Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İzmirin tarihi Yöresel Kıyafetleri,izmir yöresi kıyafetleri,izmir ili kıyafetleri,izmirin folklor giyisileri Kadın Giysileri 1. Başa Giyilenler: Terlik, tepelik, takke, oyalı yazma, çeki, oyalı grep, gümüş tepelik, dantel tül örtü, yazma, yuşmak (kaynana gemi-sakadırak), kefiye (kusgun)...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
İnkılap İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir İnkılap İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1944-1945 eğitim öğretim yılında ilçede mevcut okulların ihtiyaca cevap vermesi nedeniyle Dörteylül, Turan, Dumlupınar, Ketenci ve Ertuğrul mahallelerinin ileri gelenlerinin gayreti ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir Okul binasının inşaatına 1905 yılında başlanmış olup, 1908 yılında II. Meşrutiyetin İlanı üzerine yarım kalmıştır. 1917 Yılında tekrar başlanmış ve 1919 yılında iç kısımları tamamlanmıştır. Okul inşaatı Kurtuluş Mahallesi Akyol Caddesinde oturan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Merkez Menderes İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Menderes İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Menderes İlköğretim Okulu İletişim Merkez Menderes İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZ 30 EYLÜL 1975 YILINDA MERKEZ ORTA OKULU...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Öğretmen Melahat Aksoy İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Melahat Aksoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Melahat Aksoy İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Melahat Aksoy İlköğretim Okulu İletişim Öğretmen Melahat Aksoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Öğretmen...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Rasih Kirazoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Rasih Kirazoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Rasih Kirazoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Rasih Kirazoğlu İlköğretim Okulu İletişim Rasih Kirazoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun adı Rasih Kirazoğlu İlköğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Şehit Ali İhsan Kalmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ali İhsan Kalmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ali İhsan Kalmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ali İhsan Kalmaz İlköğretim Okulu İletişim Şehit Ali İhsan Kalmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Şehit...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Büyükkale Mediha İçel İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükkale Mediha İçel İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükkale Mediha İçel İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükkale Mediha İçel İlköğretim Okulu İletişim Büyükkale Mediha İçel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Büyükkale Mediha...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
Eskioba İlköğretim Okulu Hakkında - Eskioba İlköğretim Okulu Tanıtım - Eskioba İlköğretim Okulu Resimleri - Eskioba İlköğretim Okulu İletişim Eskioba İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Eskioba İlköğretim Okulu İzmir Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Çapak İlköğretim Okulu Hakkında - Çapak İlköğretim Okulu Tanıtım - Çapak İlköğretim Okulu Resimleri - Çapak İlköğretim Okulu İletişim Çapak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çapak Köyü ilkokulu kapılarını 1933 yılında eğitim öğretime açmasına rağmen ilk okuldan sonra...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmir MİSYONUMUZ Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
2011 CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Listesi-CHP İzmir 2. Bölge Adayları 2011 Listesi ALAATTİN YÜKSEL YÖNETİCİ MUSTAFA ALİ BALBAY GAZETECİ MEHMET ALİ SUSAM KİMYAGER RAHMİ AŞKIN TÜRELİ İKTİSATCI AYTUN ÇIRAY DOKTOR BİRGÜL GÜLER ÖĞRETİM ÜYESİ MUSTAFA MOROĞLU İŞLETMECİ LEVENT...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
2011 CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayları Listesi-CHP İzmir 1. Bölge Adayları 2011 Listesi İZMİR 1. BÖLGE ŞÜKRAN GÜLDAL MUMCU MİLLETVEKİLİ RIZA MAHMUT TÜRMEN GAZETECİ OĞUZ OYAN ÖĞRETİM ÜYESİ MUSA ÇAM ÖĞRETMEN HÜLYA GÜVEN DOKTOR ERDAL AKSÜNGER İŞ ADAMI AYDIN ÖZCAN AVUKAT TURGAY...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
2011 AK Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayları Listesi-Akp izmir Adayları 2011 İZMİR-2 1 . Binali Yıldırım (Yüksek müh.) 2. Aydın Şengül (Şehir ve bölge planlama) 3. Erdal Kalkan (Avukat) 4. Nesrin Ulema (Eczacı) 5. Hamza Dağ (Avukat) 6. Bekir Pakdemirli (Yönetici) 7. Hasan Şahin (Çiftçi)...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
33
2011 AK Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayları Listesi-Akp izmir Adayları 2011 İZMİR-1 1. Ertuğrul Günay (Hukukçu) 2. Mehmet Sayım Tekelioğlu (Makine mühendisi öğretim üyesi) 3. İlhan İşbilen (Sanayici) 4. İlknur Denizli (Gıda mühendisi) 5. Ali Aşlık (Avukat) 6. Rıfat Sait (İktisatçı) 7...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
İzmirde Ne Yetiştirilir, İzmirde Yetişen ürünlerBölgede yetiştirilen sanayi bitkileri arasında tütün, pamuk, susam, keten ve şekerpancarı baş sıralarda yer alır. Edremit Körfezi kıyıları yağ zeytini üretimi kesir ağaç sayısı bakımından başta gelir bakımından önemlidir. Üzüm bağlarına da bölgenin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
İzmirin tarihi eserleri İzmirdeki tarihi mekanlar KEMERALTI İpek Yolu'nun batı ucundaki ticaret merkezi İzmir'de liman, Hisar Camii'nin bulunduğu bölgeye kadar gelirdi. Limanın ağzında ise, 12. yy'da Bizanslılar tarafından kurulan İzmir Liman Kalesi bulunmaktaydı. Kale tarafından korunan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
İzmirin Mevsimleri, İzmirde Mevsimlere Göre Oluşan Değişiklikler nelerdirİzmirde Mevsimlere Göre meydana gelen Değişiklikler; Akdeniz iklim kuşağında kalan İzmir'de yazları sıcak ve kurak kışları ılık ve yağışlı geçmektedir. Dağların denize dik uzanması ve ovaların İç Batı Anadolu eşiğine kadar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
İzmir Nüfus Yoğunluğu, İzmir'de Nüfus En Çok Nerelerde Toplanmıştır İzmir nüfusunun % 83'i kentlerde, % 17'u kırsal kesimde yaşamaktadır. 1985–2000 döneminde İzmir ilinde kentte yaşayan nüfusun oranı yavaş bir artış göstermiş olup, kent nüfus oranı, 1985 yılında % 77,7'den, 2000 yılında %...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
İzmirde Müzikli Eğlence Yerleri,İzmir Eğlence Mekanları,İzmir Eğlence Yerleri,İzmir eğlence kulüpleri,İzmir eğlence merkezleri MERKEZ 404 Cafe-Bar Atatürk Caddesi No:108 Pasaport 4458585 Alinda Atatürk Caddesi No:208/A Alsancak 4639097 AU Bar 1471 Sokak No:22 Alsancak 4643072 Bekri Bar Grand...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
İzmir Romatoloji Bölümü Olan Hastaneler, İzmirde Romatoloji Bölümü Olan Hastane Ege Üniversitesi Tıp F. A. U. Hastanesi Bornova İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi yarım yüzyılı aşan geçmişiyle Türkiye’nin en eski, köklü ve geleneği olan fakültelerinden biridir. Fakültemiz, ulusal ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
İzmirde Müzik Aletleri Satan Dükkanlar İzmirde Müzik Aletleri Nereden Alınır Dore Müzik Alsancak Senfoni Müzik Çankaya Bor müzik çankaya Trigon-Çankaya farfisfon müzik evi - çankaya İzmir Kızlar Ağası Hanındaki Müzik Aletleri Satan Dükkanlar
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
İzmirde nişan yapılacak mekanlar İzmirde nişan için yerler İzmirde nişan yeri Bayburi Restaurant Farklı bir tat, farklı bir damak zevki olsa dediğinizde İhtiyacınız olan her türlü organizasyon ve daha fazlası için aklınıza gelebilecek en iyi mekanlardan birisi Bayburi Restorant dır ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
İzmir Su Borç Sorgulama, Su Borç Sorgula İzmir, İzmir Su Borcu SorgulamaİZMİR SU FATURASI SORGULAMA - İZSU SU BORÇ SORGULAMA İZMİR SU Fatura Borcunuzu internetten öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.. Su Borç Sorgulama İzmir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Dağkızılca İlköğretim Okulu Hakkında - Dağkızılca İlköğretim Okulu Tanıtım - Dağkızılca İlköğretim Okulu Resimleri - Dağkızılca İlköğretim Okulu İletişim Dağkızılca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON: Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt