Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
İzmir'deki Bilgisayar Kursları Adresleri - Bilgisayar Kursları - İzmir Bilgisayar Kursları - Bilgisayar Kursu - Milli Eğitim Bakanlığı Bilgisayar Kursları
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BORNOVA BİLGİSAYAR KURSU
Adresi: GEDİZ CAD.ŞAKİR DAĞÜSTÜ...
İzmir'deki Müzik Kursları Adresleri - İzmir Müzik Kursları - İzmir İlçe Müzik Kursları - Müzik Kursları İletişim
Adı: DAYANÇ MÜZİK KURSU
Adresi: ONUR MAHALLESİ LİMON SOKAK DURU PLAZA KAT:1 BALÇOVA İZMİR
Telefon...
İzmir'deki Meslek Kursları Adresleri - İzmir Meslek Kursları - İzmir İlçeleri Meslek Kursları - İzmir'deki Meslek Kursları Telefon
Adı: KAPTAN DENİZCİLİK VE GEMİ ADAMLARI KURSU ALİAĞA ŞUBESİ
Adresi: KAZIM DİRİK MAHALLESİ...
izmir mutfak kültürü - geleneksel izmir yemekleri - izmir mutfağı - izmir mutfağının özellikleri
İzmir mutfağı denince önce deniz ürünleri geliyor akla. Sonra çeşit çeşit otlar.Halis zeytinyağı... Anadolu bir ot cennetidir adeta. Hemen her ile özgü değişik otlarla karşılaşırsınız gezdiğinizde...
İzmirin Yöresel Yemekleri - İzmirin Meşhur Yemekleri Nelerdir ?
İzmir'in Yemekleri
Gastronomi uzmanlarına göre, dünyanın en zengin mutfakları; Türk, Fransız ve Çin mutfaklarıdır.Türk mutfağının çeşit açısından böyle zengin olmasının ve lezzet açısından da böyle beğeni toplamasının başlıca...
İZMİR'İN iŞGALİ
I. Dünya Savaşı sonrasında Paris'te toplanan uluslararası barış konferansının kararıyla İzmir kentinin 15 Mayıs 1919'da Yunanistan tarafından işgali. 9 Eylül 1922'de Türk ordusunun kente girmesiyle sona ermiştir.
İzmir kenti ile birlikte Ayvalık, iki kent arasındaki sahil...
Antik çağ yazarlarına göre; Efes, MÖ.3000 yılında kurulmuştu. Kuruluşuna ait öykü ise şöyledir;
ŞEHRİN İLK KURULUŞ ÖYKÜSÜ:
Atina kralı Kodros’un; cesur ve doğaya tutkun bir oğlu vardır. İsmi: Androklos. O, sürekli olarak, Anadolu sahillerini ve adaları; büyük bir arzu ve merakla seyrederdi...
İzmir Efes Antik Kenti İngilizce Tanıtımı
Ephesus (Ancient Greek Ἔφεσος, Ephesos; Turkish Efes) was an ancient Greek city, and later a major Roman city, on the west coast of Asia Minor, near present-day Selçuk, Izmir Province, Turkey. It was one of the twelve cities of the Ionian League during...
izmir saat kulesi,izmir saat kulesi hakkında bilgi,izmir saat kulesi ne amaçla yapılmıştır,izmir saat kulesi hakkında bilgiler,izmir saat kulesinin özellikleri
İzmir Saat Kulesiİzmir'in Konak ilçesinde meydanda bulunan tarihi bir eserdir.
II. Abdülhamit'in (1876-1909) tahta çıkışının 25. yılı...
Festivaller - Fuarlar ve Yerel Etkinlikler
AYAKKABI YAZ / 2011
YERİ VE TARİHİ : Merkez – 06-09 Ocak
DÜZENLEYEN KURULUŞ : İZFAŞ
TEL : (232) 497 10 00
FAKS : 497 10 22
DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ
YERİ VE TARİHİ : Selçuk – Ocak 3. Haftası
DÜZENLEYEN KURULUŞ : Selçuk Belediye Başkanlığı -...
İzmir İlinin İlçeleri nelerdir,İzmir ilçeleri, İzmirin ilçeleri nelerdir, İzmirin kaç ilçesi vardır
İzmir İlinin İlçeleri
Balçova Nereye bağlı İZMİR,
Çigli Nereye bağlı İZMİR,
Gaziemir Nereye bağlı İZMİR,
Karsiyaka Nereye bağlı İZMİR,
Konak Nereye bağlı İZMİR,
Aliaga Nereye bağlı İZMİR...
izmir hava durumu 15 günlük, izmir hava durumu 5 günlük, izmir hava raporuİzmir ve çevresinde günlük ve haftalık hava tahmini için BURAYA tıklayın, güne hazır başlayın.
izmirin iklim özellikleri,izmirin iklim özellikleri nelerdir,izmirin iklimi hakkında bilgiİzmir İklimi
İzmir ilinde Akdeniz iklimi hüküm sürer. Yazları kurak ve sıcak kışları ılık ve yağışlı geçer. Temmuz ağustos ayları en sıcak ve ocak-şubat en soğuk aylardır. Sıfırın altında gün sayısı 10...
Sekizeylül İlköğretim Okulu Hakkında - Sekizeylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekizeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Sekizeylül İlköğretim Okulu İletişim
Sekizeylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
* Okulumuz 24.10 1960 tarihinde 442 öğrenci, 9 öğretmen ve 1 müdür ile...
Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmir
Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun...
Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Resimleri - Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu İletişim
Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1933 yılında köy halkının katkılarıyla 2...
İsabey İlköğretim Okulu Hakkında - İsabey İlköğretim Okulu Tanıtım - İsabey İlköğretim Okulu Resimleri - İsabey İlköğretim Okulu İletişim
İsabey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Selçuk'ta 1864 yilinda ilk kez kale kapisi karsisindaki meclisteki bozkirli hoca Mehmet efendi...
Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim
Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim...
Şirince Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Şirince Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Şirince Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Şirince Köyü İlköğretim Okulu İletişim
Şirince Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Sırınce İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim...
Zeytinköy İlköğretim Okulu Hakkında - Zeytinköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeytinköy İlköğretim Okulu Resimleri - Zeytinköy İlköğretim Okulu İletişim
Zeytinköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Zeytinköy İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Akyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Akyurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Akyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Akyurt İlköğretim Okulu İletişim
Akyurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Akyurt İlköğretim Okulu İzmir Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web...
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1934 yılında ilçemizde 4 tane ilkokul bulunmaktadır.Bahçekahveliler, Bahçekahve Mezarlığı diye anılan karaselvi ağaçları ile bir ormanı andıran ve 10 yıl öncesi ceset gömülmesi durdurulan bu...
Aydınoğulları İlköğretim Okulu Hakkında - Aydınoğulları İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydınoğulları İlköğretim Okulu Resimleri - Aydınoğulları İlköğretim Okulu İletişim
Aydınoğulları İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun yapımı 1966 yılında planlamaya alınmış,okul yeri...
izmirin meşhur yerleri - izmirin meşhur şeyleri
İzmir Saat Kulesi, Kadife Kale, Meryem Ana Evi, Kültürpark, Efes-Bergama Antik Kentleri, Balçova Kaplıcaları, Kemeraltı Çarşısı, Çamaltı Tuzlası ve Kuş Cenneti, Çeşme Kalesi, Kordon Boyu, Asansör, Kızlar Ağası Hanı, Birgi Çakırağa Konağı, İzmir...
İzmirin Yöresel Halk Oyunları,
İzmirin Yöresel Oyunları,
İzmirin Halk Oyunları,
İzmir yöresi halk oyunları, İzmir ili ve çevresinde halk tarafından oynanan kendine özgü karakteristik yapısı olan oyunlar.
İzmir Ege Bölgesi'nin batı ucunda bulunan bir şehirdir. Yörede oynanan oyunlar zeybek...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.