında - Beyazıtlar Resimleri - Beyazıtlar Tanıtım - Beyazıtlar Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Beyazıtlar Köyü, Ödemiş ilçesine 6 km mesafede Ödemiş-Birgi-Bozdağ-Salihli karayolu üzerinde yaklaşık 400 nüfüslu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Bıçakçı - Bıçakçı Köyü - Bıçakçı Köyü Ödemiş - İzmir - Bıçakçı Hakkında - Bıçakçı Resimleri - Bıçakçı Tanıtım - Bıçakçı Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
43
Büyükkavulcuk - Büyükkavulcuk Köyü - Büyükkavulcuk Köyü Ödemiş - İzmir - Büyükkavulcuk Hakkında - Büyükkavulcuk Resimleri - Büyükkavulcuk Tanıtım - Büyükkavulcuk Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Çamyayla - Çamyayla Köyü - Çamyayla Köyü Ödemiş - İzmir - Çamyayla Hakkında - Çamyayla Resimleri - Çamyayla Tanıtım - Çamyayla Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt