Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu İletişim
Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
PERSONEL BİLGİLERİ
Müdür Yardımcısı 2
Öğretmen 54
Memur...
Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli
Okulumuz 1933 yılında İsmet Paşa Mektebi olarak (bugünkü Gazi İlköğretim Okulu tipinde) eğitim ve öğretime başlamıştır. 1950 yılında Selçuk İlkokulu,1953 yılında Delikliçınar İlkokulu,1957 yılında Hürriyet İlkokulu,1997 yılında 8yıllık Temel...
İsmail Uslu İlköğretim Okulu Hakkında - İsmail Uslu İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmail Uslu İlköğretim Okulu Resimleri - İsmail Uslu İlköğretim Okulu İletişim
İsmail Uslu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
İsmail Uslu İlköğretim Okulu, Sümer mahallesi Akçeşme caddesi...
Karakurt İlköğretim Okulu Hakkında - Karakurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Karakurt İlköğretim Okulu Resimleri - Karakurt İlköğretim Okulu İletişim
Karakurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
a)-Binanın Özellikleri :Okul binamız tek katlı olup prefabrik yapılıdır.Prefabrik...
Kayhan Mehmet Atmaca İlköğretim Okulu Hakkında - Kayhan Mehmet Atmaca İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayhan Mehmet Atmaca İlköğretim Okulu Resimleri - Kayhan Mehmet Atmaca İlköğretim Okulu İletişim
Kayhan Mehmet Atmaca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1983–1984...
Kayhan Zehra Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Kayhan Zehra Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayhan Zehra Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kayhan Zehra Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu İletişim
Kayhan Zehra Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında...
Kınıklı Denizli Basma Sanayii İlköğretim Okulu Hakkında - Kınıklı Denizli Basma Sanayii İlköğretim Okulu Tanıtım - Kınıklı Denizli Basma Sanayii İlköğretim Okulu Resimleri - Kınıklı Denizli Basma Sanayii İlköğretim Okulu İletişim
Kınıklı Denizli Basma Sanayii İlköğretim Okulu Hakkında...
Kocadere Vali Mehmet Özgün İlköğretim Okulu Hakkında - Kocadere Vali Mehmet Özgün İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocadere Vali Mehmet Özgün İlköğretim Okulu Resimleri - Kocadere Vali Mehmet Özgün İlköğretim Okulu İletişim
Kocadere Vali Mehmet Özgün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Lütfi Ege İlköğretim Okulu Hakkında - Lütfi Ege İlköğretim Okulu Tanıtım - Lütfi Ege İlköğretim Okulu Resimleri - Lütfi Ege İlköğretim Okulu İletişim
Lütfi Ege İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1996 yılında eğitim öğretime açılmış, ikili eğitim yapmaktadır...
Yeniköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli
Yeniköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ VE MİSYONUMUZ
Geleneği ve gelişimi bütünleştirerek, geleceğin elini tutan ,özgün bir okul yaratmak...
Okulda yapılan her faaliyet için söz konusu faaliyetlerin...
Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Tanıtım - Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Resimleri - Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu İletişim
Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Hakkında - Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Tanıtım - Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Resimleri - Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu İletişim
Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MUSA KAZIM MANASIR İLK OKULU’NUN...
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli
Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun bulunduğu yer Acıpayam'ın Darıveren Kasabasından Ali Ulvi Bey'in mısır tarlası imiş.Burasını Milli Eğitime bağışlamıştır.Hasan Hamdi Bey okulumuzun açılışında...
Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli
Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, Akkonak Parkı ile Üzümdedesi arasında bulunan hayırseverlerimizin bağışladığı arsa üzerine Denizli Belediyesi tarafından inşa edilerek 2008 /2009...
Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Hakkında - Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Tanıtım - Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Resimleri - Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu İletişim
Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz; aslen Manisa-Alaşehirli olan...
Pakize ve Suzan Özkardeş İlköğretim Okulu Hakkında - Pakize ve Suzan Özkardeş İlköğretim Okulu Tanıtım - Pakize ve Suzan Özkardeş İlköğretim Okulu Resimleri - Pakize ve Suzan Özkardeş İlköğretim Okulu İletişim
Pakize ve Suzan Özkardeş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1995...
Pamukkale Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında - Pamukkale Kasabası İlköğretim Okulu Tanıtım - Pamukkale Kasabası İlköğretim Okulu Resimleri - Pamukkale Kasabası İlköğretim Okulu İletişim
Pamukkale Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızda eğitim tarihçesi...
Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu İletişim
Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Pınarkent, kasaba...
Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu Hakkında - Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu Tanıtım - Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu Resimleri - Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu İletişim
Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu 1975 Yılında Denizli...
Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu Hakkında - Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu Resimleri - Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu İletişim
Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MISYONUMUZ
Okulumuzun...
Uzunpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Uzunpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Uzunpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Uzunpınar İlköğretim Okulu İletişim
Uzunpınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Uzunpınar İlköğretim Okulu, 1935 yılında İlkokul olarak açılmış, daha sonra 1957...
Üçler İlköğretim Okulu Hakkında - Üçler İlköğretim Okulu Tanıtım - Üçler İlköğretim Okulu Resimleri - Üçler İlköğretim Okulu İletişim
Üçler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Üçler ilköğretim okulu, Üçler beldesindeki Karahasanlı köyünde ( şimdi Karahasanlı Mahallesi )...
Vakıfbank İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli
Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1981-1982 eğitim öğretim yılında Karşıyaka İlkokulu adıyla hizmete başlamıştır. Başlangıçta okulumuz iki katlı ve 8 sayıda dersliğe sahipti. Öğrenci mevcudumuz ise...
Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli
Okulumuz 8621m2 bahçe alanı içerisinde tek ana binadan oluşmaktadır. K–2000–42 Tip projeye uygun olarak; Bodrum+Zemin+3Kat üzerine betonarme bina şeklinde olup, bina oturumu 1312m2 dir.
İl özel idaresi tarafından yaptırılan...
Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu Hakkında - Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu Tanıtım - Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu Resimleri - Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu İletişim
Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.