Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Gölbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Gölbaşı İlköğretim Okulu İletişim Gölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1989 yılında hizmete girmiştir. 1 Müdür, 18 öğretmen, 1 hizmetli görev...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli Arsasını Hacı Salih Kartal’ın bağışlamasıyla okul yapılmıştır. 1993 yılında eğitim öğretime açılmış ve bir sınır çizilerek, haydar mahallesi ve yeni mahallenin o sınırları içerisine giren öğrenciler ve son gelen 5 öğretmenle Atatürk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Necati Fikriye Dalaman İlköğretim Okulu Hakkında - Necati Fikriye Dalaman İlköğretim Okulu Tanıtım - Necati Fikriye Dalaman İlköğretim Okulu Resimleri - Necati Fikriye Dalaman İlköğretim Okulu İletişim Necati Fikriye Dalaman İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Necati Fikriye...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Karaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli TARİHÇE:Okulumuz, ilk öğretimine 1935’te tek sınıfla başlamıştır. Değişik yerlerde ve geçici binalarda öğretim uzun yıllar sürmüş olup daha sonra üç derslikli bir bina yapılmış eğitim – öğretime burada devam edilmiştir.Ancak kasaba halkının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Kurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında - Kurbaglık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurbaglık İlköğretim Okulu Resimleri - Kurbaglık İlköğretim Okulu İletişim Kurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Bina Durumu : Betonarme , tuğla yapı Binanın Özellikleri : Ana bina...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Mehmet Oray İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Oray İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Oray İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Oray İlköğretim Okulu İletişim Mehmet Oray İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Hayırsever İşadamı Mehmet ORAY tarafından yaptırılıp 28 Eylül...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Ulucam İlköğretim Okulu Hakkında - Ulucam İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulucam İlköğretim Okulu Resimleri - Ulucam İlköğretim Okulu İletişim Ulucam İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1993 yılında 5000 m2 alan içinde 500 m2 lik alan üzerine kurulmuş ve 5 sınıf 1 idareci...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Merkez...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu İletişim Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Hakkında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Akhan İlköğretim Okulu Hakkında - Akhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Akhan İlköğretim Okulu Resimleri - Akhan İlköğretim Okulu İletişim Akhan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Akkale İlköğretim Okulu 2006-2007 öğretim yılında Akkale Kasabası Akhan Mahallesi Eski Marketix...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Ali Baysal İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Baysal İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Baysal İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Baysal İlköğretim Okulu İletişim Ali Baysal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ali Baysal İlköğretim Okulu Hakkındaki Bilgilere Aşağıdaki Web Sitesinden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu İletişim Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Denizli'nin Kuyupınar Mahallesinde 1855 yılında açılan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli Okulumuz 1969–1970 öğretim yılında şimdiki Hürriyet İlköğretim Okulunun eski binasında Denizli Kız Ortaokulu adıyla öğretime başlamıştır. 1976 Denizli depreminde bu bina yıkılınca okulumuz şimdiki Denizli Lisesinin tarihi binasına taşınmıştır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Develi Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Develi Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Develi Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Develi Köyü İlköğretim Okulu İletişim Develi Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Develi Köyü’nün esas kurucuları Yörüklerdir. Köyün adının köye ilk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Dentaş İlköğretim Okulu Hakkında - Dentaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Dentaş İlköğretim Okulu Resimleri - Dentaş İlköğretim Okulu İletişim Dentaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mahallemizde ilköğretim 1955 yılında başlamıştır.İlk olarak; 3 derslik, 1 idare odası ve salon...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Eskihisar İlköğretim Okulu Hakkında - Eskihisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Eskihisar İlköğretim Okulu Resimleri - Eskihisar İlköğretim Okulu İletişim Eskihisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Sevgiyle bilginin kucaklandığı okullarımızda; okul, aile, öğrenci...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Gözler İlköğretim Okulu Hakkında - Gözler İlköğretim Okulu Tanıtım - Gözler İlköğretim Okulu Resimleri - Gözler İlköğretim Okulu İletişim Gözler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1937 yılında Gözler Köyü İlkokulu olarak üç derslikle eğitim ve öğretime başlamıştır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Hakkında - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Tanıtım - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Resimleri - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu İletişim Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun açılması için...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu İletişim Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1948 yılında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık A.Ş.Hacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık A.Ş.Hacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık A.Ş.Hacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık A.Ş.Hacı Ömer Yavuz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Hacı Halil Bektaş İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Halil Bektaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Halil Bektaş İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Halil Bektaş İlköğretim Okulu İletişim Hacı Halil Bektaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul 1970 yılında merhum Hacı Halil...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu İlköğretim Okulu İletişim Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Hacı İbrahim Cin İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı İbrahim Cin İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı İbrahim Cin İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı İbrahim Cin İlköğretim Okulu İletişim Hacı İbrahim Cin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hacı İbrahim Cin İlköğretim Okulu Hakkında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Hacıeyüplü İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıeyüplü İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıeyüplü İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıeyüplü İlköğretim Okulu İletişim Hacıeyüplü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları çerçevesinde, Atatürk ilke ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt