Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Kayıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kayıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kayıköy İlköğretim Okulu İletişim
Kayıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1928 yılında üç yıllık olarak eğitim-öğretime açılan çevremizdeki en eski...
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun bulunduğu mahallenin eski adı Tavşanalanı Mevkii,yeni adı ise ‘Esentepe Mahallesi’dir.
Yeni yerleşim alanı olan bu mahallede 1987 yılına kadar okul...
Yarış İlköğretim Okulu Hakkında - Yarış İlköğretim Okulu Tanıtım - Yarış İlköğretim Okulu Resimleri - Yarış İlköğretim Okulu İletişim
Yarış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüze öğretmen olarak gelen Nuri DEMİRAYAK eğitim-öğretimi evlerde ve odalarda yürütüyordu. 1946...
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya
VİZYONUMUZ
1-Kendini sürekli yenileyen; okuyan, inceleyen, araştıran; analiz ve sentezler yapabilen; nesillerin yetiştiği,
2-Bütün Öğrencilerin; akla ve bilime dayalı eğitim ortamında;Hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı,
3-Dünü,bugüne; bugünü...
Altınkent İlköğretim Okulu Hakkında - Altınkent İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınkent İlköğretim Okulu Resimleri - Altınkent İlköğretim Okulu İletişim
Altınkent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Gediz'e 9 km uzaktaki Altınkent Beldesi'nde bulunmaktadır. 13 derslik (...
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Öğretim Şekli: Tekli Öğretim
İdareci Sayısı: 2
Öğretmen Sayısı: 20
Yardımcı Personel...
Cebrail İlköğretim Okulu Hakkında - Cebrail İlköğretim Okulu Tanıtım - Cebrail İlköğretim Okulu Resimleri - Cebrail İlköğretim Okulu İletişim
Cebrail İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Cebrail İlköğretim Okulu Hakkındaki Bilgilere Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz...
Çukurören İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurören İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurören İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurören İlköğretim Okulu İletişim
Çukurören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çukurören İlkokulu 1945-1946 Eğitim-Öğretim yılında geçici olarak Köy odasında...
Dayınlar İlköğretim Okulu Hakkında - Dayınlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Dayınlar İlköğretim Okulu Resimleri - Dayınlar İlköğretim Okulu İletişim
Dayınlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Dayınlar İlköğretim Okulu Hakkındaki Bilgilere Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz...
Erdoğmuş İlköğretim Okulu Hakkında - Erdoğmuş İlköğretim Okulu Tanıtım - Erdoğmuş İlköğretim Okulu Resimleri - Erdoğmuş İlköğretim Okulu İletişim
Erdoğmuş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Başarıda, çalışma ortamının önemini bilir, öğrencilerimize en iyi ortamı...
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Tanıtım - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Resimleri - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu İletişim
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak GEDİZ'de ( o zamanlar ismi...
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Muhipler Köyü'nde ilkokul 1933 yılında "Muhipler İlkokulu" adı ile ahşap bir binada üç sınıflı...
Fırdan İlköğretim Okulu Hakkında - Fırdan İlköğretim Okulu Tanıtım - Fırdan İlköğretim Okulu Resimleri - Fırdan İlköğretim Okulu İletişim
Fırdan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1927 yılında tek derslikli olarak FIRDAN İLKOKULU adıyla açılmış üçüncü...
Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu İletişim
Hacı Fatma Çoban İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ:
Atatürk ilke ve inkılapları...
Kayaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kayaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kayaköy İlköğretim Okulu İletişim
Kayaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kayaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstediklerinize Aşağıdaki Linklerden...
Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya
1924 yılında ilçe kaymakamı Osman Nuri Bey tarafından yapılan okulumuz, aynı yıl Osman Nuri Mektebi olarak eğitim öğretime başladı.İki katlı ahşap bir bina olarak hizmete giren okulumuz önceleri Sabır Gazi, sonraları Kumtaş Mahallesi diye anılan...
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
OKULDAKİ ÖĞRENCİLERİN...
Umurbey İlköğretim Okulu Hakkında - Umurbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Umurbey İlköğretim Okulu Resimleri - Umurbey İlköğretim Okulu İletişim
Umurbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul 1989 yılında Umurbey ilköğretim okulu olarak açıldı. İlk bina tamamen devlet katkısı...
Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında - Yenikent İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenikent İlköğretim Okulu Resimleri - Yenikent İlköğretim Okulu İletişim
Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline...
Yeşilçay İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilçay İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilçay İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilçay İlköğretim Okulu İletişim
Yeşilçay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yeşilçay İlköğretim okulu tamamen köylülerin yardımıyla yapılan ilk okul binası 1951...
Yunuslar İlköğretim Okulu Hakkında - Yunuslar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunuslar İlköğretim Okulu Resimleri - Yunuslar İlköğretim Okulu İletişim
Yunuslar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yunusla köyünde ilkokul ilk defa 1948-1949 yılında Hatipler-Hacılar a ait odada...
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya
Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
TEMEL DEĞERLERİMİZ (İLKELERİMİZ)
· BÜTÜN ÇALIŞANLARIMIZIN ODAK NOKTASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ VARDIR.
· BİZ; ÖĞRENCİLERİMİZE SAYGI DUYAR ;DEĞER VERİR ve ONLARI DESTEKLERİZ.
· BİZ...
Doğalgaz Borç Sorgulama Kütahya
Kütahya’da doğal gaz dağıtımını üstlenen Çinigaz‘ın resmi internet sitesinde, kurumun yönetimi, hizmetleri, projeleri, duyuru ve ihaleleri konusunda bilgi alabilirsiniz. Sitede, abonelik işlemleri, itirazlar, genel fatura bilgileri, tarifeler, anlaşmalı bankalar...
Adnan Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Adnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Okmeydanı, Gültepe, Sultanbağı mahallelerinin kesiştiği noktada üç mahalleye hizmet vermek amacıyla ilköğretim okulu olarak yapılmış ve 1994-1995 Eğitim Öğretim...
Alayunt İlköğretim Okulu Hakkında - Alayunt İlköğretim Okulu Tanıtım - Alayunt İlköğretim Okulu Resimleri - Alayunt İlköğretim Okulu İletişim
Alayunt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Alayunt Köyü İlkokulu 1928 yılında köy halkı tarafından yapılan iki dershaneli binada...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.