Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Yahşibey - Yahşibey Köyü - Yahşibey Köyü Dikili - İzmir - Yahşibey Hakkında - Yahşibey Resimleri - Yahşibey Tanıtım - Yahşibey Bilgileri
İlçe : Dikili
İL : İzmir
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Yaylayurt - Yaylayurt Köyü - Yaylayurt Köyü Dikili - İzmir - Yaylayurt Hakkında - Yaylayurt Resimleri - Yaylayurt Tanıtım - Yaylayurt Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Yenice - Yenice Köyü - Yenice Köyü Dikili - İzmir - Yenice Hakkında - Yenice Resimleri - Yenice Tanıtım - Yenice Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı - Yok...
Ilıpınar - Ilıpınar Köyü - Ilıpınar Köyü Foça - İzmir - Ilıpınar Hakkında - Ilıpınar Resimleri - Ilıpınar Tanıtım - Ilıpınar Bilgileri
İlçe : Foça
Ilıpınar İzmir 'in Foça ilçeside yer alan bir köydür. Foça-İzmir yolu üzerinde yer almaktadır.
Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki...
Kozbeyli - Kozbeyli Köyü - Kozbeyli Köyü Foça - İzmir - Kozbeyli Hakkında - Kozbeyli Resimleri - Kozbeyli Tanıtım - Kozbeyli Bilgileri
Kozbeyli İzmir 'in Foça ilçesi sınırları içersinde yer alan bir köydür.
Kozbeyli köyünün tarihi M.S. 14. ve 16. yüzyıllarda hüküm...
Yeni Bağarası - Yeni Bağarası Köyü - Yeni Bağarası Köyü Foça - İzmir - Yeni Bağarası Hakkında - Yeni Bağarası Resimleri - Yeni Bağarası Tanıtım - Yeni Bağarası Bilgileri
Yeni Bağarası İzmir 'in Foça ilçeside yer alan bir köydür. Foça-İzmir yolu üzerinde Bağarası...
Ambarseki - Ambarseki Köyü - Ambarseki Köyü Karaburun - İzmir - Ambarseki Hakkında - Ambarseki Resimleri - Ambarseki Tanıtım - Ambarseki Bilgileri
İlçe : Karaburun
Sağlık Evi -...
Bozköy - Bozköy Köyü - Bozköy Köyü Karaburun - İzmir - Bozköy Hakkında - Bozköy Resimleri - Bozköy Tanıtım - Bozköy Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı -...
Eğlenhoca - Eğlenhoca Köyü - Eğlenhoca Köyü Karaburun - İzmir - Eğlenhoca Hakkında - Eğlenhoca Resimleri - Eğlenhoca Tanıtım - Eğlenhoca Bilgileri
Sağlık Evi -...
Hasseki - Hasseki Köyü - Hasseki Köyü Karaburun - İzmir - Hasseki Hakkında - Hasseki Resimleri - Hasseki Tanıtım - Hasseki Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
İnecik - İnecik Köyü - İnecik Köyü Karaburun - İzmir - İnecik Hakkında - İnecik Resimleri - İnecik Tanıtım - İnecik Bilgileri
İnecik köyü, Karaburun İzmir'e bağlı bir köydür. Karaburun'a 13 km., İzmir'e 87 km. uzaklıkta olan bir köydür. Tarihi 1500'lü yıllara...
Kösedere - Kösedere Köyü - Kösedere Köyü Karaburun - İzmir - Kösedere Hakkında - Kösedere Resimleri - Kösedere Tanıtım - Kösedere Bilgileri
Kösedere Köyü İzmir'in Karaburun ilçesinin en büyük köylerinden biridir. Eski adı Ağalarseki'dir. Bütün Karaburun köyleri...
Parlak - Parlak Köyü - Parlak Köyü Karaburun - İzmir - Parlak Hakkında - Parlak Resimleri - Parlak Tanıtım - Parlak Bilgileri
Parlak, Karaburun, İzmir ilinin Karaburun ilçesine bağlı bir köydür Karaburun Yarımadası'nda bulunan köy Boynak köyü olarak da geçer...
Saip - Saip Köyü - Saip Köyü Karaburun - İzmir - Saip Hakkında - Saip Resimleri - Saip Tanıtım - Saip Bilgileri
Saip köyü Karaburun merkezinin Ahırlı olduğu zamanlarda ve belki daha önce bölgenin merkezi idi.
Saip köyünde aşağı köy mahallesinde Mahkeme altı...
Salman - Salman Köyü - Salman Köyü Karaburun - İzmir - Salman Hakkında - Salman Resimleri - Salman Tanıtım - Salman Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı -...
Sarpıncık - Sarpıncık Köyü - Sarpıncık Köyü Karaburun - İzmir - Sarpıncık Hakkında - Sarpıncık Resimleri - Sarpıncık Tanıtım - Sarpıncık Bilgileri
Sağlık Evi -...
Tepeboz - Tepeboz Köyü - Tepeboz Köyü Karaburun - İzmir - Tepeboz Hakkında - Tepeboz Resimleri - Tepeboz Tanıtım - Tepeboz Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
Yaylaköy - Yaylaköy Köyü - Yaylaköy Köyü Karaburun - İzmir - Yaylaköy Hakkında - Yaylaköy Resimleri - Yaylaköy Tanıtım - Yaylaköy Bilgileri
Yaylaköy, İzmir ili Karaburun ilçesine bağlı, denizden yaklaşık 1000 metre kadar yükseklikte olup engebeli bir arazi...
Akalan - Akalan Köyü - Akalan Köyü Kemalpaşa - İzmir - Akalan Hakkında - Akalan Resimleri - Akalan Tanıtım - Akalan Bilgileri
İlçe : Kemalpaşa
Sağlık Evi - Var / Faal Değil...
Ansızca - Ansızca Köyü - Ansızca Köyü Kemalpaşa - İzmir - Ansızca Hakkında - Ansızca Resimleri - Ansızca Tanıtım - Ansızca Bilgileri
Sağlık Evi - Var / Faal...
Bayramlı - Bayramlı Köyü - Bayramlı Köyü Kemalpaşa - İzmir - Bayramlı Hakkında - Bayramlı Resimleri - Bayramlı Tanıtım - Bayramlı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Beşpınar - Beşpınar Köyü - Beşpınar Köyü Kemalpaşa - İzmir - Beşpınar Hakkında - Beşpınar Resimleri - Beşpınar Tanıtım - Beşpınar Bilgileri
Sağlık Evi - Yok...
Cumalı - Cumalı Köyü - Cumalı Köyü Kemalpaşa - İzmir - Cumalı Hakkında - Cumalı Resimleri - Cumalı Tanıtım - Cumalı Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık Ocağı -...
Çınılıköy - Çınılıköy Köyü - Çınılıköy Köyü Kemalpaşa - İzmir - Çınılıköy Hakkında - Çınılıköy Resimleri - Çınılıköy Tanıtım - Çınılıköy Bilgileri
Sağlık Evi -...
Dereköy - Dereköy Köyü - Dereköy Köyü Kemalpaşa - İzmir - Dereköy Hakkında - Dereköy Resimleri - Dereköy Tanıtım - Dereköy Bilgileri
Sağlık Evi - Yok
Sağlık...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.