Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Çayırköy - Çayırköy Köyü - Çayırköy Köyü Ödemiş - İzmir - Çayırköy Hakkında - Çayırköy Resimleri - Çayırköy Tanıtım - Çayırköy Bilgileri
İlçe : Ödemiş
İL : İzmir
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Demircili - Demircili Köyü - Demircili Köyü Ödemiş - İzmir - Demircili Hakkında - Demircili Resimleri - Demircili Tanıtım - Demircili Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Dereuzunyer - Dereuzunyer Köyü - Dereuzunyer Köyü Ödemiş - İzmir - Dereuzunyer Hakkında - Dereuzunyer Resimleri - Dereuzunyer Tanıtım - Dereuzunyer Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Elmabağı - Elmabağı Köyü - Elmabağı Köyü Ödemiş - İzmir - Elmabağı Hakkında - Elmabağı Resimleri - Elmabağı Tanıtım - Elmabağı Bilgileri
Sağlık Evi - Var / Faal...
Ertuğrulköy - Ertuğrulköy Köyü - Ertuğrulköy Köyü Ödemiş - İzmir - Ertuğrulköy Hakkında - Ertuğrulköy Resimleri - Ertuğrulköy Tanıtım - Ertuğrulköy Bilgileri
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Gereli - Gereli Köyü - Gereli Köyü Ödemiş - İzmir - Gereli Hakkında - Gereli Resimleri - Gereli Tanıtım - Gereli Bilgileri
Sağlık Evi - Var / Faal
Sağlık Ocağı -...
Günlüce - Günlüce Köyü - Günlüce Köyü Ödemiş - İzmir - Günlüce Hakkında - Günlüce Resimleri - Günlüce Tanıtım - Günlüce Bilgileri
ÖDEMİŞ'in kuzeyinde 7 km mesafededir.Romalılar döneminde HYPİPA olarak bilinirdi.Köyde Romalılar döneminde itibaren çömlekçilik yani...
Hamamköy - Hamamköy Köyü - Hamamköy Köyü Ödemiş - İzmir - Hamamköy Hakkında - Hamamköy Resimleri - Hamamköy Tanıtım - Hamamköy Bilgileri
İzmir İli'nin güneydoğu bölgesinde Ödemiş İlçesi'ne bağlı bir dağ köyüdür.İzmir'e 135, Ödemiş'e 40 km.dir. Ödemiş - Aydın...
İlkkurşun - İlkkurşun Köyü - İlkkurşun Köyü Ödemiş - İzmir - İlkkurşun Hakkında - İlkkurşun Resimleri - İlkkurşun Tanıtım - İlkkurşun Bilgileri
İlkkurşun köyü (eski adıyla Hacı İlyas köyü); İzmir ili Ödemiş ilçesinin 10 km batısında yer alan; kuzey, güney ve batı...
Karadoğan - Karadoğan Köyü - Karadoğan Köyü Ödemiş - İzmir - Karadoğan Hakkında - Karadoğan Resimleri - Karadoğan Tanıtım - Karadoğan Bilgileri
Sağlık Evi - Var /...
Kazanlı - Kazanlı Köyü - Kazanlı Köyü Ödemiş - İzmir - Kazanlı Hakkında - Kazanlı Resimleri - Kazanlı Tanıtım - Kazanlı Bilgileri
Kazanlı köyü Ödemiş'in 13 km güneyinde yer alır. Balabanlı ve Yeğenli köyü komşularıdır. Köy halkı tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır...
Kurucaova - Kurucaova Köyü - Kurucaova Köyü Ödemiş - İzmir - Kurucaova Hakkında - Kurucaova Resimleri - Kurucaova Tanıtım - Kurucaova Bilgileri
Sağlık Evi - Var /...
Mescitli - Mescitli Köyü - Mescitli Köyü Ödemiş - İzmir - Mescitli Hakkında - Mescitli Resimleri - Mescitli Tanıtım - Mescitli Bilgileri
Mursallı - Mursallı Köyü - Mursallı Köyü Ödemiş - İzmir - Mursallı Hakkında - Mursallı Resimleri - Mursallı Tanıtım - Mursallı Bilgileri
Mursallı, Ödemiş ilçe merkezine yaklaşık 5 km uzaklıkta olup zeytin ağaçları arasına saklanmış bir köydür. Rivayete göre köy...
Ocaklı - Ocaklı Köyü - Ocaklı Köyü Ödemiş - İzmir - Ocaklı Hakkında - Ocaklı Resimleri - Ocaklı Tanıtım - Ocaklı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok...
Orhangazi - Orhangazi Köyü - Orhangazi Köyü Ödemiş - İzmir - Orhangazi Hakkında - Orhangazi Resimleri - Orhangazi Tanıtım - Orhangazi Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Pirinççi - Pirinççi Köyü - Pirinççi Köyü Ödemiş - İzmir - Pirinççi Hakkında - Pirinççi Resimleri - Pirinççi Tanıtım - Pirinççi Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Seki - Seki Köyü - Seki Köyü Ödemiş - İzmir - Seki Hakkında - Seki Resimleri - Seki Tanıtım - Seki Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok
İlköğretim Okulu...
Seyrekli - Seyrekli Köyü - Seyrekli Köyü Ödemiş - İzmir - Seyrekli Hakkında - Seyrekli Resimleri - Seyrekli Tanıtım - Seyrekli Bilgileri
Tosunlar - Tosunlar Köyü - Tosunlar Köyü Ödemiş - İzmir - Tosunlar Hakkında - Tosunlar Resimleri - Tosunlar Tanıtım - Tosunlar Bilgileri
Türkönü - Türkönü Köyü - Türkönü Köyü Ödemiş - İzmir - Türkönü Hakkında - Türkönü Resimleri - Türkönü Tanıtım - Türkönü Bilgileri
Türkönü, İzmir ilinin Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür. Çakırcalı Mehmet Efenin doğduğu köy'ün eski adı ile Ayasuluk'dur. Ödemiş in...
Üçkonak - Üçkonak Köyü - Üçkonak Köyü Ödemiş - İzmir - Üçkonak Hakkında - Üçkonak Resimleri - Üçkonak Tanıtım - Üçkonak Bilgileri
Üçkonak, İzmir'e bağlı Ödemiş ilçesinin bir köyüdür. Bir ilkokulu ve iki camisi mevcuttur. Köyün eski adı Semit'tir. Köy bu ismi...
İzmir Türküleri
İzmir Yöresine Ait Türküler
İzmir Türkü Sözleri
Ah Bir Ataş Ver
Ah bir ataş ver cigaramı yakayım
Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım
Uzun olur gemilerin direği
Ah çatal olur efelerin yüreği
Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın
Arkadaşlar uykulardan uyansın
Uzun olur...
izmirde ne yenilir ne içilir,izmirde ne meşhur,izmir yemekleri,
İzmir Ege sofra kültürünün merkezi olması sebebiyle çeşitlilik ve zenginlikleri yemeklerine de yansımış ve tam bir lezzet denizidir.
İzmirde neler yenir - İzmir'de nerde ne yenilir
Çeşme ve Foça’dan getirilen başta çipura...
İzmir Yabancı Dil Kursları - Yabancı Dil Kursu - İzmir'deki Yabancı Dil Kursları Adresleri - Yabancı Dil Kursları
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: İNDEM YABANCI DİL KURSU
Adresi: EĞİTİM MAH.ŞAİR NEDİM SOK.NO:6/A BALÇOVA-İZMİR
Telefon Numarası...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.