Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmir
Okulumuz 1986-87 Öğretim yılında dönemin İzmir Valisi Sn. Vecdi GÖNÜL tarafından hizmete açıldı.Tek bina ,11 derslik ve 390 öğrenci ve 9 öğretmen ile beş sınıflı ilköğretim okulu olarak öğretime başladı.
Okulumuzun ilk müdürü şimdi emekli olan Sn...
Kazımpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Kazımpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazımpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Kazımpaşa İlköğretim Okulu İletişim
Kazımpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 13 Kasım 1926 tarihinde Torbalı kazası Merkez İlk Erkek mektebi adıyla...
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu İletişim
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Tulum İlköğretim Okulu Hakkında - Tulum İlköğretim Okulu Tanıtım - Tulum İlköğretim Okulu Resimleri - Tulum İlköğretim Okulu İletişim
Tulum İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Tulum İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Torbalı...
Uluğbey İlköğretim Okulu Hakkında - Uluğbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluğbey İlköğretim Okulu Resimleri - Uluğbey İlköğretim Okulu İletişim
Uluğbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Uluğbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe...
İzmir Seçim sonuçları 2011
İzmir Seçim Sonucu 2011
2011 İzmir Seçim Sonuçları
İzmir ilçeleri Seçim Sonuçları 2011
Aliağa Seçim Sonuçları 2011
Balçova Seçim Sonuçları 2011
Bayındır Seçim Sonuçları 2011
Bayraklı Seçim Sonuçları 2011
Bergama Seçim Sonuçları 2011
Beydağ Seçim Sonuçları 2011...
Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Hakkında - Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Tanıtım - Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Resimleri - Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu İletişim
Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1965 yılında tek...
İskele İlköğretim Okulu Hakkında - İskele İlköğretim Okulu Tanıtım - İskele İlköğretim Okulu Resimleri - İskele İlköğretim Okulu İletişim
İskele İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
İskele İlkokulu takriben 1900 senesinde Rumlar tarafından kilise olmak üzere inşa edilmiştir...
Esrar Koman Sümen İlköğretim Okulu Hakkında - Esrar Koman Sümen İlköğretim Okulu Tanıtım - Esrar Koman Sümen İlköğretim Okulu Resimleri - Esrar Koman Sümen İlköğretim Okulu İletişim
Esrar Koman Sümen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1989 yılında Bulgaristan'dan...
Egiad İlköğretim Okulu Hakkında - Egiad İlköğretim Okulu Tanıtım - Egiad İlköğretim Okulu Resimleri - Egiad İlköğretim Okulu İletişim
Egiad İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, Sayın Valimiz Yusuf Ziya GÖKSU tarafından başlatılan “Yap Okulunu Yaşat adını” kampanyası...
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun binası 14.07.1959 tarihinde 3641 metrekare bahçe üzerine 770 metrekare binaları ile ortaokul amacıyla yapılmış,11.10.1977 tarihine kadar Urla Ortaokulu ve Urla Lisesi olarak...
Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Hakkında - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Tanıtım - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Resimleri - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu İletişim
Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz ...
Albay Çolak İbrahim Bey İlköğretim Okulu Hakkında - Albay Çolak İbrahim Bey İlköğretim Okulu Tanıtım - Albay Çolak İbrahim Bey İlköğretim Okulu Resimleri - Albay Çolak İbrahim Bey İlköğretim Okulu İletişim
Albay Çolak İbrahim Bey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1961...
P.M.C. Demirgüreş İlköğretim Okulu Hakkında - P.M.C. Demirgüreş İlköğretim Okulu Tanıtım - P.M.C. Demirgüreş İlköğretim Okulu Resimleri - P.M.C. Demirgüreş İlköğretim Okulu İletişim
P.M.C. Demirgüreş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1975 yılında Mahmut Celalettin...
Şehit Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir
Türkiye ile Yunanistan arasında 1923 yılında Lozan'da imzalanan protokol ile Türkiye'de yaşayan Rum Ortodokslarla, Yunanistan’da yaşayan Müslümanların zorunlu mübadelesi sonucunda ; 1923-1925 yılları arasında büyük göçler olmuş ve bu göçlerden...
Zeytinalan Gülter Osman Ponner İlköğretim Okulu Hakkında - Zeytinalan Gülter Osman Ponner İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeytinalan Gülter Osman Ponner İlköğretim Okulu Resimleri - Zeytinalan Gülter Osman Ponner İlköğretim Okulu İletişim
Zeytinalan Gülter Osman Ponner İlköğretim Okulu Hakkında...
Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Hakkında - Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Tanıtım - Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Resimleri - Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu İletişim
Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz ...
İzmir Meltemi
İzmir Çvresinde Etkili Olan Meltem
Yazın İzmir Ve Çevresinde Etkili Olan Deniz Meltemi Hangisidir
Ege kıyılarında, özellikle İzmir kentinde etkili olan yerel deniz meltemi
imbat'dır
İzmir Tarihi Geçmişi
İzmirin Tarihi
İzmirin Geçmişi
İzmirin Tarihi Özellikleri
İzmir’in Tarihi Geçmişi, Özellikleri
Eski İzmir kenti, körfezin kuzeydoğusunda yer alan bir yarımadacık üzerine kurulmuştur. Günümüzde Bayraklı yakınında “Tepekule” adını taşıyan eski İzmir höyüğünde, ilk yerleşim...
İzmirin Tarihi Yerleri ve Resimleri hakkında bilgi
İzmirin Tarihi Yerleri
KEMERALTI
İpek Yolu'nun batı ucundaki ticaret merkezi İzmir'de liman, Hisar Camii'nin bulunduğu bölgeye kadar gelirdi. Limanın ağzında ise, 12. yy'da Bizanslılar tarafından kurulan İzmir Liman Kalesi bulunmaktaydı. Kale...
İzmir Saat Kulesini Kim Yaptırmıştır?
II. Abdülhamit'in tahta çıkışının 25. yılı için 1901'de Sadrazam Mehmet Said Paşa tarafından Alman Konsolosluk binasını yapan mimara yaptırılan kule 25 metre boyunda olup, dairesel esas etrafında dört çeşmesi vardır ve kolonlar Kuzey Afrika temasını...
İzmirin Coğrafi Özellikleri
İzmir, Türkiye'nin üçüncü büyük kentidir. İzmir, Ege kıyı bölgesinin tipik bir örneği gibidir. Kuzeyde Madra Dağları, güneyde Kuşadası Körfezi, batıda Çeşme Yarımadası'nın Tekne Burnu, doğuda ise Aydın, Manisa il sınırları ile çevrilmiş İzmir, batıda kendi adıyla...
İzmire Yakın İller hangileridir
İzmire komşu iller
İzmir komşu iller
İzmir - Denizli: 224 km.
İzmir - Manisa: 36 km.
İzmir - Muğla: 229 km.
İzmir - Uşak: 211 km .
İzmir - Aydın; 126 km.
İzmir - Balıkesir: 173 km.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.