Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Süller Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında - Süller Kasabası İlköğretim Okulu Tanıtım - Süller Kasabası İlköğretim Okulu Resimleri - Süller Kasabası İlköğretim Okulu İletişim
Süller Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Süller İlköğretim Okulu Denizli Çal İlçe Milli...
Belevi İlköğretim Okulu Hakkında - Belevi İlköğretim Okulu Tanıtım - Belevi İlköğretim Okulu Resimleri - Belevi İlköğretim Okulu İletişim
Belevi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Belevi İlköğretim Okulu Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun...
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1932 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır. 1997 yılında sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmiştir.
Okulumuz bünyesinde 16 derslik, 16 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür...
Gökçeyaka 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Gökçeyaka 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökçeyaka 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Gökçeyaka 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Gökçeyaka 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Bıçakçı İlköğretim Okulu Hakkında - Bıçakçı İlköğretim Okulu Tanıtım - Bıçakçı İlköğretim Okulu Resimleri - Bıçakçı İlköğretim Okulu İletişim
Bıçakçı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1966 yılında 2 derslikli bir ilkokul olarak Eğitim ve öğretime...
Arıkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Arıkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Arıkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Arıkaya İlköğretim Okulu İletişim
Arıkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çameli Arıkaya İlköğretim Okulu Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Elmalı İlköğretim Okulu Hakkında - Elmalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Elmalı İlköğretim Okulu Resimleri - Elmalı İlköğretim Okulu İletişim
Elmalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul ilk defa 1946 yılında 5 derslikli olarak kurulmuştur.Bu yıllarda köyün ismi Yusufiye...
İmamlar İlköğretim Okulu Hakkında - İmamlar İlköğretim Okulu Tanıtım - İmamlar İlköğretim Okulu Resimleri - İmamlar İlköğretim Okulu İletişim
İmamlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
İmamlar İlköğretim Okulu Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Kalinkoz İlköğretim Okulu Hakkında - Kalinkoz İlköğretim Okulu Tanıtım - Kalinkoz İlköğretim Okulu Resimleri - Kalinkoz İlköğretim Okulu İletişim
Kalinkoz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kalınkoz İlköğretim Okulu, eski ve yeni bina olmak üzere iki bölgeye ayrılır. Eski...
Kirazlıyayla İlköğretim Okulu Hakkında - Kirazlıyayla İlköğretim Okulu Tanıtım - Kirazlıyayla İlköğretim Okulu Resimleri - Kirazlıyayla İlköğretim Okulu İletişim
Kirazlıyayla İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kirazlıyayla İlköğretim Okulu Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim...
Sarıkavak İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıkavak İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıkavak İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkavak İlköğretim Okulu İletişim
Sarıkavak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Çameli İlçesinin Sarıkavak Köyü’nde bulunmaktadır. Adını bulunduğu...
Taşçılar İlköğretim Okulu Hakkında - Taşçılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşçılar İlköğretim Okulu Resimleri - Taşçılar İlköğretim Okulu İletişim
Taşçılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Tascılar İlköğretim Okulu Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yaylapınar İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli
Yaylapınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun ana binasında 9 adet Derslik, BT Sınıfı, Anasınıfı, Müdür Odası, Öğretmenler Odası, Kantin, Kütüphane, Yemek Odası ve Kazan Dairesi bulunmaktadır. Okulumuz...
Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Gemiş Köyü İlköğretim Okulu İletişim
Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çardak Gemiş Köyü İlköğretim Okulu Denizli Çardak İlçe Milli Eğitim...
Gürpınar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Gürpınar Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Gürpınar Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Gürpınar Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
Gürpınar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak1933yılında eğitim ve...
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Hakkında - İsmail Özcan İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmail Özcan İlköğretim Okulu Resimleri - İsmail Özcan İlköğretim Okulu İletişim
İsmail Özcan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Çivrilimizin güzide iş adamlarından Sayın İsmail Özcan...
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu İletişim
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu Denizli Çivril...
Karabedirler İlköğretim Okulu Hakkında - Karabedirler İlköğretim Okulu Tanıtım - Karabedirler İlköğretim Okulu Resimleri - Karabedirler İlköğretim Okulu İletişim
Karabedirler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
OKULUN AÇILIŞ TARİHİ :1932
OKUL ADINI NEREDEN ALMAKTADIR:Okulun...
Kıralan İlköğretim Okulu Hakkında - Kıralan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıralan İlköğretim Okulu Resimleri - Kıralan İlköğretim Okulu İletişim
Kıralan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızda iki tane ilköğretim okulu bir ana okulu bulunmaktadır.Kasabamız okullaşma...
Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu İletişim
Eziler Mustafa Kaçmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul 1934 yılında...
Üçeylül İlköğretim Okulu Hakkında - Üçeylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Üçeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Üçeylül İlköğretim Okulu İletişim
Üçeylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1967 yılında "Üçeylül İlköğretim Okulu" adı altında açılmış olup halen...
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu İletişim
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk defa 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapımına...
Adil Akan İlköğretim Okulu Hakkında - Adil Akan İlköğretim Okulu Tanıtım - Adil Akan İlköğretim Okulu Resimleri - Adil Akan İlköğretim Okulu İletişim
Adil Akan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Okulumuz çevre faktörlerini dikkate alarak eğitim-öğretim programını...
Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu İletişim
Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Kocabaş Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Kocabaş Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocabaş Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Kocabaş Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
Kocabaş Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz tek katlı, 4 sınıflı, içinde temel...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.