Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

ameli Kınıkyeri Köyü - Kınıkyeri Köyü Hakkında - Kınıkyeri Köyü Tanıtımı - Kınıkyeri Köyü Resimleri İlçe: ÇAMELİ İl: DENİZLİ Köy Muhtarı: Bilgi yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 339 İle Uzaklığı: 128 km İlçeye Uzaklığı: 17 km Rakım: 1570 m...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Babadağ Kıranyer Köyü - Kıranyer Köyü Hakkında - Kıranyer Köyü Tanıtımı - Kıranyer Köyü Resimleri İlçe: BABADAĞ İl: DENİZLİ Köy Muhtarı: Bilgi yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 95 İle Uzaklığı: 46 km İlçeye Uzaklığı: 7 km Rakım: 800 m...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Acıpayam Kırca Köyü - vHakkında - Kırca Köyü Tanıtımı - Kırca Köyü Resimleri İlçe: ACIPAYAM İl: DENİZLİ Köy Muhtarı: Süleyman AYBAY Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (258) 528 6372 Cep Telefonu: 0537 629 1899 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 300 İle Uzaklığı: 54 km İlçeye...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Çivril Kızılcayer Köyü - Kızılcayer Köyü Hakkında - Kızılcayer Köyü Tanıtımı - Kızılcayer Köyü Resimleri İlçe: ÇİVRİL İl: DENİZLİ Köy Muhtarı: Mehmet GEYİK Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 7291100 Cep Telefonu: 05436585313 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 352 İle Uzaklığı: 82...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Çameli Kızılkaya Köyü - Kızılkaya Köyü Hakkında - Kızılkaya Köyü Tanıtımı - Kızılkaya Köyü Resimleri İlçe: ÇAMELİ İl: DENİZLİ Köy Muhtarı: Bilgi yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 355 İle Uzaklığı: 118 km İlçeye Uzaklığı: 8 km Rakım: 1290 m...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Çameli Kirazlıyayla Köyü - Kirazlıyayla Köyü Hakkında - Kirazlıyayla Köyü Tanıtımı - Kirazlıyayla Köyü Resimleri İlçe: ÇAMELİ İl: DENİZLİ Köy Muhtarı: MUSTAFA ÖZYER Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (258) 579 23 04 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 1188 İle Uzaklığı: 138 km...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
58
Denizli Bilgisayar Kursları - Denizli Bilgisayar Kursları Adresleri - Denizli İlçeleri Bilgisayar Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: AYBİL BİLGİSAYAR KURSU Adresi: İSTASYON CADDESİ NO:55 KAT:6-7-8 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582418044 Faks...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Denizli Sürücü Kursları - Denizli Sürücü Kursları Adresleri - Denizli İlçeleri Sürücü Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ACIPAYAM Adı: ACIPAYAM SÜRÜCÜ KURSU Adresi: YENİ MAHALLE SANAYİ BULVARI NO:32 ACIPAYAM/DENİZLİ Telefon Numarası: 2585182118 Faks...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Denizli Özel Dershaneler - Denizli Özel Dershaneler Adresleri - Denizli İlçeleri Özel Dershaneler Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ACIPAYAM Adı: İMGE DERSHANESİ Adresi: ESKİ HASTAHANE CADDESİ NO:12 A BLOK:1-2 KAT, B BLOK:1-2 KAT ACIPAYAM/DENİZLİ Telefon...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Denizli ilinin nüfusu Denizli'nin Nüfusu Kaç Denizlinin nüfusu kaçtır Denizlinin nüfusu yıllara göre Denizlinin nüfusu 2010 1927'de 16.500 1990'da 203.741 2000'de 275.500 2007'de 480.000 2008'de 479.000 2010'da 498.623 nüfusu vardır
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Denizli İlinin iklimi Denizlinin iklim Özellikleri Denizlinin iklim özellikleri,yeryüzü şekilleri ve bitki örtüsüİklimi: Ege bölgesinin en serin ilidir. Kışlar ılık ve yazlar serin geçer. Yıllık yağış ortalaması 547 milimetredir. Kar yağışı çok azdır. +41.2° ile -11.4° arasında sıcaklık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
Denizli Valiliği Denizli Valiliği Web Sitesi Denizli Valiliği Resmi Web Sitesi Denizli valiliği resmi web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Denizli Valiliği Resmi Web Sitesi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Denizli neleriyle ünlü Denizli şehri nesiyle ünlüEge bölgesinde yer alan Denizli en çok horozuyla meşhurdur. Bundan başka Pamukkale ilçesinde bulunan travertenleri, Karahıtay adındaki beldesinde ise kaplıcalar, Uşaka yakın ilçelerinden biri olan Çivril ilçesinin ise elması meşhurdur.
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Denizli ilinin yöresel kıyafetleri Denizliye has kıyafetlerİlin çeşitli yörelerinde giyimde farklılıklar görülür. Kadın giysilerinde görülen bazı özellikler: Acıpayam, Tavas ve Çameli yöresinin günümüzdeki kadın giysileri arasında fazla farklılık yoktur. Kadınlar genel olarak geniş ve paçaları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Denizli Haritası ,Denizli ilçeler Haritası,Denizli yol Haritası
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Denizli Seçim sonuçları 2011, Denızli Seçim Sonucu 2011, 2011 Denizli Seçim SonuçlarıDenizli ilçeleri Seçim Sonuçları 2011 Acıpayam Seçim Sonuçları 2011 Akköy Seçim Sonuçları 2011 Babadağ Seçim Sonuçları 2011 Baklan Seçim Sonuçları 2011 Bekilli Seçim Sonuçları 2011 Beyağaç Seçim Sonuçları 2011...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
35
Hisar İlköğretim Okulu Hakkında - Hisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hisar İlköğretim Okulu Resimleri - Hisar İlköğretim Okulu İletişim Hisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Osman Manisalı İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Manisalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Manisalı İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Manisalı İlköğretim Okulu İletişim Osman Manisalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz iki ayrı binadan oluşmaktadır. Okulumuzun şu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Yumrutaş İlköğretim Okulu Hakkında - Yumrutaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Yumrutaş İlköğretim Okulu Resimleri - Yumrutaş İlköğretim Okulu İletişim Yumrutaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : I.KADEME : Yumrutaş Kasabası’nda okulun açılış tarihi 1923 yılı, fakat 1923-1930...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Dedebağı Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Dedebağı Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Dedebağı Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Dedebağı Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Dedebağı Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kayıtların incelemesinden okulumuzun Dedesil...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Belenardıç Şehit Bekir Ertürk İlköğretim Okulu Hakkında - Belenardıç Şehit Bekir Ertürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Belenardıç Şehit Bekir Ertürk İlköğretim Okulu Resimleri - Belenardıç Şehit Bekir Ertürk İlköğretim Okulu İletişim Belenardıç Şehit Bekir Ertürk İlköğretim Okulu Hakkında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Gölemezli İlköğretim Okulu Hakkında - Gölemezli İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölemezli İlköğretim Okulu Resimleri - Gölemezli İlköğretim Okulu İletişim Gölemezli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gölemezli İlköğretim Okulu Denizli Akköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri Akköy Denizli Merkez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Merkez İlköğretim Okulu Denizli Akköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez İlköğretim Okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Babadağ Denizli Atatürk İlköğretim Okulu Denizli Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt