Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Müşerref Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Müşerref Yılmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Müşerref Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Müşerref Yılmaz İlköğretim Okulu İletişim
Müşerref Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Babadağ Müşerref Yılmaz İlköğretim Okulu Denizli...
Bekirler İlköğretim Okulu Hakkında - Bekirler İlköğretim Okulu Tanıtım - Bekirler İlköğretim Okulu Resimleri - Bekirler İlköğretim Okulu İletişim
Bekirler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Bekirler İlköğretim Okulu Denizli Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Kelleci İlköğretim Okulu Hakkında - Kelleci İlköğretim OkuluTanıtım - Kelleci İlköğretim Okulu Resimleri - Kelleci İlköğretim Okulu İletişim
Kelleci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kelleci Köyü İlköğretim Okulu Denizli Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Mollaahmet İlköğretim Okulu Hakkında - Mollaahmet İlköğretim Okulu Tanıtım - Mollaahmet İlköğretim Okulu Resimleri - Mollaahmet İlköğretim Okulu İletişim
Mollaahmet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
----Mollaahmet Köyü’nde okul ilk defa 1941 yılında 1–3 sınıflı olarak...
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu İletişim
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu...
Yeniköy İlköğretim Okulu Bilgileri Babadağ Denizli
Yeniköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yeniköy İlköğretim Okulu Denizli Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeniköy İlköğretim Okulu...
Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ataköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ataköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ataköy İlköğretim Okulu İletişim
Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Eski adıyla Hadım İlkokulu olarak 1932 yılından itibaren eğitim vermeye başlamıştır. Köyümüze...
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli
Okulun Tarihçesi : Okulumuzun I.Kademe binası 1933 yılında Dedeköy ilkokulu adı ile eğitim ve öğretime başlamış olup, 1953 yılında Baklan Kasabası İlkokulu adını almış, 1977 yılında Baklan Atatürk İlkokulu olarak adı değiştirilmiştir.Eski bina...
Boğaziçi İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli
Boğaziçi İlköğretim Okulu Denizli Baklan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Boğaziçi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Boğaziçi...
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Baklan Cumhuriyet İlkokulu olarak 1976 yılında Denizli Valisi Münir Raif GÜNEY ile Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin çalışmaları ile yapılmıştır. 25 EYLÜL 1978 Tarihinde...
Dağal İlköğretim Okulu Hakkında - Dağal İlköğretim Okulu Tanıtım - Dağal İlköğretim Okulu Resimleri - Dağal İlköğretim Okulu İletişim
Dağal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1926 yılıda ilkdefa eğitim ve öğretime başlamış olup1992 yılında ,ilköğretime...
Beyelli Kavaklar İlköğretim Okulu Hakkında - Beyelli Kavaklar İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyelli Kavaklar İlköğretim Okulu Resimleri - Beyelli Kavaklar İlköğretim Okulu İletişim
Beyelli Kavaklar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul binamız 4615 metrekare açık alan 623...
30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Bekilli Denizli
30 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bekilli
Okulun Telefonu: 258 7912455
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: BAHÇELI MAHALLESI...
Deşdemir Ayşe Başar İlköğretim Okulu Hakkında - Deşdemir Ayşe Başar İlköğretim Okulu Tanıtım - Deşdemir Ayşe Başar İlköğretim Okulu Resimleri - Deşdemir Ayşe Başar İlköğretim Okulu İletişim
Deşdemir Ayşe Başar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Deşdemir Ayşe Başar İlköğretim...
Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri Bekilli Denizli
Okulumuz adını Kurtuluş Savaşına atfen “ KURTULUŞ “ adını almıştır. Okulumuz yapı olarak iki binadan müteşekkil olup eski bina 1944 yılında Kurtuluş İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır. Kurtuluş İlköğretim Okulu zorunlu eğitimin 8 yıla...
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Beyağaç Denizli
Atatürk İlköğretim Okulu Denizli Beyağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk...
Dört Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli
Dört Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Cumhuriyetin ilanından sonra Buldan da bulunan mevcut 3 okul (Zafer, Kurtuluş ve Kız İlkokulu) ihtiyaca cevap vermeyince bir okul daha yapılması kararlaştırıldı. Tevhidi Tedrisat...
Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim Okulu Hakkında - Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim Okulu İletişim
Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz arsası içinde ilk...
Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu İletişim
Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1982 yılında tek katlı beş...
Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Hakkında - Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Tanıtım - Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Resimleri - Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu İletişim
Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Gülalan köyü Buldan'ın 17 km...
Türlübey İlköğretim Okulu Hakkında - Türlübey İlköğretim Okulu Tanıtım - Türlübey İlköğretim Okulu Resimleri - Türlübey İlköğretim Okulu İletişim
Türlübey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1957 yılında hizmete açılmıştır. Birleştirilmiş sınıflı olan okulumuzda...
Derbent İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli
Okulumuz 1967 yılında eğitim-öğretime açılmıştır.1997 yılında taşımalı sisteme geçmiş, 1999 yılında tekrar açılmıştır. Okul üç derslikli olup iki norm kadroludur. Okulda anasınıfımız mevcuttur. Halen eğitim-öğretime devam etmektedir.
Derbent...
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Denizli Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu...
Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli
Ortaköy’de eğitim öğretim faaliyetleri cumhuriyet tarihinden daha eski olup, cumhuriyetten öncede kasabamızda medrese eğitimi ve ünlü hocaların ders verdiği külliyelerin var olduğunu görmekteyiz. O dönemde çevredeki kasaba ilçe ve illerden eğitim...
Sazak İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli
Sazak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Sazak Köyü’nde eğitim-öğretim ilkokul olarak 1942 yılında başlamıştır.
1. kademede önce 2 derslik bina ile lojman 1964 yılında yapılmıştır.
1. kademede 2. bina 1973 yılında yapılmıştır...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.