Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Çayırköy - Çayırköy Köyü - Çayırköy Köyü Ödemiş - İzmir - Çayırköy Hakkında - Çayırköy Resimleri - Çayırköy Tanıtım - Çayırköy Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Demircili - Demircili Köyü - Demircili Köyü Ödemiş - İzmir - Demircili Hakkında - Demircili Resimleri - Demircili Tanıtım - Demircili Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Dereuzunyer - Dereuzunyer Köyü - Dereuzunyer Köyü Ödemiş - İzmir - Dereuzunyer Hakkında - Dereuzunyer Resimleri - Dereuzunyer Tanıtım - Dereuzunyer Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Elmabağı - Elmabağı Köyü - Elmabağı Köyü Ödemiş - İzmir - Elmabağı Hakkında - Elmabağı Resimleri - Elmabağı Tanıtım - Elmabağı Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Ertuğrulköy - Ertuğrulköy Köyü - Ertuğrulköy Köyü Ödemiş - İzmir - Ertuğrulköy Hakkında - Ertuğrulköy Resimleri - Ertuğrulköy Tanıtım - Ertuğrulköy Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Gereli - Gereli Köyü - Gereli Köyü Ödemiş - İzmir - Gereli Hakkında - Gereli Resimleri - Gereli Tanıtım - Gereli Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal Sağlık Ocağı -...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Günlüce - Günlüce Köyü - Günlüce Köyü Ödemiş - İzmir - Günlüce Hakkında - Günlüce Resimleri - Günlüce Tanıtım - Günlüce Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir ÖDEMİŞ'in kuzeyinde 7 km mesafededir.Romalılar döneminde HYPİPA olarak bilinirdi.Köyde Romalılar döneminde itibaren çömlekçilik yani...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Hamamköy - Hamamköy Köyü - Hamamköy Köyü Ödemiş - İzmir - Hamamköy Hakkında - Hamamköy Resimleri - Hamamköy Tanıtım - Hamamköy Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir İzmir İli'nin güneydoğu bölgesinde Ödemiş İlçesi'ne bağlı bir dağ köyüdür.İzmir'e 135, Ödemiş'e 40 km.dir. Ödemiş - Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
İlkkurşun - İlkkurşun Köyü - İlkkurşun Köyü Ödemiş - İzmir - İlkkurşun Hakkında - İlkkurşun Resimleri - İlkkurşun Tanıtım - İlkkurşun Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir İlkkurşun köyü (eski adıyla Hacı İlyas köyü); İzmir ili Ödemiş ilçesinin 10 km batısında yer alan; kuzey, güney ve batı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Karadoğan - Karadoğan Köyü - Karadoğan Köyü Ödemiş - İzmir - Karadoğan Hakkında - Karadoğan Resimleri - Karadoğan Tanıtım - Karadoğan Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var /...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Kazanlı - Kazanlı Köyü - Kazanlı Köyü Ödemiş - İzmir - Kazanlı Hakkında - Kazanlı Resimleri - Kazanlı Tanıtım - Kazanlı Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Kazanlı köyü Ödemiş'in 13 km güneyinde yer alır. Balabanlı ve Yeğenli köyü komşularıdır. Köy halkı tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Kurucaova - Kurucaova Köyü - Kurucaova Köyü Ödemiş - İzmir - Kurucaova Hakkında - Kurucaova Resimleri - Kurucaova Tanıtım - Kurucaova Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var /...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Mescitli - Mescitli Köyü - Mescitli Köyü Ödemiş - İzmir - Mescitli Hakkında - Mescitli Resimleri - Mescitli Tanıtım - Mescitli Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Mursallı - Mursallı Köyü - Mursallı Köyü Ödemiş - İzmir - Mursallı Hakkında - Mursallı Resimleri - Mursallı Tanıtım - Mursallı Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Mursallı, Ödemiş ilçe merkezine yaklaşık 5 km uzaklıkta olup zeytin ağaçları arasına saklanmış bir köydür. Rivayete göre köy...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Ocaklı - Ocaklı Köyü - Ocaklı Köyü Ödemiş - İzmir - Ocaklı Hakkında - Ocaklı Resimleri - Ocaklı Tanıtım - Ocaklı Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
31
Orhangazi - Orhangazi Köyü - Orhangazi Köyü Ödemiş - İzmir - Orhangazi Hakkında - Orhangazi Resimleri - Orhangazi Tanıtım - Orhangazi Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Pirinççi - Pirinççi Köyü - Pirinççi Köyü Ödemiş - İzmir - Pirinççi Hakkında - Pirinççi Resimleri - Pirinççi Tanıtım - Pirinççi Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Seki - Seki Köyü - Seki Köyü Ödemiş - İzmir - Seki Hakkında - Seki Resimleri - Seki Tanıtım - Seki Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Seyrekli - Seyrekli Köyü - Seyrekli Köyü Ödemiş - İzmir - Seyrekli Hakkında - Seyrekli Resimleri - Seyrekli Tanıtım - Seyrekli Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Tosunlar - Tosunlar Köyü - Tosunlar Köyü Ödemiş - İzmir - Tosunlar Hakkında - Tosunlar Resimleri - Tosunlar Tanıtım - Tosunlar Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Var / Faal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Türkönü - Türkönü Köyü - Türkönü Köyü Ödemiş - İzmir - Türkönü Hakkında - Türkönü Resimleri - Türkönü Tanıtım - Türkönü Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Türkönü, İzmir ilinin Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür. Çakırcalı Mehmet Efenin doğduğu köy'ün eski adı ile Ayasuluk'dur. Ödemiş in...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Üçkonak - Üçkonak Köyü - Üçkonak Köyü Ödemiş - İzmir - Üçkonak Hakkında - Üçkonak Resimleri - Üçkonak Tanıtım - Üçkonak Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Üçkonak, İzmir'e bağlı Ödemiş ilçesinin bir köyüdür. Bir ilkokulu ve iki camisi mevcuttur. Köyün eski adı Semit'tir. Köy bu ismi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
İzmir Türküleri İzmir Yöresine Ait Türküler İzmir Türkü Sözleri Ah Bir Ataş Ver Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
izmirde ne yenilir ne içilir,izmirde ne meşhur,izmir yemekleri, İzmir Ege sofra kültürünün merkezi olması sebebiyle çeşitlilik ve zenginlikleri yemeklerine de yansımış ve tam bir lezzet denizidir. İzmirde neler yenir - İzmir'de nerde ne yenilir Çeşme ve Foça’dan getirilen başta çipura...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
İzmir Yabancı Dil Kursları - Yabancı Dil Kursu - İzmir'deki Yabancı Dil Kursları Adresleri - Yabancı Dil Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İZMİR / BALÇOVA Adı: İNDEM YABANCI DİL KURSU Adresi: EĞİTİM MAH.ŞAİR NEDİM SOK.NO:6/A BALÇOVA-İZMİR Telefon Numarası...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt