Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kayıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kayıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kayıköy İlköğretim Okulu İletişim Kayıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1928 yılında üç yıllık olarak eğitim-öğretime açılan çevremizdeki en eski...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun bulunduğu mahallenin eski adı Tavşanalanı Mevkii,yeni adı ise ‘Esentepe Mahallesi’dir. Yeni yerleşim alanı olan bu mahallede 1987 yılına kadar okul...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Yarış İlköğretim Okulu Hakkında - Yarış İlköğretim Okulu Tanıtım - Yarış İlköğretim Okulu Resimleri - Yarış İlköğretim Okulu İletişim Yarış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüze öğretmen olarak gelen Nuri DEMİRAYAK eğitim-öğretimi evlerde ve odalarda yürütüyordu. 1946...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya VİZYONUMUZ 1-Kendini sürekli yenileyen; okuyan, inceleyen, araştıran; analiz ve sentezler yapabilen; nesillerin yetiştiği, 2-Bütün Öğrencilerin; akla ve bilime dayalı eğitim ortamında;Hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, 3-Dünü,bugüne; bugünü...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Altınkent İlköğretim Okulu Hakkında - Altınkent İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınkent İlköğretim Okulu Resimleri - Altınkent İlköğretim Okulu İletişim Altınkent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Gediz'e 9 km uzaktaki Altınkent Beldesi'nde bulunmaktadır. 13 derslik (...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Öğretim Şekli: Tekli Öğretim İdareci Sayısı: 2 Öğretmen Sayısı: 20 Yardımcı Personel...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Cebrail İlköğretim Okulu Hakkında - Cebrail İlköğretim Okulu Tanıtım - Cebrail İlköğretim Okulu Resimleri - Cebrail İlköğretim Okulu İletişim Cebrail İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cebrail İlköğretim Okulu Hakkındaki Bilgilere Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Çukurören İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurören İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurören İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurören İlköğretim Okulu İletişim Çukurören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çukurören İlkokulu 1945-1946 Eğitim-Öğretim yılında geçici olarak Köy odasında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Dayınlar İlköğretim Okulu Hakkında - Dayınlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Dayınlar İlköğretim Okulu Resimleri - Dayınlar İlköğretim Okulu İletişim Dayınlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Dayınlar İlköğretim Okulu Hakkındaki Bilgilere Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Erdoğmuş İlköğretim Okulu Hakkında - Erdoğmuş İlköğretim Okulu Tanıtım - Erdoğmuş İlköğretim Okulu Resimleri - Erdoğmuş İlköğretim Okulu İletişim Erdoğmuş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Başarıda, çalışma ortamının önemini bilir, öğrencilerimize en iyi ortamı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Tanıtım - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Resimleri - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu İletişim Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak GEDİZ'de ( o zamanlar ismi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Muhipler Köyü'nde ilkokul 1933 yılında "Muhipler İlkokulu" adı ile ahşap bir binada üç sınıflı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Fırdan İlköğretim Okulu Hakkında - Fırdan İlköğretim Okulu Tanıtım - Fırdan İlköğretim Okulu Resimleri - Fırdan İlköğretim Okulu İletişim Fırdan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1927 yılında tek derslikli olarak FIRDAN İLKOKULU adıyla açılmış üçüncü...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu İletişim Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ: Atatürk ilke ve inkılapları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Kayaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kayaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kayaköy İlköğretim Okulu İletişim Kayaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kayaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstediklerinize Aşağıdaki Linklerden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya 1924 yılında ilçe kaymakamı Osman Nuri Bey tarafından yapılan okulumuz, aynı yıl Osman Nuri Mektebi olarak eğitim öğretime başladı.İki katlı ahşap bir bina olarak hizmete giren okulumuz önceleri Sabır Gazi, sonraları Kumtaş Mahallesi diye anılan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ OKULDAKİ ÖĞRENCİLERİN...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Umurbey İlköğretim Okulu Hakkında - Umurbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Umurbey İlköğretim Okulu Resimleri - Umurbey İlköğretim Okulu İletişim Umurbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul 1989 yılında Umurbey ilköğretim okulu olarak açıldı. İlk bina tamamen devlet katkısı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında - Yenikent İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenikent İlköğretim Okulu Resimleri - Yenikent İlköğretim Okulu İletişim Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Yeşilçay İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilçay İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilçay İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilçay İlköğretim Okulu İletişim Yeşilçay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yeşilçay İlköğretim okulu tamamen köylülerin yardımıyla yapılan ilk okul binası 1951...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Yunuslar İlköğretim Okulu Hakkında - Yunuslar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunuslar İlköğretim Okulu Resimleri - Yunuslar İlköğretim Okulu İletişim Yunuslar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yunusla köyünde ilkokul ilk defa 1948-1949 yılında Hatipler-Hacılar a ait odada...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : TEMEL DEĞERLERİMİZ (İLKELERİMİZ) · BÜTÜN ÇALIŞANLARIMIZIN ODAK NOKTASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ VARDIR. · BİZ; ÖĞRENCİLERİMİZE SAYGI DUYAR ;DEĞER VERİR ve ONLARI DESTEKLERİZ. · BİZ...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Doğalgaz Borç Sorgulama Kütahya Kütahya’da doğal gaz dağıtımını üstlenen Çinigaz‘ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Adnan Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya Adnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Okmeydanı, Gültepe, Sultanbağı mahallelerinin kesiştiği noktada üç mahalleye hizmet vermek amacıyla ilköğretim okulu olarak yapılmış ve 1994-1995 Eğitim Öğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Alayunt İlköğretim Okulu Hakkında - Alayunt İlköğretim Okulu Tanıtım - Alayunt İlköğretim Okulu Resimleri - Alayunt İlköğretim Okulu İletişim Alayunt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Alayunt Köyü İlkokulu 1928 yılında köy halkı tarafından yapılan iki dershaneli binada...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt