Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
İzmire Yakın Adaları
İzmire Yakın Yunan Adaları hangileri
İzmire Yakın Yunan Adaları
Girit
Girit Adası tarihi ve kültürü ile başlı başına güzel bir adadır. Yunan Adalarının turizme en elverişli, en çok rağbet gören adasıdır. Girit adası bir çok tarihi olay atlatmış ve bununla ilgili birçok...
İzmir Halk Eğitim Merkezleri liste
İzmirdeki Halk Eğitim Merkezleri telefonlarıizmir halk eğitim merkezleri ve telefon numaraları aşağıdaki gibidir.
İzmir Konak Halk Eğitim Merkezi
Konak
0 232 262 22 06 - 250 98 44 - İZMİR
Seferihisar Halk Eğitim Merkezi
Seferihisar
0 232 743 57 42 - İZMİR...
İzmir’in Turistik Mekanları; İzmir’de Gezilip Görülmesi Gereken Yerler
Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Ege’nin incisi İzmir, yaz tatilini geçirmek için ideal bir şehir. ancak deniz-kum-güneş üçlüsünün dışında İzmir’in meraklılarına sunduğu bambaşka güzellikler de var. İzmir’e geldiyseniz...
Aşağıkızılca - Aşağıkızılca Köyü - Aşağıkızılca Köyü Kemalpaşa - İzmir - Aşağıkızılca Hakkında - Aşağıkızılca Resimleri - Aşağıkızılca Tanıtım - Aşağıkızılca Bilgileri
İlçe : Kemalpaşa
İL : İzmir
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa...
Damlacık - Damlacık Köyü - Damlacık Köyü Kemalpaşa - İzmir - Damlacık Hakkında - Damlacık Resimleri - Damlacık Tanıtım - Damlacık Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.
Sağlık Evi - Yok...
İzmirdeki açık ve Kapalı Yüzme Havuzları
İzmirde Bulunan Yüzme Havuzları
Ege Üniversitesi Yüzme Havuzu
Adres: Bornova, Ege Üniversitesi Kampüsü , 35100 Erzene, İzmir
Telefon: (0-232) 388 10 29
İzmir Alsancak Atatürk Yüzme Tesisleri
Adres: Atatürk Yüzme Tesisleri 1486 Sok. Alsancak /...
Alaçatı'ya Nasıl Gidilir?
Gözde tatil yerlerinden biri olan Alaçatı aynı zamanda en iyi rüzgar sörfünün yapıldığı yerdir.
Alaçatı Nerede?
Alaçatı, İzmir merkeze 70 kilometre uzaklıkta. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ise, 90 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Havalimanından Alaçatı’ya...
İzmirin Kültürel Özellikleri Nedir ? İzmirin Özellikleri
İzmir'in kültürel hazineleri
Türkiye'nin üçüncü büyük şehri olan İzmir, ılıman iklimi, güzel doğası ve çevresin de bulunan tarihi merkezlerle her dönem önemini koruyan bir kent. İstanbul’dan sonra ikinci büyük limana sahip olan İzmir...
İzmir Valiliği
İzmir Valiliği Web Sitesi
İzmir Valiliği Resmi Web Sitesi
İzmir valiliği resmi web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
İzmir Valiliği Resmi Web Sitesi
Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Vizyonumuz...
*Atatürk ilke ve...
Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Hakkında - Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Resimleri - Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu İletişim
Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
İzmir-Torbalı Ayrancılar...
Meşhur İzmir Yemekleri
İzmirin yemekleri
İzmir ve yöresinin yemekleri de çeşit açısından son derece zengindir.Başlıcalarını şöyle sıralayabiliriz.
TARHANA ÇORBASI
Yaz mevsiminin sonuna doğru un, yoğurt, bol domates, kırmızı biber, İzmir ‘ e özgü yabani otlar önce kazanlarda pişirilir, daha...
Kızılüzüm - Kızılüzüm Köyü - Kızılüzüm Köyü Kemalpaşa - İzmir - Kızılüzüm Hakkında - Kızılüzüm Resimleri - Kızılüzüm Tanıtım - Kızılüzüm Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.
Sağlık Evi -...
izmirin maden rezervleri,
izmir'in madenleri,
izmirdeki madenler
Civa: İzmir'in Ödemiş ve Karaburun, Konya'nın Sarayönü çevresinde ve ayrıca Niğde civarlarında çıkartılır.
En fazla tuz üretimi İzmir'deki Çamaltı tuzlasında, deniz suyundan elde edilir.
Metalik madenler bakımından ildeki en...
İzmir’de Çıkarılan Madenler
Cıva
Tek sıvı madendir. Zirai ilaç yapımında, kâğıt sanayiinde, suni gübre üretiminde ve boya sanayiinde kullanılır. Türkiye’de Sarayönü (Konya), Ödemiş (İzmir), Manisa ve Uşak çevresinde çıkarılmaktadır.
Tuz
Çeşitli yollarla elde edilen bir doğal kaynaktır...
Küçükavulcuk - Küçükavulcuk Köyü - Küçükavulcuk Köyü Ödemiş - İzmir - Küçükavulcuk Hakkında - Küçükavulcuk Resimleri - Küçükavulcuk Tanıtım - Küçükavulcuk Bilgileri
İlçe : Ödemiş
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa...
Şirince - Şirince Köyü - Şirince Köyü Selçuk - İzmir - Şirince Hakkında - Şirince Resimleri - Şirince Tanıtım - Şirince Bilgileri
İlçe : Selçuk
Şirince, İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı ve Selçuk'a 8 km. mesafede tarihi mimarisi korunmayı başarılmış turistik bir köydür.
Özgün adı...
İzmirin Nüfusu
İzmirin Yüzölçümü
İzmirin Özellikleri
İzmirin Plakası
İzmir’in Genel Özellikleri, Yüzölçümü, Plaka Numarası
Yüzölçümü: 1.973 km²
Nüfus: 2.694.770 (1990)
İl Trafik No: 35
Türkiye'nin üçüncü büyük şehri olan İzmir, çağdaş, gelişmiş, aynı zamanda işlek bir ticaret...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.